• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende adet olacakmışım gibi ağrı oluyo sürekli normal mi anormal mi bende mi tuhaflık var anlamadım, doktor randevuma daha 6 gün var soramıyorum da :KK43: hiçbirşey hissetmeden geçirenlere hayranım
Ağrı olayı zorluyor ama sabah uyandığımda kendimi dinledim bir süre ağrı veya gerginlik yoktu. Bu sefer de niye yok diye endişe ettim. Ağrıyla orada olduğunu hissetmeye alıştım galiba.

Çok fazla vajinal baktırma bence canım nolur bıkmaz. Sabret 8.haftada bile duymayanlar oluyor demişti doktorum. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Canım benim soyle bi durumum oldu 7+2 iken 5+5 gozuktu zayif aldik atimlari
Bugun kontrole gittim bebek 6+1 olmus kalp atislari da bu donemde olmasi gerektigi gibi ama iste artik gec dollenme mi gec yerlesme mi bilemiyoruz adet tarihimi bebge gore degistirdik su an yolunda deniyor resmen kurtaj icin gitmistik ama duyduk cok sukur Rabbime

Suyu ihmal etmeyin. Ne olursa olsun içmeye gayret edin yemek önemli değil şu çok önemli plasenta ve bebek için.
Yaa bende zorla içiyorum normalde deli gibi su icerdim sabah kalkınca WC den önce İlk işim şu içmekti şimdi sıvı bişey içince içim bı tuhaf oluyor midem bulanıyor :confused:

Bende adet olacakmışım gibi ağrı oluyo sürekli normal mi anormal mi bende mi tuhaflık var anlamadım, doktor randevuma daha 6 gün var soramıyorum da :KK43: hiçbirşey hissetmeden geçirenlere hayranım
İlk haftalarda adet ağrısına benzer ağrılar, akıntılar çok normal, doktorunda normal diyecek ileriki haftalarda geçecek emin olHoppa

Ağrı olayı zorluyor ama sabah uyandığımda kendimi dinledim bir süre ağrı veya gerginlik yoktu. Bu sefer de niye yok diye endişe ettim. Ağrıyla orada olduğunu hissetmeye alıştım galiba.
Aynen sabah uyandığımda bende de olmuyor canım daha çok akşam saatlerinde ağrı çıkıyor meydana :)

İlk haftalarda adet ağrısına benzer ağrılar, akıntılar çok normal, doktorunda normal diyecek ileriki haftalarda geçecek emin olHoppa
İnşallah geçer canım, dayanmaya hertürlü dayanılıyor da tedirgin etmesi kötü oluyor. Benim adetlerimde çok sancılı olurdu

Arkadaşlar aranızda balık hapı kullanan varmi ben daha öncesinde kullaniyordum ama hamile kalınca bıraktım çok faydalı olduğunu biliyorum ama hangi dönemde başlamalıyım bilmiyorum benim dr randevuma daha çok var yakın tarihte gidecek olanlar dr a sorarsa sevinirim

Arkadaşlar aranızda balık hapı kullanan varmi ben daha öncesinde kullaniyordum ama hamile kalınca bıraktım çok faydalı olduğunu biliyorum ama hangi dönemde başlamalıyım bilmiyorum benim dr randevuma daha çok var yakın tarihte gidecek olanlar dr a sorarsa sevinirim
Ben sordum hatta balığı normalde yerdim ama şimdi hiç yiyemiyorum dedim hap alayımmı 3 ay alma mide bulantısı yapar sonra bakarız dedi

Günaydın gene erkenden uyandık:KK64: daha çok yeni olmasına rağmen pantolonlarım sıkıyor acayip gazdan karnım 4-5 aylık gibi oldu :işsiz: 2 kg almış gözüküyorum sizde durumlar ne böyle başlarsam kaçla kapatırım:olamaz:
Bende şimdiden kilo aldigimi hissediyorum ama malum gaz sıkıntısı çekiyoruz. Dün farkettim şiştiğimi bana bol olan pantolonu giyindiyim tam oldu :sus:

Günaydın gene erkenden uyandık:KK64: daha çok yeni olmasına rağmen pantolonlarım sıkıyor acayip gazdan karnım 4-5 aylık gibi oldu :işsiz: 2 kg almış gözüküyorum sizde durumlar ne böyle başlarsam kaçla kapatırım:olamaz:
Evet o gaz sikintisi bendede var. Tok takmiyorum acikcasi yasta genc degil 34 yasindayim. Bu yuzden dengeli beslenmeyle devam ediyorum. Az kilo almak da ilerde kemikerimesine neden oluyor vitamin eksikliginden.

Back
X