2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kontrole gidip gelirken veya illa çıkmam gerekirse bir nedenle arabayla gidiyorum çünkü eşim çalışıyor ve tıp biraz uzakta , en son dün kullandım kontrole gittim , akşam da eşimle bunu konuştum sanki tedirginliğim artmış kullanırken , daha yavaş ve dikkatli kullanmaya çalışıyorum . Bir yerlerde okumuştum kemerin biri göbeğin üzerinden diğeri göbeğin alt tarafından geçmeli , göbek direksiyonla temas etmeyecek şekilde koltuk ayarlanmalı, bir de direksiyona çok uzanılmayacak uzaklıkta oturulmalıymış.

Örtüler çok hoş

Neyi var canım gayette güzel kullan işte

bunlar çok güzelmiş canım yaptır mutlaka bu şekilde kullanırsın yeni almak zorunda kalmassın elinde varken
Sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi bu örtülerden yaptırıp kullanıcam boşuna müsriflik yapmıyım hemde annanesini kırmış olmiyim

Canım senın daha düşük benden ve bende ailede şeker var , o yüzden belkide
kaçamak yaptığımda hemen fırlıyor acıkcası normal diyetli gittiğimde 110u bile görmüyorum
ama geçen hafta bir kere tavuk yedim yağı ağır geldi sanırım snitzel tarzıydı 146 cıktı ilk defa
dünde ramazan pidesi ydim 137 çıktı birtek bunlar sorunlu günlerim yoksa hep düşük
ama bişeyde yemiyorum kaçamaklarım hep meyve oda artık ağzımın tadı kalmadı yemek yagsız tuzsuz olunca :)

Hastaneye ikramlık için neler yapacaksınız ?
Ben çikolata draje falan dusunuorum ekstra başka bi ikramlik olmaz diğer dogumumda kurabiye yptrmistim sonra çiçek sepetinden arkadaşlarım kek ayrıca cikolata gondemişler onları gelenleré ikram etmislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…