2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar. Nesrinay86 naslsin cnm. Ya kzlar bnm bebegimde hareketli ama sizin gibi bni uykumdan uyandıracak kadar hareketi yok nie boyle kk. Kontrollersw bı sorun byok ama. Sizde boyle diyince .

Günaydın kizlar. Nesrinay86 naslsin cnm. Ya kzlar bnm bebegimde hareketli ama sizin gibi bni uykumdan uyandıracak kadar hareketi yok nie boyle kk. Kontrollersw bı sorun byok ama. Sizde boyle diyince .
Uykuya gecene kadar hareketli olsada benide gece uykumdan uyandircak bir hareketi yok ben ayni anda uydugumuzu dusunuyorum

Ben de hiç uykumdan uyanmiyorum. Göbek yağlarıma bagliyordum olayı
Beboş annesi uyusun diye düşünceli davranıp yavaş yavaş hareket ediyordur

Geçen hafta benim bebek biraz agirdan hareket ediyodu dayama yer değiştirme seklinde, dün tekrar bi hareketlendi nasıl itiriyo tekmeliyo yerinde durmuo. Gece hic uyutmadi sürekli hareket halindeydi demekki hafta hafta değişiyor bu hareketler.

Kızlar ben puseti aldım ama bu kadar indirimli olması kafamı kurcaladı teşhir ürğnü falan değildir dimi açıklamalar kısmında yazmıyordu ama

Daha önce alanların yorumlarına baksaydin canım memnunlarmi ? Teşhir ürünu değilir bnce
Hiç yorum bulamadım başka sitelerde de kötü bi ürün olduğunu düşğnmüyorım çünkü başka başka sitelerde 400 tlye kadar çıkıyor fiyatı ben 65 tl olunca şüphelendim ama babymall da yazardı herhalde teşhir olsa

Aynen benim de öyle cok fena canimi acıtıyor.bazen de vajinam batıyor.

Merhaba kızlar. Dün kontrolümüz vardı. 41 cm 1740 gram olmuş Oğlumuz Çok şükür.herşeyine baktık notmal dedi doktorumuz. Burun kanamasına çok normalmiş bilginiz olsun. Hiç kilo almamışım. Bebeğe gitmiş herşey. Güzel beslenmişim. Protein ağırlıklı besleniyorum ben ondan sanırım. Kafası aşşagıdaymış artık böyleymiş yerçekimi etkisinden dolayı kolay kolay dönmezmiş artık.rahim ağzı 3.5 iyiymiş. Sonra konusurken normal doğumu teşvik etti beni. Anlattı güzelce eşimde bayıldı tabi bu duruma. Eşim hiç istemiyor sezeryanı niye diyorum kesip biçileceksin diyor. Bir kaç hafta sonra çatı muayenesi yapıp öyle karar alacagız. Eğer darsa hiç girmeyiz o işe dedi. Ama eski kliniğimdeki ebede asla yapma normal doğum diyor. Orjinalliğini bozma ne gerek var bir sürü kesik atacaklar dedi. Bende birazcık normal doğuma ısınmışken yine soğudum. Hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyim kızlar.

Günaydın güzel anneler :)
Nesrinay86 canım geçmiş olsun nasıl oldun ?

Nasil oldun canim Nesrinay86 gecmis olsun

Nasıl oldun canım gectimi bol su ic aman ben oyle yapiyorum

Nesrinay86 çok geçmiş olsun canım ihmal etme lütfen doktora git

Günaydın bu arada herkese bende öksürükle uyandım ateşimde var biraz bir duş alayım düşer herlade Nesrinay86 sen nasıl oldun canım

Sağolun canlar. Sabaha kadar uyuyamadım sabah nasıl uyumuşsam yeni uyanıyorum o da bebiş aç tekmeliyor diye. Sancı yok, herhalde vücut dinlenmeye aldı kendini. Geçti galiba çok şükür, ne berbat şeymiş hamilelikte. Çok sağolun canlarım, hepinizden uzak olsun inşallah.
gazelim_24 , canım çok geçmiş olsun aman kendine iyi bak, annen yanında değilmi?
Sabirsiz61 , senin bir hafta ne yaşadığını anladım ben bir günde betim benzim gitti gözlerimin altı morardı sen bir hafta nasıl dayanabilmişsin

Geçmiş olsun canım haberim olmadı neyin vardı? Gelmiş geçmiş olsun

çok şükür canım geçmiş olsun

Sağol canım daha iyiyim. Benim kızım da karnımda çok usluydu, hareketini hissetmek için okşayıp konuşuyordum öyle tepki veriyordu. 6,5 yaş olacak hala öyle )))) evde olup olmadığını anlamak için çağırmak gerekiyor. Keşke bu da öyle olsaydı.

Bende de öyle oldu geçen hafta yavaşladı dün tekrar güçlü hareketlere başladı. Bence de artık pozisyonu kolay kolay değiştiremiyorlar alan daraldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…