2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel haberlerle gelmene sevindim canim..kac haftalik bebişin? Cati muayenesi ne zmn ypiliyor merak ettim

Güzel haberlerle gelmene sevindim canim..kac haftalik bebişin? Cati muayenesi ne zmn ypiliyor merak ettim
Sağol canım dün 31 haftalık olduk. Çatı için şu anda da yapılır ama hata verir net olmaz dedi 36 da falan bakarız dedi. Ne kadar geç olursa o kadar iyi olur dedi.

Maşallah çocklarınız büyümüş baya hayırlı olsun sizinde:)

Sağol canım dün 31 haftalık olduk. Çatı için şu anda da yapılır ama hata verir net olmaz dedi 36 da falan bakarız dedi. Ne kadar geç olursa o kadar iyi olur dedi.
Güzel haberlerle gelmişsin canım , gözün aydın bebiimiz iyi çok şükür.
Doğum hakkında yaş faktörünü de gözden geçir derim canım, ilk doğum olacak çünkü.

Merhabalar,
Bebeğin kilo alması İçin neler yeyip içmek lazım, bebeğim 1100 kg olmuş doktor kilosu biraz az dedi aklıma takıldı
Canim sana tavsiyem gunluk yumurtsni eksik etme sut ve sut urunleri..kasar peynir ye..muz da kilo aldriyor diye duydum ama abartma tabi kabiz olursun sonra..birde bulgur aldiriyor diye duydum..tabi bunlrin yninda cevizini zeytinini de ye.beyin gelisimi vs.icin.haftada mutlaka iyi pismis kirmizi et ye..

Bende o piseti bu hafta gidip mazasinda bakicam cok uygun urun var gozukuyor internet sayfasinda
Bi ara yine 130 tlydi bilmiyorum ben çok beğendim bu modeli resimde dahi almadım ertesi gğn tekrar 430 çıkmıştı bu kez kaçırmayayım dedim isabet olmuş dahada uygun oldu. Hangi mağazadan bakacaksın canım

Kizlar bnm.istahim hic yok ha. Napicam blmiyorum . Kilo almazsa esim parcalick bnj. Oruçta tutmuyorm artik ama yine istahim yok. Hergun ceviz sut muzlu yogirt yiyorum ama. Oda zorla birseu yiyesm glmiyor.

Teşekkür ederim bu hafta çok yumurta yiyemedim çok iştahım yoktu, inş bir sonraki kontrole kadar toparlarım daha sağlıklı beslenirim

Kizlar bnm.istahim hic yok ha. Napicam blmiyorum . Kilo almazsa esim parcalick bnj. Oruçta tutmuyorm artik ama yine istahim yok. Hergun ceviz sut muzlu yogirt yiyorum ama. Oda zorla birseu yiyesm glmiyor.
Istah durumu bndede degisken canim.zorlamaya calis kahvalti onemli kshvaltiyi sıkı tut.onmli olan saglikli olmsi belli bir kiloya kdr gelip kndini kurtarsin yeter bebeciklerimiz

Neyini beğenmedin görsel olarak mı kullanıssızmı? Bosver be canım hiç takılma öyle şeylere. Kullandıkça seversin
Çantamla renki falan çok uyumsuz oluyordu ama şöyle bir çözüm buldum bu örtüden kremini yaptrıcam

Eklentiler

• D8F38D5C-2FB5-4067-9D59-71FF3F5A014F.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 193

Eklentiler

• 10058728-5EB6-41BB-BDFB-567C87E7D9A4.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 115
  • 2022B3A1-8139-471B-B542-F54426ECF314.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 193
Maslalah guzel bakmissin bebise :) bende simdi yoldayim edirneye dönüyoruz 16:30 dr randevumuz var ciger gelistirici ignede yapilacak.
Bu ebeler hep mi oyle oyle ki bagli bulundugum aile hekimindeki ebede ayni tarz konustu sezeryana teşvik etmeye cakisti hos ben mecburen yine sezeryan oldum ama cidden en güzeli dogal-normal dogum. Sonucta sezeryan ameliyat yani hem tiparlanma sureci hemde annenin cocugun sagligi icin normal doğum en mantiklisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…