2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gürgüstan da cok fazla zengin insan yok, bununda biraz etkisi var, ama güzel şeylerde buluna bilir. Turkiyede nasıl cok bir fikrim yok.

Kızlar bu bebeler doğunca kolsuz mu giyecekler??? 0-3 ay kıyafetleri nasıl aldınız? Ben Zonguldak’tayım. Evim de çok sıcak olmuyor yazın. Şimdi bir sürü kıyafet almam gerekecek. Ne yapmalıyım??
Ben kısa kolluda aldım ama genelde ince uzun kollu aldım yazın ortasında doğacağı için

Gürgüstan da cok fazla zengin insan yok, bununda biraz etkisi var, ama güzel şeylerde buluna bilir. Turkiyede nasıl cok bir fikrim yok.
Cnaım Gürcistan da üretim olmadığı için Türkiye’de yada yurtdışından getiriliyor ama Türkiye’de kadar çeşit ve oradaki kadar kaliteli değil ve Türkiye’ye göre çok pahalı bu senede Türk parası iyice değer kaybettiği için Gürcistan larisi daha pahalı olduğu için çok fark oluyor arada

Tm şimdi anladım zaten hiç gürgüstana ait bir marka yok. Hep türk, cin vs yanı.

Aa o nasıl oluyor peki
Canım bazen oluyor ya ıslaklık hissediyoruz acaba suyummu geldi diye endişe ediyoruz. O kağıtlardan bir parça koparıp o ıslaklığa değdirdiğinde eğer amniyon sıvıysa mavi veya mor oluyor. Ama çiş kaçırma, vajinal sıvıysa rengi değişmiyor. Ph seviye farklı olduğu için öyle teşhis edilebiliyor. Aynı şekilde hazır pedler de satılıyor turnusollu ped diye. Ama 3 adet ped 20 tl civarında.

Çok güzeller canım. Hemde kullanışlılar. Şöyle bol bol süt lekeleri olsun inşallah

Turnusol kağıdını nerden temin ettiniz, bu sefer alayım bari ben de

Çok güzeller güle güle kullan canım

Turnusol kağıdını nerden temin ettiniz, bu sefer alayım bari ben de
Akvaryumcularda oluyor, bazı kırtasiyelerde oluyor. İnternetten alabilirsiniz n.11de mesela 4-8 tl arası gördüm. Günlük pedin ince tabakasının altından koyunca aynı işlemi görüyor hem de 80 tane .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…