2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Patikli alt çıtçıtlı badi eldiven çorap şapka falan baya var yavaş yavaş almıştım sanırım abartmışım da.. battaniye havlu eksik ve başka bir çok eksik ıvır zıvır da var tabi. Ben takım olarak 5 li hastane çıkışı yeter mi diye merak etmiştim, ama beğenirsem alıcam yine de hastane çıkışı , çok sağol canım

Meme bakım kremiyle bebiş cicileri için deyerjanda al canım unutma

Bir liste yaptım alacaklarımı internetten sipariş ediyorum eksikleri teker teker , ama ne kadar çokmuş
Gördüğüm kadarıyla herkes internetten alışveriş yapıyor. Dokunmadan dikişlerini görmeden hissetmeden ne kadar güveniyorsunuz. Gelen mallar kaliteli çıkıyormu. Ben hiç internetten almadım güvenemiyorum çünkü.

ONTK bence çıkacağı varsa cikiyor ya dikkat etsen de bakma bahane benimkisi

P Pikapii ben miniworldun erkek bebek takımlarını da beğenmiştim kız icin olanları aldım kendime ama internetten marka olarak bak istersen fiyatları da cok yüksek değildi

Canım ben çok istiyordum gezip görüp zevkle almayı ama maalesef gezemiyorum öyle olunca da mecburen internet kalıyor elimde, fazla tecrübem yok ama pamuksa veya bildiğim markaysa alıyorum

Bakayım canım çok teşekkürler :)

Canım ben çok istiyordum gezip görüp zevkle almayı ama maalesef gezemiyorum öyle olunca da mecburen internet kalıyor elimde, fazla tecrübem yok ama pamuksa veya bildiğim markaysa alıyorum
Anladım canım ben daha başlamadım sadece 6 tane tulum aldım ama incelemekten öldüm eşim yeter dedi dahada gelmem dikiş ek yerleri önemli genelde biye olduğu için aman acıtmasın sağlıklı olsun pamuk kalitesi iyi olsun diye diye adam şişti 20 haziranda başlıyorum. inşallah

Cok ucuz olanlar Hariç bence çoğu ayni seviyede 20-30 tl olanları bunun Dışında bırakıyorum

Ben hepsini ayni marka aldım deseni hoşuma gitti üstünde organik pamuk vs bisiler yazıyordu zAten giyip giyebileceği maximum 1-1.5 ay hastane çıkışlarını sonrA tecrübe kazandıkça ona göre bisi alırım diye düşünüyorum

Dikiş atılırken çok acıdı mı peki? Sen şimdi de normal istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…