2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayaklarım pişik oldu yaaa yani ben pişik olduğuna karar verdim. Kırmızı kırmızı kabardı. Şiştiği yetmedi sanırım

Cok güzelde o altındakı fiyat beni benden aldı, bende kızımda bunlarda 0-3 ay 9-10 tane almişdim ama bi tanesi bu kadar pahalı değil.
50 tl canım Gürcistan da 25 lari ederi hemen hemen 20 25 lariye ben hiç görmedim burda takım hep pahalı birde malı iyi değil Türkiye’de nerde kötü mal bar onları getiriyorlar mecbur insanların suçu yok Türkiye’de pahalı veriyorlar yabancılar toptan alınca

ONTK benim bugun şekerimi dün Yedigim yarım çay bardağı bulgur mahvetti bence ama bünyeden bünyeye değişiyor olabilir

Merhabalar kizlar :) nasilsiniz @etka31112 canim epeydir giremedim etiketini simdi gordum gunler saat gibi hizli ve yogun geçti o yuzden girme şansım pek olmadi umarim herkes iyidir ve hersey yolundadir :)

Canım bizler iyiyiz wintersun doğum yaptı bebisleri iyi sadece bir süre kuvozde kalmaları gerekecek inşallah en kısa sürede çıkarlar.Sen nasılsın oğlun nasıl iyileşti mi?

Büyük tuvaletin gelme hissi mi degisiyor canim anlamadim

Büyük tuvaletin varmış gibi hissi Doğum başlama belirtisi canım oluyor canım yani sancıyla birlikte oda varsa bende öyle oldu errafımda da bir çok kişi de öyle olduğunu söyledi
Yok canim oyle bir his degil ayni anda kasik ve makata dogru ince bi sizi seklinde oluyor tuvalet hissi yok cok sukur ozman

Kızlar bu bebeler doğunca kolsuz mu giyecekler??? 0-3 ay kıyafetleri nasıl aldınız? Ben Zonguldak’tayım. Evim de çok sıcak olmuyor yazın. Şimdi bir sürü kıyafet almam gerekecek. Ne yapmalıyım??

kızlar bugün pijama işimi de hallettim lohusaya özel emzirme kısımlı almadım sonra kullanırken önünde insanın kalabalık yapıyo o kısım çünkü bi tane spor sabahlık bi tane de dantelli alt üst pijama sabahlık takımı aldım ben fotodan seçtim annem aldı dükkandan iyi olur inş üstüme falan canlısını da beğenirim

Eklentiler

• E1628971-86A4-4229-A061-32566AABFEB8.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 237
  • 7C6AA880-68CF-45B2-B074-E288A28C5796.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 239
Ah bugünki kanayan yaramGüzeller canım güle güle kullan

G
üle güle kullan çok güzelmiş. O pijama ne marka? Çok tanıdık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…