2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim suslemeler geldi kizlar. Hepsini mutlu mutlu acarken 2 sorunla karsilastim. Birincisi kolonyadaki susler kopabiliyor. Onlari sabitlemem gerekecek. Ikincisi cibinligin tül boyunu cok uzun tutmustu. Ben naptim peki. Aksam 10dan bu saate kadar ugrastim ama degdi. Cibinligin etek ucunda gipur oldugu icin tepesini söküp boyunu kisalttim ve tekrar diktim elle. Ordan çıkan tul ve gipur ile de beşik fiyonku yaptim. Ayrica tulum takiminda hic kullanilmayacak sac bandindaki suslemeyi söküp fiyonka monte ettim derken ben meslegi birakip bu islere mi baslasam... az cok becerikliyim sanki su besik fiyonkuna 50 tl fiyat vermislerdi

Eklentiler

• Screenshot_20180607-021325_Gallery.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 167
Aynen oyle aslan koyamayiz ass derler.can diyemezin ken of coke derler de derler.bizim ismimizde turkce ama ben gec geldim.nasil telafuz edersem oyle diyorlar.ama cocuklar okulda cok zorlanir diye kafa patlatiyoruz.
Sıcak biryandan kasık ağrısı bir yandan uyuyamıyorum
Canim sen tek misin daha evde.

Çok güzel olmuş canım eline sağlık ben sökük dikmeyi beceremediğim için böyle şeyleri hiç beceremem tebrik ederim seni

Bayram önce yada bayram sonrası gitmeye karar verdim korkuyorum artık sancılardan falan
Ben kendi doktorumdan almıştım canım. Yurtiçinde de yurtdışında da kimse kaç haftaliksin diye sormamisti ama senin uçağa binecegin hafta benden çok ileride olacak belki sorarlar.
Herhangi kadindogumcu da verebilir diye düşünüyorum. Şansını dene bence.

Çok güzel olmuş canım eline sağlık ben sökük dikmeyi beceremediğim için böyle şeyleri hiç beceremem tebrik ederim seni
Küçüklüğümden beri elislerine merakim vardi. Elimden cok is çıkmıştır ama bu zamanda herseyin haziri varken hic biseyle ugrasim yoktu artik. Calisma temposu ev isleri zaten vaktimizi aliyor. Ama merakim bu aksam ise yaradi. Kolonya siselerini de halledersem kendimle gurur duyacagim

Senden önce ben senle gurur duydum

Artık mecbur bir şekilde gidicem arabayla gidemiycem bu hafta iyice anladım kesinlikle dayanamam Pazartesi Trabzon’a geçer orda kalırız eşimle 1 gün ordan salı giderim diye planladım bir aksilik çıkmazsa iyi olursamda bayramdan sonra pazartesi giderim artık evhammı yapıyorum bilmiyorum ki akıntım arttı kasılmalar sancılar arttı korkuyorum artık

Sagol canim
Ben de esimle beraber yatamiyorum artik ya.. adamdan bana sicak geliyor sanki. 2 gun gitti icerde yatti nasil guzel deliksiz uyudum. Simdi git diyorum gitmiyor. Yatagin ucundayim zaten diyor. Ama ben yatamiyorum
Ben tekim yine yatamıyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor gece yatamıyorum sabanda sağolsun tekmeleriyle uyandırıyor yatırmıyor 2 3 gündür çok perişanım ben

Ben tekim yine yatamıyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor gece yatamıyorum sabanda sağolsun tekmeleriyle uyandırıyor yatırmıyor 2 3 gündür çok perişanım ben
Ben ne oglumda ne de simdi kizimda uykudan uyandiracak tekme hic hissetmedim. Oglum cok hareketli olsaydi sanki hatirlardim diyorum. Simdi kiz da oyle. Abisinin bebekligi rahatti insallah kizim da akilli olur. Acaba karindaki hareketle bebegin sakinligi arasinda bag var mi

Ay lütfen olmasın 11 sene aradan sonra tekrar aynı şeyleri yaşamak korku filmi gibi geliyor inşllah abisine çekmez:)

Onlarıda denedim olmadı koyun sayacağım en son:) 4 oldu saat.Mide yanmam benimde aşırı fazla bu saçlı bebekle alakalımı acaba bana pek mantıklı gelmiyorda bilimsel bir açıklaması da varmı hiç bilmiyorum

Yani senin prenses benzesin ama benim afacan abisine benzemesin

Evham değil de tedbiri elden birakmiyorsun diyelim ; ) İçin nasil rahat edecekse öyle hareket etmen en mantiklisi. Anneler en iyisini bilir

Evham değil de tedbiri elden birakmiyorsun diyelim ; ) İçin nasil rahat edecekse öyle hareket etmen en mantiklisi. Anneler en iyisini bilir
İlkinde nasıl rahattım küçüktüm ağrı falan umrumda değil şimdi daha evhamlı oldum Hayırlısıyla doğsunlarda sağlıkla artık nerde olursa olsun

Noyanin anlami ne canim ben oyumu kemal denizden kullanirim :)
Bende Kemal denizciyim babasi noyanci anlamida baskomutan demek canim :)

Aynen oyle malasef erkekler daha zor bide... kiz olsaydi Mila koyacaktik iki taraftada vardi.. Ada veya Hazel de ayni sekilde.. onlar gibi olan erkek ismi cok aradim ama yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…