2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anlami guzelmis canim ama sanki kemali soylemek daha naif kibar duruyo ya da asinayiz ya ondan da olabilir :) sonucu bekliyoruz :) bakalim kimin dedigi olacak :)

Gunaydin kizlar ruyamda gazelim_24 O otekivenus gormek istemiyorum sizleri zorlamayin vaktinde gelsinler insallah
E Egepam canim cok guzel olmus ellerine saglik gule gule buyut onun icinde yavrunu
Bisi sorucam sadece ben mi oyleyim acaba sizlerde de var mi ben cok sinirli ve gerginim bu aralar bi sebebi de yok evde anneme patliyorum dun aksam dikkat etmeme ragmen (reyhan serbeti de etkilemistir bir bardak ictim cunku) sekerim 178 cikti ilk defa sinirden olabilecegini dusunuyorum bu sinirlilik tahammulsuzluk halleri sizlerde de var mi nasil basa cikicam bilmiyorum

ONTK canim masallah yavruna kontrole giden anneler hatirlamiyorum kimler ama onlarada masallah diyim

Tam tersi daha akla yatkin, yuksek seker sinir ve tahammulsuzluk yapar. Diyetle ve yuruyusle dusurebiliyor musunuz?

Günaydın Annisler
Düzensiz olursa sıkıntı yok düzenli ve sık olmaması gerekiyor canım

Düzenli değil ama oğlumda hic hatırlamıyorum yalancı sancı falan böyle seyler olmadı olsa hatırlardım, bu yalancı sancılar normal sancılara çevirmez dimi yaa korktum biraz ben. Hareket açısından biraz kendimi dinlendireyim dicem ama ne mümkün, evde tadilat oldu dip temel temizlik beni bekliyor bayram öncesi. Bayram da da yola gidicez.

Yorgunluk çok etkiliyor aman diyim dikkat et ya birini çağır yardıma yada birini bul yaptır canım.

Bilmiyorum ki canım inşallah öyledir yinede her ihtimale karşı yarın gitcem başka doktora bu konudaki endişemi söyleyecem bakayım o ne diyecek.
Canim benim doktor 2 hafta ònce gittigimde sòyledi boyunu artik muayenelerde boyunu sòylemeyecegini çúnki bebegi bütún olarak ulturasonda gòremedigimiz icin vede búyúdûgû icin yanlis aonuc verebilir dedi

Sanci dedigin belinde ve kasıklarındamı oluyo canim gecmiyomu ogyn benim agriya sanci falan demediler bugún muayenem var bakalim benim doktorcum nediyecek

Gúnaydin güzel ve tatlis annelrin prens ve prenses sıpaları bizim bugún melike hanimla gòrûs gúnúmúz bakalim doktor amcasi ne diyecek birde ogunki neseteye ne diyecek gerci o aksam bakmis ama benim aklim onda hala gùzel bir gún olmasi dilegiyle kontrole gidecek arkadaslar varsa gyzel haberlerle gelsinler hastalara gecmis olsun

Yorgunluk çok etkiliyor aman diyim dikkat et ya birini çağır yardıma yada birini bul yaptır canım.
Haklısın, doktor niye bana dikkat et demiyo anlamadım günlük yaşantına devam et hareketlerini kısıtlamana gerek yok dedi ama benim icim rahat değil aşırıya kaçmadan tedbirli yaparım artık, maalesef yardıma gelecek yakınım yok canim

Kızlar nst ye kaçıncı hafta başladınız ? Ben henüz girmedim kontrol günümde 32. Haftanın içinde olacağım nst ister mi doktorum o gün ?
Birde bu yalanci sancilardan eger agrin belinde kasıklarında ayni anda varsa ve karninda bebek yarim saatte bir toplanmaya baslarsa alt tarafinda dayanamayacak bir baski hissedersen bunlarin hepsi dinlenince ve pozisgon degistirince gecmiyorsa dikkate al dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…