2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ellerine sağlık gerçekten çokk güzel olmuşş

Aman canım temkinli Bi şekilde yap hepsini bi günde bitirmeye çalışma benim işkinde de yoktu şimdi yine yok sancı vs

Yok lütfen bir ay daha dayanın, bu ay bize bir doğum adrenalini yetti

Ben rüyamda sabaha kadar hep kanamam olduğunu gördüm

BadeAk34 hiç göremiyorum onu da . Erken doğum riski de vardı. Akşamdan beri de o aklımda. Gelirsen ses ver bacım

buralardayım canım. haftasonu cok agrım oldu pazartesı doktora gittim
hersey yolunda dedi ama 2 hafta rapor verdı
pazartesi günü artık bugun bişe olcak dıye bekledım o derece agrım sızım vardı
doktora normal dıyo herseye
sımdı evdeyım pek bısey yapmıyorum bundan sonrası nası olacak bılmıyorm

doktora dedım ben stres oluyorum heran dogacak dıye
erken dogum rıskı herkesde var sen hıc dusunme bunu
iyi dusun ayakta kalma yeter dedı:)

Bende ogyn aksam 2 kasigimdada baski hissi vardi regli olacakmisim gibiydi ama sanci falan degilmis bidaha kendimi bukadar korkutmayacam
Bellide ben evham yapıyorum dur benim şıpa biraz önden gitiyorya ondan korkuyorum bu gece sabaha kadar hep rüya gördüm

Canim benim doktor 2 hafta ònce gittigimde sòyledi boyunu artik muayenelerde boyunu sòylemeyecegini çúnki bebegi bütún olarak ulturasonda gòremedigimiz icin vede búyúdûgû icin yanlis aonuc verebilir dedi
Aynen zaten bütün olarak ölçmedi benim doktor da. Sonra uyluk kemiğinin ölçüsüne göre tüm boy bilgisi verdiklerini öğrendim oyüzden bende neden az söylediğine anlam veremedim. Öğleden sonra randevum var bakalım bu doktor ne diyecek.

Bayram önce yada bayram sonrası gitmeye karar verdim korkuyorum artık sancılardan falan

36. Haftaya kadar doktor raporuyla binebilirsin canım. raporun 1 hafta geçerliliği var ona göre almalısın. ben de 14ünde bineceğim 17si de dönüş; raporu 12sinde almaya gideceğim.

Ay lütfen olmasın 11 sene aradan sonra tekrar aynı şeyleri yaşamak korku filmi gibi geliyor inşllah abisine çekmez:)
Kötü düşünme cnm her bebek birbirinden farklıdır bebeğin anne karnında harektli olması her zaman doktor tarafından iyi karsilanan bi durum oyuzden iyi düşün , senin paşada uzmicek uslu olcak inş annesi

öksürürken karnım acıyor, zaten siz de öyle mi hissediyorsunuz bilmiyorum ama sürekli olarak çok yemiş de karnım şişmiş gibi hissediyorum
rüyamda da sancım geliyordu, çok kolayca doğuruyorum oturduğum yerde. bi bakıyorum papağan doğurmuşum (ne alakaysa) uyanınca kendime çok güldüm

Kızlar nst ye kaçıncı hafta başladınız ? Ben henüz girmedim kontrol günümde 32. Haftanın içinde olacağım nst ister mi doktorum o gün ?
Cnm büyük olasılıkla ister ben çarşamba gidicem doktora 33 haftalik oluorum gittiğimde, dr geçen kontrolde tok olarak gelirsin nstye giriceksiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…