2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ANNELER doktoruma danıştım, bugün karnımdaki sertlik ve toplanma arada agri ile olduğunu anlattım yalancı kasılmalar ama normal dedi, günlük yaşantıma devam edebilirmişim kendimi kisitlamdan, peki ben bu kasılmalardan ne zaman korkmalıyım ? Kontrolüme cok var daha, ayda 1 kez çağırıyor doktorum. Neye dikkat etmeliyim ?

Teşekkür ederim canm

Düzensiz olursa sıkıntı yok düzenli ve sık olmaması gerekiyor canım

Kızlar uçağa binmek için herhangibir dktr dan binebilemm için yazı alabilyormuyum yani kadın doğumcudan

kızlar ben bebeğimin boyuna takmış durumdayım iki gündür deli gibi araştırıyorum yarına da devlet hastanesine randevu aldım. Şimdi birkaç yerde uyluk kemiği yani FL ile 7 yi çarpınca boyunu hesaplayabilirsiniz yazdığını okudum. FL: 5.36 cm yazıyor ultrason kağıdımda. 7 ile çarpınca 37 cm ediyo. Doktor neden 32 dediki bana sadece baş karın ve uyluk ölçtü bakarken, hangisi doğru acaba.

Canim duzensiz ve dinlenince geçiyorsa ya da sadece karindaysa yalanci sanci onlar zaten gercek sanci belden kasiklara dogru geliyor duzenli oluyor karnin toplanıyor yani ayirt edersin

Canım Banada burda boy söylemiyorlar bende FL 7 li ye çarpıyorum dktr belki 37 diyeceğine yanlışlıkla 32 demiştir

Canım Banada burda boy söylemiyorlar bende FL 7 li ye çarpıyorum dktr belki 37 diyeceğine yanlışlıkla 32 demiştir
Bilmiyorum ki canım inşallah öyledir yinede her ihtimale karşı yarın gitcem başka doktora bu konudaki endişemi söyleyecem bakayım o ne diyecek.

Babasi burdada sikinti yasamaz noyin gibi okusalar bile o da kulaga hos geliyor diyo ama ben kararsizim iste
Bide türkçe klavye olmasın olaylarınada girdiğimiz için işimiz dahada zorlaşıyor. Bide yurt dışındakiler okulda dalga geçilmesin diye yabancı dilde bir lakap olurmu onuda düşünüyoruz işimiz çok zor çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…