- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #4.501
6 haftalık hamileyim kahveye dönüşmesi iyiKaç haftalıksın canım ? Benim de dün kanamam oldu , bugün kahve akıntıya döndü , ben de Progeatanı fitil olarak kullanıyorum günde iki adet 100 lük
8. Hafta iki katı genişliyor plesenta bebeğe yer lazım hiç üzülme !Kızlar merhaba benim sabahtan beri karın ve kasık bölgemde hafiften ağrı var neden olabilir belimede vuruyor ağrı
Gereksiz kan verme artik iki kez yeterliydi degerin guzel artmis.Peki perşembeye kadar beta ölçtürcemmi yoksa yeterlimi.Delik deşik oldum
Endişe etme canım güzelce uyu Bugun yarın ilk kez tanışacaksınız hayırlı güzel haberlerle gel inşllahTatlı annisler hepinize iyi akşamlaryarın kesemizi görmeye gideceğiz 1 haftadir bu gunu bekliyordum duanizi bekliyorum çok heyecanlıyım ama bi yandan da ya ters giden bir şeyler olduysa diye içim içimi yiyiyor. Göremezsem diye cok korkuyorum. Anne olmak çok güzel bi duygu rabbim tüm herkeze yaşatsın bizede sağ salim kucağımiza almayi nasip yüce rabbim inşallah
8.haftada belirgin bir belirti oluyor mu peki?8. Hafta iki katı genişliyor plesenta bebeğe yer lazım hiç üzülme !
İnşallah canım inşallah ❤Endişe etme canım güzelce uyu Bugun yarın ilk kez tanışacaksınız hayırlı güzel haberlerle gel inşllah
Icini ferah tut cok guzel haberler vericen insallah canim bizee rabbim gonlundekini versin insallahhhh❤Tatlı annisler hepinize iyi akşamlaryarın kesemizi görmeye gideceğiz 1 haftadir bu gunu bekliyordum duanizi bekliyorum çok heyecanlıyım ama bi yandan da ya ters giden bir şeyler olduysa diye içim içimi yiyiyor. Göremezsem diye cok korkuyorum. Anne olmak çok güzel bi duygu rabbim tüm herkeze yaşatsın bizede sağ salim kucağımiza almayi nasip yüce rabbim inşallah
Hic merak etme canim hersey yolunda gidicek, hayirli haberlerink bekliyoruzTatlı annisler hepinize iyi akşamlaryarın kesemizi görmeye gideceğiz 1 haftadir bu gunu bekliyordum duanizi bekliyorum çok heyecanlıyım ama bi yandan da ya ters giden bir şeyler olduysa diye içim içimi yiyiyor. Göremezsem diye cok korkuyorum. Anne olmak çok güzel bi duygu rabbim tüm herkeze yaşatsın bizede sağ salim kucağımiza almayi nasip yüce rabbim inşallah
5.haftaya girdim yeniŞimdi sat a göre ne kadarliksiniz
Madem beklemissin bu kadar istersen bir hafta daha bekle 6 hafta olsun öyle git keseyi tam görmüş olursun bazen 5 haftalıkken kese kendini göstermeye biliyor5.haftaya girdim yeni
Hadi inşallah canım güzelce uyu yarında bebeğinle ilk karşılaşmanı yap :) herşey güzel ve yolunda olacak inşallah merak etmeTatlı annisler hepinize iyi akşamlaryarın kesemizi görmeye gideceğiz 1 haftadir bu gunu bekliyordum duanizi bekliyorum çok heyecanlıyım ama bi yandan da ya ters giden bir şeyler olduysa diye içim içimi yiyiyor. Göremezsem diye cok korkuyorum. Anne olmak çok güzel bi duygu rabbim tüm herkeze yaşatsın bizede sağ salim kucağımiza almayi nasip yüce rabbim inşallah
Artık yaptırma bence değerin güzel keseye kadar beklemede kalmalisinn doktorun belki kanında ne eksik ne fazla bakmak ister tekrarAz önce son beta ölçümümü yaptım.Artık doktora gitmeyi düşünüyorum. 4+3 oldum.Son yaptığım ölçümle beraber :
Beta
59 ( adetten 2 gün önce )
182 ( adet günü)
568 ( adetten 2 gün sonra)
Sizce nasıl ilerliyorum?
Çok geçmiş olsun canım inşallah seninde bir an önce normale döner hamilelik sürecin bol bol duaMerhaba arkadaşlar ben çok aktif olamıyorum ne yazıkki .2.5 yaşında kızım çok zor geçen hamileliğim tek başıma koluşuşturmam derken böyle oluyor . Perşembe günü 2 günlük açlık ve susuzluk sonunda acilde aldım soluğu serum tahlil derken durumlar biraz değişti. Acildeki doktor kandaki bi değerin yüksek adet ni olacaksın dedi ?
Bende Hayır hamileyim dedim sustu . Bundan 1 gün sonra çok aşırı kanamam oldu ve acile gittik . Bebeğin kalp atışları iyi, kese altı kanama alanı yok ve benim ağrılarım yoktu .... ve tam da adet günümü. ... yani gebelikte adet görüyordum ... her ihtimale karşı iğne , serum , progestan başladı yapıldı bir gece yatış yaptım. Şimdi evdeyim ama çok halsizim. Yarın tekrar kontrolüm var .hamileliği rahat geçen arkadaşlar sadaka verin , şükür namazı kılın çok şükredin. ....
Çok geçmiş olsun baya biseyler yaşamışsın şimdi kaç haftaliksinMerhaba arkadaşlar ben çok aktif olamıyorum ne yazıkki .2.5 yaşında kızım çok zor geçen hamileliğim tek başıma koluşuşturmam derken böyle oluyor . Perşembe günü 2 günlük açlık ve susuzluk sonunda acilde aldım soluğu serum tahlil derken durumlar biraz değişti. Acildeki doktor kandaki bi değerin yüksek adet ni olacaksın dedi ?
Bende Hayır hamileyim dedim sustu . Bundan 1 gün sonra çok aşırı kanamam oldu ve acile gittik . Bebeğin kalp atışları iyi, kese altı kanama alanı yok ve benim ağrılarım yoktu .... ve tam da adet günümü. ... yani gebelikte adet görüyordum ... her ihtimale karşı iğne , serum , progestan başladı yapıldı bir gece yatış yaptım. Şimdi evdeyim ama çok halsizim. Yarın tekrar kontrolüm var .hamileliği rahat geçen arkadaşlar sadaka verin , şükür namazı kılın çok şükredin. ....
Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun..Merhaba arkadaşlar ben çok aktif olamıyorum ne yazıkki .2.5 yaşında kızım çok zor geçen hamileliğim tek başıma koluşuşturmam derken böyle oluyor . Perşembe günü 2 günlük açlık ve susuzluk sonunda acilde aldım soluğu serum tahlil derken durumlar biraz değişti. Acildeki doktor kandaki bi değerin yüksek adet ni olacaksın dedi ?
Cok gecmis olsun canim boylece gelmis gecmis olsun insallah sonrasi rahat gecer..Merhaba arkadaşlar ben çok aktif olamıyorum ne yazıkki .2.5 yaşında kızım çok zor geçen hamileliğim tek başıma koluşuşturmam derken böyle oluyor . Perşembe günü 2 günlük açlık ve susuzluk sonunda acilde aldım soluğu serum tahlil derken durumlar biraz değişti. Acildeki doktor kandaki bi değerin yüksek adet ni olacaksın dedi ?
Çok gecmişler olsun umarım en yakın zamanda hersey normal seyrine dönerMerhaba arkadaşlar ben çok aktif olamıyorum ne yazıkki .2.5 yaşında kızım çok zor geçen hamileliğim tek başıma koluşuşturmam derken böyle oluyor . Perşembe günü 2 günlük açlık ve susuzluk sonunda acilde aldım soluğu serum tahlil derken durumlar biraz değişti. Acildeki doktor kandaki bi değerin yüksek adet ni olacaksın dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?