2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bende hep ananas suyu içiyorum çokta severim ananasta yedim ne zararı varki dktr bana da herşeyden yiyebilirsin dedi narı bende duymuştum eşime sürekli hazırlıyorum ama kendim yemedim ne olur ne olmaz diye
Valla benim icin cok gec artik sifa olsun yavruma ama su saatten sonra yemeyim bari birdaha

Canım benim bata 3 gün vardı 195 çıktı bat günü 623 çıktı daha baktirmadim bekledim lekeyi gördüğümde adetim 18 gün geçiyordu 1370 çıktı cumartesi de 420 çıktı kanama bitince tekrar olcturucem sıfırlanması gerekiyor

Bende adet günümde beta 28 4 gün sonra 160 4 gün snra 350 ertesi gün lekelenme sonrada değerlerimde düşmeler meydana geldi kese gözükmeden olan düşüşlere kimyasal deniyor senin kaç çıktı sonucların hem neden tedirgin oluyorsun akışına bırak adetinde gecmiş 1hafta daha bekle doktora git kese gözükücektir

Değerlerim bu şekildeydi

9 ( adetten 5 gün önce)
59 ( adetten 2 gün önce )
182 ( adet günü)
568 ( adetten 2 gün sonra)

Değerlerimi yazınca birkaç kişiden ikiz yorumu geldi.Geçen haftada öyle demişlerdi. Aile soyağacımda ikiz yok :)) Ne bilim öyle bakınırken kimyasal gebeliğe gözüm ilişdi.Merak ettim, endişe değilde bilgim olsun istiyorum sadece erken umutlanmamak için.Yoksa zaten kısmetimde yoksa elbette olmaz.Panik değilim rahatım, amacım bazı şeyleri öğrenmek.

Kızlar bu pregeston ilaçı beni maf etti çok affetersinix içtikten en fazla bir iki saat sonra çok midem bulamadığı için çok kusuyorum ilaçın etkisi olurmu ki böyle ne yapmalıyım dktra söylemeliyim
Canim fitil seklinde alinca cok rahatlatiyor benim dunyam sasiyordu agizdan alinca

Keseye göre erkek Olduğunu nasıl anlıyorlar merak ettim cokkk
Ultrasonaa bakinca karindan ultrasonsa soldaysa bebis erkek tam tersiyse kiz vajinalde de tam tersi durum olay bu :) ama bebis daha hareketlenmemis olmasi lazim malum hareketlenince yer degistirebiliyor o zaman kese konumu manasiz oluyor

Yok kürtaj olmadım kese gözükmedi hic kasımın 3ünde lekelenme başladı 7sinde aktif kanamaya döndü 17sinde bitti baya sancılı bir dönemdi
evet canım salı leke geldi perşembe söküldü benim 3 gündür kasiklarimda ve belimde sancı var simdi daha iyiyim ve bi nebze azaldı kanama kimyasal olup olmadığınıda tam bilmiyorum kanamanın bitmesini bekliyorum dr gitmek için kürtaj olmak istemiyorum

Canimmm hadi gule gule git yarin soyle tum pozitif enerjinleee :) kese bebis ne varsa gor gel insallah :) hayirli haberlerini bekliyoruz :) dualarimiz seninle :)

D
Değerlerin gayet güzel gözüküyor inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ben bu hamileliğimde iki defa baktırdım adetten 5 gün önce 201 adet günü 2167 cıktı ama herkesin degeri bir olmuyor cok yakın arkadasımın ilk degeri 29du şuan kızı 1 yasında önemli olan 2 kat artması seninkide güzel ilerliyor bence cuma günü miniği görebilirsin :)

Aklınızda bulunsun yari pişmiş yada çiğ yumurta tüketmek zararli mayanoz malum çiğ yumurta içeriyor onuda yememek lazım işlenmiş et ürünleri salam sosis az pişmiş et bunlar hamilelikte zararlı
Benim bildiklerim de onlar cig sutten yapilan peynirler ve civa icerigi yuksek baliklar ve cig balik falan.. bence bunlara dikkat etmek yeterli

Ultrasonaa bakinca karindan ultrasonsa soldaysa bebis erkek tam tersiyse kiz vajinalde de tam tersi durum olay bu :) ama bebis daha hareketlenmemis olmasi lazim malum hareketlenince yer degistirebiliyor o zaman kese konumu manasiz oluyor
Bende kimyasal gebelik yaşadım kürtaj olunmuyor zaten o adet kanamasıyla kendini dışarı atıyor ha zaten kimyasalda kese olmuyor olmayınca da kürtaja gerek yok ama sonuçta kanaman var neden dr a gitmeye cekiniyosun daha da riske atma durumu bence

İnşallah olmazsın ve ben olcagınıda düşünmüyorum kanaman yogunsa emin ol bitene kadar sıfırlanır benm en son 8e düşmüştü dr daha baktırmana gerek yok kanaman bitene kadar sıfırlanjr dedi öylede oldu dediğin gibi benimde cok agrım vardı rahmimde kazı calısması vardı resmen cok zor allah yardımcın olsun minoset yada parol ve sıcak su torbası cok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…