2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu da benim USG görüntüsü cuma günü 6+2 de acile gidince verdiler ama birşey söylemedi kimse sizce içinde bebek var mi

Kizlar bu da benim USG görüntüsü cuma günü 6+2 de acile gidince verdiler ama birşey söylemedi kimse sizce içinde bebek var mi

Eklentiler

• IMG-20171223-WA0019.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG-20171223-WA0019.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 99
Anam zararli ne varsa ben yemisimya
Bi haftadir koca ananasi kestim attim dolaba sabahlari kahvaltida tatli niyetine
Yalnız değilsin. Bir haftadır eşime yalvarıyorum sakatat ürünü için (adını söylemeyim) bütün siteler zarar yazıyor diye almıyordu ama çok istedim sonunda bugün dayanamadı aldı, yedim bir mutlu oldum bir mutlu oldum ))))

Afiyet olsun canim sifa olsun iyi yapmissin

Doğuma yakın zamanda doğumu başlatmaya destek olsun diye hurma yeniyor. Erken doğum riski oluyor, hamileliğin bu kadar erken evresinde de düşük riski var.
Yaaa öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler daha eşim de dün beni zorladı "sağlıklı ye" diye.bnde 1 tane yedim amaann tövbe bi daha yemem zaten de hiç sevmiyorum.Acaba kuru hurma da mı zararlı? Onuda yiyorum çünkü oda böyleyse onuda yemeyeyim

Kuru hurma dediğiniz ramazanda oruç açmak için yediğimiz hurmaysa evet o yasak. Diğer hurma dediğiniz hangisi bilmiyorum.

Kuru hurma benim bildiğim doğuma yakın yenilebilir bilirsiniz belki Allah Doğum zamanı Hz Meryem’e hurma yemesini emreder hatta şöyle bir ayet vardır
“Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun... (Meryem Suresi, 23-26)”

Doktorum nar,hurma, kahve,koyu çayı yasakladı bana bilginiz olsun

Doğuma yakın zamanda doğumu başlatmaya destek olsun diye hurma yeniyor. Erken doğum riski oluyor, hamileliğin bu kadar erken evresinde de düşük riski var.

Kuru hurma dediğiniz ramazanda oruç açmak için yediğimiz hurmaysa evet o yasak. Diğer hurma dediğiniz hangisi bilmiyorum.

Bana hem diyetisyen hem de kadın doğum doktoru ikisi de yiyebilirsin hic bi zararı yok aksine faydalı dediler günde 2.3 tane ye dediler

Günaydın güzel anneler güzel bir hafta oldun minikler yeğenlerim sağlıkla büyüsün Bide sayfaları okumadım tam ama hurma deniliyor sanki ben çok yiyorum odamı yasak

Cennet hurmasının yasak olduğunu duymadım ben,beni de babam şu ara biber domates hormonlu şeyleri yeme sakın diyo,valla hormonlu oldukları öyle belli ki salatalık boyunda sivri biber :)

Cennet hurmasının yasak olduğunu duymadım ben,beni de babam şu ara biber domates hormonlu şeyleri yeme sakın diyo,valla hormonlu oldukları öyle belli ki salatalık boyunda sivri biber :)
Onu yemesek bunu yemesek ne yiyeceğiz biz yaBide ben Türkiye’de değilim türkiyedeki herşeyden canım çekiyor az az herşeyden yemek lazım heralde en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…