2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende başlıysam pilatese ama ne zaman bilmiyorum :)nasıl hareketler yapıyorsunuz canım

Hickiriga biraz benziyor ama bu surekli yer degistiriyor ve disaridan da gorunuyor. Sanki tutup cekiyormus gibi iceri dogru. Farkli bir his olunca ne olabilir diye arattim. Ultrason sirasinda olup nefes alma oldugunu gostermisler. Hickirik hissediyordum ama bunu ilk defa hissettim.

Atlet bence yeterli canim.sutyenin uzerine atlet ve kiyafet giyince sasiriyorsun memeyi nasil bulacagini. :)
evet dimi emzirme sütyeni taktığında üstüne atlet giyince çok zor oluyo direk en dıştaki kazak-tişörtünü giymek zorundasın bide en önemli nokta emzirme sütyeni üstüne de emzirme atleti giyilmiyo

Ben genel anestezi artı bir gece fazladan kalmaya birazda indirim yapılmış bi de sigorta vardı %50 sini ödeyen 7.500 e çıktım hastaneden
Mrb canım allah bağışlasın bebeklerini bian once evine gekirler ve evin neselenir ins hayirlisiyla bnde ikiz hamileyim sana bi soru sorcam bnm de dün den beri geçmeyen bel agrim var ve bazen kasiklarima da vuruyo adet agrisi gibi sende böyle bise oldu mu doğum belirtisi olarak dün dr gittim kasılmalar im çok tu ve bebeğin biri kanala iyi ce yaklaşmış dedi dr um

Sana şöyle anlatıyım daha dün başımdan geçti. Sabah doktora gidiyordum çalışamaz raporu almak için gayet mutluyum yoldayım telefon vefat haberi aldım.. ağla ağla gittim doktora girdim muayeneye. Doktor neye heyecanlandınız dedi. Ne oldu ki dedim. Bebeğin kalp atışları çok hızlı dedi. İşte annelik orada başladı benim için benim üzüntüm onu bir şekilde kötü etkilemişti. Başka şeyler düşünmeye üzüntümü bastırmaya çalıştım. Bugun de cenaze var ve ben bebeğim için kendimi kandırmak zorundayım bi şekilde. Belki düşüncene faydası olur diye anlatmak istedim:)

ben 3 hazirandan beri hurma yiyorum 5 taneye çıkardım 3 az dediler yürüyüş pek yapamıyorum ama bencede en faydalısı yürüyüş daha erken canım döner bebeğin dönsün diye kedi gibi yürü diyolar kutupayısı egzersizi mi ne

Günaydın herkese ne zamandır giremiyorum ne var ne yok herkes iyi mi? artık işe gidip gelmek zulüm olmaya başladı bana kalçamdan bıçak saplar gibi aniden ağrılar giriyor,dün akşam bağdaş kurup oturmuştum kitlendim kaldım öyle açamadım valla bacaklarıbu hafta kontrolümüz var bakalım.

Ritmik derken titreme gibi mi acaba

Çayımı kahvemi bile internetten aldığım için int alışverişi olmasa ne yaparım bilmem

Nasıl yani canım ne kadar fazla çıktı ki? Benim de en son 2 hafta ileri çıktı karın çevresi, şeker bende de çıkmamıştı bende rahat rahat hergüm yiyorum. Doktor da uyarmadı hiç

canım benımkı sınırdaymıs
ben acıkcası seker cıkmadı dıye tatlı vs cok yıyyodum sanırım abarttım
basladım yavastan dıkkat etmeye
tamamen cıkarmıyorum hayatımdan ama elımden geldıgınce dıkkat edecegım
senınkı demekkı sınırda degıl kı uyarmadı

Be

begin karin cevresimi canim sinirda olunca neoluyormus acaba

mesela dedıkı senın bebegın sarılık olsa baska bebekler 2 gunde toparlanırsa senınkı 10 gunde
ınternette de okudum sınırı gecınce seker var demektır vs yaızyo halbukı seker yuklemesı yaptrdım sonuc gayet iyiydi

ciddi bişey dıkkat et dedı, bı de her gördugum olumsuzlugu söylemıyorum kötüyü cagırmayalım dıye dedı

bugunume hamdolsun tabı ama bu hamılelıgımde diğerine göre fazla fazla olumsuzluk yasadım (Rabbim beterınden korusun tabıki) ben de ne olumsuzluk var dıye sormadım bazen bazı seylerı duymak ıstemıyo ınsan

Ben de öğretmenim canım. Eşimin yurtdışı görevi için 6 ay ücretsiz izin aldım. Tüm haklarım durdu. Ama zaten emeklilik yaşı var artık o yüzden çok da önemsemedim. Şimdi de bebekten dolayı izin alacağım inşallah. Emeklilik devam etmiyor bu arada. Tek devam eden sağlık güvencesi.

bi de bebek dogum kanalına girmış dedi
dogum kanalına gırınce asagıdakı belırtıler olurmus şimdi netten okudum hemen hemen hepsını yasıyorum
normalı girmesı erken mı vs dıye de sormak aklıma gelmedı

1-Nefes darlığı yok olur:
2-Pelvik bölgesinde basınç artar:
3-Karnın aşağıya doğru kayması:
4-Sık idrara çıkma:
5-Hemoroid ve kabızlık:
6-Artan iştah:
7-Artan vajinal akıntı:
8-Şiddetli bel ağrısı:

Canım çok çok geçmiş olsun. Bilmezmiyim iki kere yaşadım o durumu. İshale kola-aspirin içmemi önerdi dr. O hemen kesti, enfeksiyon için antibiyotik kullandım. İki günde gözaltlarım morarmışdı umarım sen çabucak atlatırsın canımm

Ben bir ay almıştım. Gereken parayı da ödemiştim. Sen hiçbir şey ödememiş miydin?
Sizin bahsettiğiniz ödeme maaşın geri ödemesi sanırım. Ben geçen kasımın 12 sinde ayrıldım ücretsiz izne. Memurlar önce maaş alıp sonra çalıştığı için ayın 15ine kadar olan 3 günlük maaşımın geri ödemesini yaptım 200-300₺ civarı ödeme yapmam gerekti. Hemen üstüne bir de faiz ekliyorlar. Ama bu izin aldığım süreyle alakalı değildi. Sadece maaşı önden aldığım için ve çalışmadığım için onu ödedim. Bunu yaşamamak için ayrılacağınız tarih belli ise dilekçeyi erkenden vermek gerekiyor. Her ay maaşlar ilden ile değişse de ayın 5-8i arası yapılıyor. Öncesinde ayrılma dilekçenizi verirseniz ve maaşım yapılmasın diye ikinci bir dilekçe daha verirseniz geri ödeme yapmak zorunda kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…