2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım demekki tatlı tetikliyo öyle olmasını çok şaşırdım. Yinede dikkat edeyim bende.

yazın göreve başlama yapmadın mı canım şimdi yapsan ekim sonu kasım a kadar maaşın yatar aslında

insanın resmen içi sökülüyo bide aniden başladı senin de öyleydi dimi canım bi an n’oluyoruz dedim

yazın göreve başlama yapmadın mı canım şimdi yapsan ekim sonu kasım a kadar maaşın yatar aslında
Mayıs 16 da bitti iznim. Başladım. Bir ay kadar misafir oldum okulda
Doğum 25 ağustos olduğu için önceki izinlerimi doğum sonrasına aktarma şansım yok maalesef. Çok sinir oluyorum buna o yüzden zamanında doğum olursa 25 ekimde başlamam gerekecek. Alabilirsem rapor almak istiyorum. Ama alsam alsam bir ay alabilirim heralde. Sonrasında da ücretsiz izinle seneyi kapatayım diyorum. 5-6 ay daha izin almam gerekecek bu durumda

Daha cok cekme gibiydi, hatta basta bebek eliyle tutup cekiyor mu birseyleri dedim, ama neyi cekecek? Ritmikten kastim, gickirik gibi, nefes gibi, aralikli tekrarlamasi.Sanirim derin nefes alince icine su cekiyor ve o da kucuk bosluklar olusturuyor.
Ben de hiç öyle hıçkırık hissedemediğim için bilemiyorum ama çok hıçkırık hisseden var onlar daha iyi bilirler. Ben de sadece titreme gibi oldu bi kaç sefer o kadar..

canım eklenme şansı var aslında burda gördüm ben de ağustosta doğum yapacak öğretmenler başlığı vardı orda eklenenleri görünce umut etmeye başladım

günaydın kızlar. rüyamda hep doğum yaptığımı falan görmeye başladım. ama genelde bana haber geliyor bebek doğdu hastanedeyiz falan diye ve bende iyiden iyiye doğum korkusu başladı doktorum doğum yöntemimizle ilgili henüz bir yorum yapmadı. ilk hamileliğim. hem normal doğum olsun istiyorum çünkü onun dünyaya gelmeye hazır olduğundaki günün saatin hatta dakikanın onun hayatını şekillendirmedeki en önemli etken olduğunu düşünüyorum ve buna ben müdahale etmek istemiyorum. hemde korkuyorum böyle sezaryen falan olsa bitse diye düşünüyorum ama o da bencillik gibi geliyor bana. bu gün çok karamsar uyandım nedense

Reflu yatagi aldim canim.neleri iade almiyorlar mesela?

ben de ınternetten cok bısey alıyorum
bugune kadar bırcok seyı de ıade ettım
soncta paketını vs acmazsan ıadede skntı olmaz

bazı sıteler kısısel bakım urunlerınde ıade kabul etmıyor ama reflu yatagı ıadesınde sorun olacagını sanmıyorum

Bende bütün gece Doğum yaptım o performansla gerçek hayatda 5 tane doğurmuştum :) Korkma canım ve normal içinde zorla kendini şartlandırma sezaryen da bir Doğum şekli sonuçta mecburi durumlarda ve kendi iyi hissetmiyceksen tabikş düşünebilirsin

rüyaların hayırlara cıksın canım

bende ılk kızımda sezeryan bıle olcaksa gununu kendı belırlesın kendı ıstesın gelmeyı dıye dua ederdım

bu sefer sezeryan olcak planlı mı olur babyciğim bı işaret mi gönderir bilemıyorum ama ınsallah hepımz ıcın en hayrlısı olur

Bende de bunların hepsi var erken mi ko durmaz mı 5 hafta en azından oralarda

Hayırlı olsun canım benim tam rahim üstünde şiddetli ağrı başladı birden aynı şiddeti belimde de hissedince hastanedeydim zaten hemşireme haber verdim sancı o sırada 25-30 arası çokıyordu sonra ritmik olmaya başladı şiddeti arttı ama en fazla ekranda 59 görüldü çatı muayenesinde anlaşıldı doğum başladığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…