2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bayramdan önce geldi ilk kırmızıydı cnm. Dün gecede geldi pembe peçeteye. Ama keyfim kaçıyo. Progestan içiyorum günde 3 kere 2 haftada iğne vuruldum bu hafta vermedi iğne.
Bende de oldu canım içim rahat olsun diye doktora gittim açılma yok dendi rahatladım sanırım akıntıyla beraber gelmesine de dikkat etmek gerekiyor nişan öyleymiş. farklı sebepleri de olabilir bence doktora görün

Ben ilk aylarda buldugum bir hamilelik yogasi kursuna gitmistim. Simdi ara sira oradan ogrendigim hareketleri yapiyorum evde ama ayni disiplin yok tabi kurs 1 saatten fazlaydi ben 10 dakika yapip birakiyorum :) Yine olsa da gitsem ama yazin herkes tatilde, hayat temmuzda duruyor (bir yandan takdir ediyorum bunu) kurs fln yok maalesef

Benimki 3-4 hafta once dondu, hatta donme cabalarini izledik disaridan. Donmesi icin daha vakit var kitaplara gore, 34-35 gibi donmemis olursa bazi hareketler yardim edebiliyormus bendeki kitapta gostermis. Tabi doktorunuza danisip karar verirsiniz yapmaya.

Herkese merhaba,

Bugun sabah 5 gibi uyandigimda karnimda yeni bir hareket vardi. Bebek ters duruyo, karnimin ust bolgelerinde ritmik olarak ice cekilmeler oluyor. Once bebek tutup birseyi mi cekiyor dedim, ama yeri degisiyordu. Hickirik gibi ama o hep ayni yerde oluyor ve boyle gozle gorulur bir hareket degil. Biraz arastirdim, bebegin nefes alma calismalariymis galiba. Derin nefes antremani yaparken amniyon sivisini icine cekiyor o da boyle ritmik bir harekete neden oluyormus. Yer degistirmek, hareket etmekle gecmedi ama bir sure sonra yapmayi birakti.

Bu tur birsey yasayan oldu mu?

Senelerce pilates yaptım burnumda tütüyor ama yapamıyorum maalesef Totomu yerinden kaldırabiliyorum ya ona da şükür

Neyden oluyor ki o kurt hiç öyle bişey aklıma gelmedi

Aynen onun alakası yok da benim demek istediğim kilo almıyayım diye yemekten kısarsam bebek beslenemez doktor Yemen'e dikkat et dedi ya hani zaten bu porsiyon yiyorum oturup üç dört tabak yemek yemiyorum gerçi takmıyorum istediği kadar dikkat et desin besin almam lazım ki çocuk beslensin

Dr dikat et dediği şey az ye değilde besin değeri yüksek yiyecekler tercih et demek isdemiş ola bilir, sağlıkli ve bebeğne faydalı şeyler ye ki bebeğin iyi beslensin hem boylece sende kilo almazsın bebek alır.

Evet protein ağırlıklı beslen dedi süt süt ürünleri yumurta et sebze meyve bunlara ağırlık ver hamur işi tatlı fazla tüketme dedi bende öyle yapıyorum yararlı şeyler yiyorum tatlı olarak da dondurma yiyorum

Sabahın köründe uykum gitti bir saattir ayaktayım uyuyamadım nefes alamıyorum sanki daralıyorum ya

Ben bugun gördüm gerkes cok memnun 295 tl biraz fazla geldi bana insallah ihtiyacımız olmaz ben su an lansinoh kullaniyorum yara olmadi ama sagmaktan aciyor artik
Hala karar veremedim. Alırsam eğer doğuma birkaç hafta kala kullanmaya başlarım yara oluşmasını engellerim belki diye düşünüyorum ama belki hiç yara olmayabilir de. Boşuna da alacak olabilirim. Ama bir yandan da ikinci el satışı bile var, işime yaramazsa satabilirim de. Hala kıyamadım parama

Nts ye girdin mi yada evde dakika falan tuttun mu yarın bir nts ye görün istersen kasılma olduğuna eminsen tabii bazen bebek de duruşundan ole sert olabiliyor ya
Hiç te gidesim Yok kasılmaydı sanırım bilemedim hiç böyle olmzdı da doktor dinlenince geçtiyse sorun yok olabilir bu haftalarda dedi

Şeker var da, artık fazla yükselmiyor. Muz ve kiraz yiyorum zaten. Biraz tatlandırmaktan zarar gelmez değilmi diyet yapa yapa bebek kilo almayacak yoksa.
Muz çok faydalı ve içine çok yakışıyor canım bendem söylemesi karar senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…