2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar pilates yoga vs yapanınız var mı? Ben düzenli yürüyüş yapıyordum ama normal doğum istiyorum kısmetse vücudumu biraz daha esnetmek için pilates & yoga grup derslerine başladım. Evde yapmaya çekindiğim ne varsa (eğilme, kalkma, esneme) yapıyoruz valla korkmuyor değilim Doktorum yapabilirsin bir zararı olmaz faydası olur dedi ama..

Ne güzel. Çok faydalı ve rahatlatıcı bir şeymiş hamilelikte. Çok iyi yapıyorsun canım. Ben satranç dışında spor yapmadığım için uzaktan alkışlıyorum

Ne güzel. Çok faydalı ve rahatlatıcı bir şeymiş hamilelikte. Çok iyi yapıyorsun canım. Ben satranç dışında spor yapmadığım için uzaktan alkışlıyorum
Hiç söyleme benim de sporla uzaktan yakından alakam yoktur aslında :)) Bir gaz başladım 2 hafta oldu. Ama çok rahatlattı beni. Sırt ağrılarım falan çok hafifledi. İnşallah doğumda da faydasını görürüm.

1 saate yakındır sırt ve bel bölgemde yanma tarzı geçmeyen agrım var sabah olsa hayırlısıyla keşke korkmaya basladim

Bende çok istedim yoga yapmayı ama hamileler için bir merkez bulamadım yakınımda. Düzenli yürüdüm son bir haftadır yürüyüşü bıraktım. Bebeğin gelişimi geride olunca biraz oturayım dedim bakalım fatdası oldumu çarşamba öğreneceğiz artık. Bende normal doğum isteyenlerdenim. Yürüyüş dışında bir şey yapmadım. Kegel egzersizleri tavsiye ediliyor. Ve doguma yakın hergün üç dört tane hurma çok faydalıymış. 30 haftam bitiyor ama bebeğim hala dönmedi. Ve ben sezeryan kesinlikle istemiyordum inşallah vakti gelene kadar her şey yoluna girer normal doğururum.

Ben de sezaryenden korkuyorum. Daha dönmesi için vakit varmış 29. haftada gittim en son benimki de yan duruyordu. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)

Ben de sezaryenden korkuyorum. Daha dönmesi için vakit varmış 29. haftada gittim en son benimki de yan duruyordu. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)
Sezeryan bana göre amelyatdan farksız ve gereksiz. Daha önce guatır amelyatım var. Hiç istemiyorum bir tane daha kesik. Bu ülkede zaten normal doğum için çabalıyorlar. Bunun faydalarını doktorum uzun uzun anlattı. Ve her anını yaşamak istiyorum.İnşallah bebeklerimiz döner vaktinde tek avazda normal doğururuz.

Ben daha önce hiç ameliyat olmadım, kırık çıkık vs de yaşamadım o yüzden korkuyorum. Bir de cildim çok hassas yara izlerim, sinek ısırıklarım bile yıllarca kalıyor. 2 sene önce motordan düşmüştüm bacağımda hala ilk günki gibi bir iz var. Bunlar beni korkutuyor haliyle. Eğer gerekirse tabii sezaryen hayat kurtarıcı bir yöntem. Ama normal doğumu çok istiyorum inşallah kısmet olur bizlere :)

Kızlar ben size şeyi soracaktım kiraz sapı ödem Attırıyormuş benimde ayaklar fena kaynatıp içsem sıkıntı olurmu zararı varmı biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…