2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adaçayı da rahmi yumuşatıyomuş duydunuz mu kızlar

Canim benimde bundan 1 ay onceye kadar hanimefendi hep idrar torbami tepikliyodu bu aralar rahatim fazla tepmiyo oralara kasıklarımda hissediyom bazen zaten fazla tepmiyo artik genelde dònúyo kayiyo karnimi sekilden sekile d9ndúrùyo

E
Ger alet boozuk degilse cok yúksek cikmis kahvalti òlcúmú icin canim kahvaltida recel bal kasar peyniri beyaz ekmek gibi seyler yediysen onlar yapmistir

canım sen yürüyüşü gelişimi geriletti diye mi bıraktın bence ondan olmamıştır ya
Yok ya annem çok söylendi yürüme istaat et çok yürüyorsun ondan falan yaptı arayıp kontrol ediyo. Ben rahat geldim bu günlere çok şükür hiç hamile gibi değildim. Eşim bazen diyordu arada nazlan yahu ben nazlanacam aşerecem diyordu. Ağır yürü uğraşma bir şeyle falan. Benim sorunum troid kaynaklıydı sanırım. Yarın öğreniriz artık. ilaç kullanıyırdum. değer fırlamış ilaç yetersiz gelmiş. tsh 8.42 olmuş.

E

Ger alet boozuk degilse cok yúksek cikmis kahvalti òlcúmú icin canim kahvaltida recel bal kasar peyniri beyaz ekmek gibi seyler yediysen onlar yapmistir
Yarım kibrit kutusu kadar peynir üç dilim domates üç dilim salatalık çok az ekmek bide yulaflı musır gevreği yedim sütle diyet listesinin tamamını bile yemedim

Bende devamlı ölçmüyordum düzene girmişti diye Doktorum n’aptın bi dene bi hafta dedi dün ondan ölçtüm ama moralim bozuldu açıkcası

adaçayı da rahmi yumuşatıyomuş duydunuz mu kızlar
O konuda okudugum bazi kaynaklar hamilelikte adacayi icilmemeli diyor, ama Laedrii doktor kontrolunde icmis. Bir sey diyemicem, ben icmedim deneyecegimi sanmiyorum. Ahududu cayini hemsireye sormustum o rahatlikla iciyorum, onu da dogum yaklastikca 2-3 gunde bire indireyim diyorum.

Senin ilk hamilelikse ve bebegin dogum pozisyonu alirsa sezeryan zorunlulugun yok 37. Hafta basinda dikislerini alacak dr ve sureci bekleyeceksiniz. Dikis alinmasi cok kisa suren acisiz bir islem. Benim ilki sezeryan oldugu icin buda sezryan olacak ve dogum sirasinda alınacak dikislerim. Seninde dogum anina kadar yatmani istemeyecek zaten dr un riskli haftan gecince kalkmani isteyecekm onlem amacli mi serklaj yapildi yoksa rahim agzinda kisalma mi oldu yetmezlik falan mi var?

Bugün Ayşe Arman yazmış "ben depresyona giremem, sıkılırım" çok hoşuma gitti. Böyle düşün kuzum belki sana da iyi gelir :)

Canim ekmek ve gevrek cikariyo seker haberin olsun bende tahil gevregi almistim ara ògúnde yiyordum nezaman onu yedikten sonra òlcsem yùksek cikiyodu doktor devamli yeme onlarin icindede seker var dedi
Yarım kibrit kutusu kadar peynir üç dilim domates üç dilim salatalık çok az ekmek bide yulaflı musır gevreği yedim sütle diyet listesinin tamamını bile yemedim

Ben geçen sene 17 haftalık hamileyken rahim ağzım bir anda 2 cm açıldı ve kese sarktı, bebeğimi kurtaramadılar , bu sene hamile kalınca riskli gebelik uzmanına gittim rahim ağzım açılmadan önlem amaçlı dikiş atıldı, şu an 32. Haftadayım çok şükür

Canim ekmek ve gevrek cikariyo seker haberin olsun bende tahil gevregi almistim ara ògúnde yiyordum nezaman onu yedikten sonra òlcsem yùksek cikiyodu doktor devamli yeme onlarin icindede seker var dedi
Yok canım benim listemde var zaten tam tahıl benimkide kahvaltı listem onlar ekmekte kepekliydi bi dilim normalde oda vardı o kadar bile yemedim

Yok canım benim listemde var zaten tam tahıl benimkide kahvaltı listem onlar ekmekte kepekliydi bi dilim normalde oda vardı o kadar bile yemedim
Ozaman tek secenek makine bozuktu biraz yúrúyus yap yarim saat sonra gel diblen òlc gene yùksek cikarsa makineden kaynaklidir canim

Anladim canim benim 21. Haftada dogum baslamisti acil yapildi ona ragmen 1 aydir ayaktayim dolanip isimi gucumu yapiyorum 18 aylik kizimla ilgileniyorum senin hala yatiyor olmana sasirdim acikcasi

hıı anladım canım annelerin düşünüş tarzı bu geçmiş olsun troidini takip et sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…