2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canim benim 21. Haftada dogum baslamisti acil yapildi ona ragmen 1 aydir ayaktayim dolanip isimi gucumu yapiyorum 18 aylik kizimla ilgileniyorum senin hala yatiyor olmana sasirdim acikcasi

Aslında sürekli yatmıyorum yemek tuvalet banyo ve ufak tefek işlerimi yapıyorum, sadece günlük rutin hayatıma tam dönemedim sanırım dikişler alındıktan sonra rahat bir şekilde dışarı çıkabileceğim bu zamana kadar hep bir şey olacak korkusuyla doktor harici evden çıkmadım

Anladim canim benim 21. Haftada dogum baslamisti acil yapildi ona ragmen 1 aydir ayaktayim dolanip isimi gucumu yapiyorum 18 aylik kizimla ilgileniyorum senin hala yatiyor olmana sasirdim acikcasi

Bir de serklaj dikişi aldıran bazı kişiler çok Canlarının acıdığını hatta çığlık attıklarını falan söyleyince içimi korku saldı:) ondan sormak istedim dikiş alınırken acı çpk mu diye

Bende oyle carsi pazar gezmiyorum ama artik rahatim bugunumuze sukur riskli donem gecti evet kuveze girmesin ama suan dogsada cok uzun sure kalmazlar o anlamda rahatim. Sende stres yapma korkma dikis cok buyuk onlem zaten.

Vajinal muayeneden cok farki yokmus benimde etrafımda aldiran var dikis hic oyle ciglik cigligalik bir durumdan bahsetmediler

dün günüm vardı
herkes tatil hazırlığında
işte alışveriş çanta bavuk falan diye anlatıyorlar
resmen kısknaçlık krizine girdim erkenden kalktım

bence bu bi depresyon :)

Vajinal muayeneden cok farki yokmus benimde etrafımda aldiran var dikis hic oyle ciglik cigligalik bir durumdan bahsetmediler

Anladım teşekkür ederim içim rahatladı bugünümüze de şükür tabi ki. Hayaldi benim için de 28 i geçmek, bak 32 olduk Allah’a şükür

Bendeee istiorum suan tatil planı ypanlari nasıl kiskaniorummm psikilojı gitti

Kızlar kontrolüme gittim oğluşumu gördüm küçük parmağını ağzına sokmuştu yerim onu ben çok şükür her şey yolundaymış kanama alanı da baya küçülmüş. Yarın raporum bitiyor işe başlayacağım inşallah sıkıntı yaşamam ve Doğum iznini Doğumdan sonraya aktarabilirim, çünkü sonrasında ücretsiz izin almam çok zor maalesef.. Doğum çantam hazır arabanın arkasına koyacağım,sadece hediyeliklerim eksik, işim tıpta doktorum da tıpta bir sorun olursa orada doğururum artık 3 hafta daha beklerse çok memnun olacağım ama bugünlerimize de şükür tabi

Bebeciklerinin kafasi assagida olan anneler hickiriklarini assagidami hissediyorsunuz acaba ben normalde yukarlarda hissediyordum bugyn sag kasigimin orda hissediyorum
Evet canım ben de bebek dönmeden önce yukarıda hissediyordum geçen hafta döndü artık aşağıda hıçkırıyor pıt pıt

Bende başlıysam pilatese ama ne zaman bilmiyorum :)nasıl hareketler yapıyorsunuz canım

Top, lastik ve küçük topla hareketler yapıyoruz. Sırt ve omuz bölgesi, kalça, bacak ve doğru nefes egzersizleri yapıyoruz. Şimdilik iyi gidiyor çok rahatlatıcı birşeymiş :) Sen de geç kalmadan başla derim canım..

canım en azından 30 hafta bıttı
2 hafta calısıp cok zorlanırsan yasal ıznını de baslatırsın

oğlusuna masallah subhanallah
doktorların arasındasın Allah ın ıznyle sırtın yere gelmez ısyerındeyken:)

İnşallah canım ben de ona güvendim çok zorlanırsam izne ayrılırım diye ama inşallah su gibi geçer :)

Bugun ben carsiya alisverise cikicam artik kalan eksiklerimi tamamlayim insallah gecelik yada pijama artik ne bulirsam alacam hic bakmayacam deseniymis rengiymis çok sıkıldım aramaktan kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…