2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun ben carsiya alisverise cikicam artik kalan eksiklerimi tamamlayim insallah gecelik yada pijama artik ne bulirsam alacam hic bakmayacam deseniymis rengiymis çok sıkıldım aramaktan kizlar
Kolay gelsin aman güneşe dikkat bugün burası çok sıcak
Trendyol lcw den pijama sipariş etmiştim o geldi baya rahat görünüyor , önü düğmeli

Eklentiler

• 8A433EC6-ED1A-405D-8D4C-1BC6174AF128.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 76
Benim kv nin annesi ebeymiş, diyor ki bebek ters geldiğinde ellerini has zeytinyağıyla yağlayıp içeri sokup bebeği döndürüyorlarmış.
Yeğenim de 5 kiloya yakın normal doğdu. Çok öyle zor da olmadı doğumu. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.

Bak sen nazlışa daha bir iki hafta var döner inşallah canım benim. Sen ssvd yapacaktın doğrumu hatırlıyorum?

Döner hiç merak etme allahın izniyle :)
ben agustos2017 de doğum yaptım .
benimde kızım 33 den sonra döndü ama dr sürekli sol tarafıma yatıp dinlenmemi söylemişti diğer kontrolümde dönmüştü bebeğim :)

Bak sen nazlışa daha bir iki hafta var döner inşallah canım benim. Sen ssvd yapacaktın doğrumu hatırlıyorum?
Dogru hatirliyorsun canim ama kizim boyle yapmaya devam ederse hayaller hayatlar olacak doktorumda ilk gebeliginde donmus muydu bebegin dedi evet dedim bas gelisti doner o zaman dedi insallah doktorun dedigi olur

Iste bana oyle cevval bir ebe lazim :)

Ohh super bi umut kaynagi buldum kendime :) insallah canim dönsün yahuu ne buldu kaburgalarimin arasinda :)

Ohh super bi umut kaynagi buldum kendime :) insallah canim dönsün yahuu ne buldu kaburgalarimin arasinda :)
döner allahın izniye sol tarafına yat dinlen :)
dönmeyince senin içinde zor 37 . haftaya kadar çalıştım ben yürümek de zorlanıyordum
2. umut olarakda sanırım senin de ikinci doğumun olacak 2. doğum söylenildiği gibi çok kolay oluyor

Masallah kizına cnm boylu poslu manken gibi bişi olcak desene benim kızda hamileyken hep uzun giderdi şimdide yasitlarından hep daha uzun maşallah. İnş yakında döner ama sen sanki belirtiler döndü gibi diodun demekki kandirmis annesini kuzucuk :))

Kaç gündür son zamanlarım diye gündüz akşam bi gezme çıkıyor da topa cesaret edemedim lastikle başlamak istiyorum bende :)

Gazelim- 24 bugyn yazdimi benmi gòrmedim arkadaslar bi gùnaydin mesaji yazdi sanirim insallah bisey yoktur

Bugun sanki karnimin icindeki etler parcalaniyo gibi bi aci var gene benim sipam icerde neyapiyorsa birde karnim acikti sanki ama bisey yemek istemiyorum benim gibi olan varmi

Gazelim- 24 bugyn yazdimi benmi gòrmedim arkadaslar bi gùnaydin mesaji yazdi sanirim insallah bisey yoktur
Burdayım canım gelip okuyup çıkıyorum Türkiye’ye kadar sabretmiyorum doğurmamak için :) Haftaya bugünler gelmiş olurım herhalde inşllah Türkiye ye yoksa uçakta doğurup sizlere verdiğim sözü tutup atraksiyon yaşatıcam

Z
sen gel túrkiyeye òyle sogur hayirlisiyla canim hani bi ucak reklami var kadin hamile ucakta dogum yapiyo sende òyle olma allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…