2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Muhtemel doğum tarihimiz aynı gün muş Sabirsiz61 benimde beril im abla olacak insallah kızım 4.5 yaşında bende 32 sizde durumlar nedir?

Ayyy cok sagol canimm benim guzel dusuncen ve duan icin :) su an enerjim tavan yapti sayende baak pozitif enerji karsilikliymis senden de bana gecti :) Butun guzel dualarin senin icinde olsun canim :) ilk bebegi mi bu bebisin annesinin :)

Hayirli sabahlar herkese ben buyuk ihtimalle ogleden sonra dr gitcem insallah guzel haberlerle gelirim benim icin dua edin nolur cok korkuyorum kahve rengi akintim daha dogrusu kabusum
Canım merhaba inşllah önemli birşey değildir dktrdan gelince bizlerde haber dar es hayırlı güzel haberlerle gel inşllah

İnşallah canım Allah razı olsun.Gebeliğimi kim öğrendiyse direk aman 3 ay dikkat et kendine diyor.Ediyorum da eşim sırtlanıyor evi ama biliyorsunuz işte kadının temizlik yapamasıyla erkeğinki bir olmuyor rahat duramıyorum bende.
Aslında hep yaptığım şeyler ama bu sefer niye böyle pert oldum bilmiyorum hamilelik mi çabuk yoruyor ki beni:/
Sende hiç olmuşmuydu kahve akıntı.Aslında kahve dediysemde koyu değil çok açık.Annelik=evhamlık ne doğruymuş

En iyisini yapmışsın bende çağırdım haftasonu geliyor annem. Ben gamileliğimi temizlik sonucu çektiğim ağrılarla öğrenmiştim üstelik çok yeni olmasına rağmen o ağrıların şiddetini gördüm, o gün bu gündür elimi hiçbirşeye sürmedim, sürmem de asla. Yemek dışında hiçbirşeyle uğraşmıyorum eşim sağolsun herşeye yardımcı oluyo. Geçmiş olsun canım bir daha görmezsin inşallah

Geldim dr a canım sezeryana girmiş bekliyorum iğne yapacak.Offf kendimden nefret ettim :/ bebek için ağlayıp zırladığım günleri ne de çabuk unuttum
Canım suçlama artık kendini bişey yoktur korkma olan olmuş bundan sonra dikkat edersin anneee diye bi seslenmiş bebiş sana

Benim oğlumda olmuştu canım şimdilik bu Gebelikte olmadı ama bende pregeston kullanıyorum oğlumdada düşük tehlikemden dolayı temizlik yapmak gerçekten zarar vereceğine inanmıyorum çok ağır kaldırmamaya dikkat ed yeter dktrdan çıkınca hemen haber ver bize

Canım suçlama artık kendini bişey yoktur korkma olan olmuş bundan sonra dikkat edersin anneee diye bi seslenmiş bebiş sana
Ayyy tebessüm ettirdin bana içim bi hoş oldu yaa
İnşallah bişey yoktur.Burada karnı burnunda patlamaya hazır bomba gibi oturan kadınlara ohh ne güzel büyütmüşler diyorum içimden

Ay ne güzel kocalarınız var maşallah:) Benim kocam kendisi koca bir bebek olduğu için suyunu bile kendi içmez :)))

Amin canım inşallah.Bende daha sürmem elimi bişeye sürmem.
Rabbim hepimizin emanetlerini korusun

Figen Hanım'ın da randevuları dolu ben pazar aradığımda en erken 25 ocak'a gün verdiler. Yine de arayıp ileri bir tarih için randevu alabilirsin, hem tanışmış olursun. Çok severim kendisini :)

Benim kalp atışı için Ocak'ın 1. ya da 2. haftası gitmem gerekiyor, sonrasında Central Hospital'da Fatmanur Hanım ile devam etmek için Şubat için randevu almıştım. Çok teşekkür ederim canım; iyi doktorlarda randevu bulmak çok zooor

Merhaba, benim de 2.çocuğum olacak Allah nasip ederse, ilki 3,5 yaşında :) Henüz doktora gitmedim, cuma sabahı gideceğim inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebelerine :)
İlki kız mı erkek mi canım? seninde zamanlama güzel olmuş.
Ayyy cok sagol canimm benim guzel dusuncen ve duan icin :) su an enerjim tavan yapti sayende baak pozitif enerji karsilikliymis senden de bana gecti :) Butun guzel dualarin senin icinde olsun canim :) ilk bebegi mi bu bebisin annesinin :)
Onun ilk canım kız erkek farketmez diyor.
Aminnn canım bizim ikinciler olunca insan diğerini de tatmak istiyor yalan değil,banada kız demiştin sağlıklı olsunlar en başta tabi ama çok istiyorum yalan değil

Yerlesme devam ediyor 6-7 haftalara kadar gelen kanamalar yerlesme kanamasi olarak degerlendirilir.

Merhaba, benim de 2.çocuğum olacak Allah nasip ederse, ilki 3,5 yaşında :) Henüz doktora gitmedim, cuma sabahı gideceğim inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebelerine :)

Canım Cuma sabahı hangi doktora gideceksin Figen Hanım'ın randevuları dolu olduğu için ben de araştırayım

Allah hayirlisini versin insallah ona da bizlerede :) valla bende de ayni durum var :) ama herkes o kadar erkek diyor ki kendimi erkege hazirladim galiba psikolojik olarak kiz olursa bingoooo cok şaşırırım :)

Allah hayirlisini versin insallah ona da bizlerede :) valla bende de ayni durum var :) ama herkes o kadar erkek diyor ki kendimi erkege hazirladim galiba psikolojik olarak kiz olursa bingoooo cok şaşırırım :)

Hiiiç umutlanma erkek seninki erkek yani senin kızın olursa ben daha çok şaşırırım insan görmeden erkek olduğunu hisseder mi

Yaaa burası çok aktif çok güzelsinizz . Ben inşallah eylül annesi olacam ama hiç belli olmaz belki ağustos olur. Benide alın aranızaa ben daha çok yeniyim.
Canım benim hoşgeldin aramıza mesala benim gibi birçok arkadaşım agustıs görünüyor ama temmuzda som haftası son günleri muhtemel doğuracağız seninde Ağustos sonunu bulabilir sağlıkla kucağına alırısın inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…