- 26 Eylül 2010
- 627
- 46
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #5.021
Muhtemel doğum tarihimiz aynı gün muşEndise etme parlak kirmizi kanama olmadigi bir pedi doldurmadigi surece kanama onemli degil yani önemlide normal sayiliyor. Progestan kullaniyorsan kulan kullanmiuorsanda uzanip dinlen gelen durmus kirli kan benim surekli var zaten. Doktorum oluk oluk gelip pedi dolurmadigi surece gelmene gerek yok demisti.
Ayyy cok sagol canimm benim guzel dusuncen ve duan icin :) su an enerjim tavan yapti sayende baak pozitif enerji karsilikliymis senden de bana gecti :) Butun guzel dualarin senin icinde olsun canim :) ilk bebegi mi bu bebisin annesinin :)ahhh canım yaa nasıl pozitif bir enerjin var senin ekran başında tebessüm ettiriyosun ha sen çok yaşa o güzel yüreğinden geçen herşey senin olsun bak sabah sabah ne dualr ettim sana valla canım bana da öyle geldi 7+1 de bayaa gelişmiş elince acaba erkek mi dedim bende erkke çabuk gelişirmiş ya yinede fikrimi sorduğun için sağol
Canım merhaba inşllah önemli birşey değildir dktrdan gelince bizlerde haber dar es hayırlı güzel haberlerle gel inşllahHayirli sabahlar herkese ben buyuk ihtimalle ogleden sonra dr gitcem insallah guzel haberlerle gelirim benim icin dua edin nolur cok korkuyorum kahve rengi akintim daha dogrusu kabusum
İnşallah canım Allah razı olsun.Gebeliğimi kim öğrendiyse direk aman 3 ay dikkat et kendine diyor.Ediyorum da eşim sırtlanıyor evi ama biliyorsunuz işte kadının temizlik yapamasıyla erkeğinki bir olmuyor rahat duramıyorum bende.Üzülme canım benim temizlik yapmak bebeğe zarar vermez İnan’a bende ne işler yapıyorum çünkü kendini öyle hasta yatalak tembel gibi hissetmek istemiyorum hem eski Anadolu insanları yatıyormuyduki evde tarlada akşama kadar çalışıyordu ağır işlerde tutunan bebeğe Allah’ın izniyle birşey olmaz çokta bu konuları abartmamak gerek diye düşünüyorum ben korkma Allah’ın izniyle birşey yoktur yerleşme kamaları olabilir bir tehlike olsa pregeston verir güzelce dinlenirsin birşeycik olmaz Allah’ın izniyle meleğine
En iyisini yapmışsın bende çağırdım haftasonu geliyor annem. Ben gamileliğimi temizlik sonucu çektiğim ağrılarla öğrenmiştim üstelik çok yeni olmasına rağmen o ağrıların şiddetini gördüm, o gün bu gündür elimi hiçbirşeye sürmedim, sürmem de asla. Yemek dışında hiçbirşeyle uğraşmıyorum eşim sağolsun herşeye yardımcı oluyo. Geçmiş olsun canım bir daha görmezsin inşallahHastaneye geldim şu an gelmeden öncede dr umla konuştum iğne yapacak.
Yaa ben manyağım işte eşim herşeyi yapmasına bebek gibi bakmasına rağmen işte olmasını fırsat bilip tüm evi temizledim aslında hep dinlene dinlene yormadan yaptım ama sonradan belim sırtım koptu mahvoldum :/
Bi de inanılmaz vicdan azabı tabi
Çağırcam annemi yanıma daha elimi bişeye sürmem bu korku çoooook kötüymüş
Canım suçlama artık kendini bişey yoktur korkma olan olmuş bundan sonra dikkat edersin anneee diye bi seslenmiş bebiş sanaGeldim dr a canım sezeryana girmiş bekliyorum iğne yapacak.Offf kendimden nefret ettim :/ bebek için ağlayıp zırladığım günleri ne de çabuk unuttum
İnşallah canım Allah razı olsunCanim benim igneyle geçer insallah olan oldu artik bundan sonra dikkat edersin annende gelirse ohh mis sen yat dinlen bi guzel haber et bize doktordan çıkınca
Benim oğlumda olmuştu canım şimdilik bu Gebelikte olmadı ama bende pregeston kullanıyorum oğlumdada düşük tehlikemden dolayı temizlik yapmak gerçekten zarar vereceğine inanmıyorum çok ağır kaldırmamaya dikkat ed yeter dktrdan çıkınca hemen haber ver bizeİnşallah canım Allah razı olsun.Gebeliğimi kim öğrendiyse direk aman 3 ay dikkat et kendine diyor.Ediyorum da eşim sırtlanıyor evi ama biliyorsunuz işte kadının temizlik yapamasıyla erkeğinki bir olmuyor rahat duramıyorum bende.
Aslında hep yaptığım şeyler ama bu sefer niye böyle pert oldum bilmiyorum hamilelik mi çabuk yoruyor ki beni:/
Sende hiç olmuşmuydu kahve akıntı.Aslında kahve dediysemde koyu değil çok açık.Annelik=evhamlık ne doğruymuş
Ayyy tebessüm ettirdin bana içim bi hoş oldu yaaCanım suçlama artık kendini bişey yoktur korkma olan olmuş bundan sonra dikkat edersin anneee diye bi seslenmiş bebiş sana
Ay ne güzel kocalarınız var maşallah:) Benim kocam kendisi koca bir bebek olduğu için suyunu bile kendi içmez :)))En iyisini yapmışsın bende çağırdım haftasonu geliyor annem. Ben gamileliğimi temizlik sonucu çektiğim ağrılarla öğrenmiştim üstelik çok yeni olmasına rağmen o ağrıların şiddetini gördüm, o gün bu gündür elimi hiçbirşeye sürmedim, sürmem de asla. Yemek dışında hiçbirşeyle uğraşmıyorum eşim sağolsun herşeye yardımcı oluyo. Geçmiş olsun canım bir daha görmezsin inşallah
Amin canım inşallah.Bende daha sürmem elimi bişeye sürmem.En iyisini yapmışsın bende çağırdım haftasonu geliyor annem. Ben gamileliğimi temizlik sonucu çektiğim ağrılarla öğrenmiştim üstelik çok yeni olmasına rağmen o ağrıların şiddetini gördüm, o gün bu gündür elimi hiçbirşeye sürmedim, sürmem de asla. Yemek dışında hiçbirşeyle uğraşmıyorum eşim sağolsun herşeye yardımcı oluyo. Geçmiş olsun canım bir daha görmezsin inşallah
Figen Hanım'ın da randevuları doluben pazar aradığımda en erken 25 ocak'a gün verdiler. Yine de arayıp ileri bir tarih için randevu alabilirsin, hem tanışmış olursun. Çok severim kendisini :)
İlki kız mı erkek mi canım? seninde zamanlama güzel olmuş.Merhaba, benim de 2.çocuğum olacak Allah nasip ederse, ilki 3,5 yaşında :) Henüz doktora gitmedim, cuma sabahı gideceğim inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebelerine :)
Onun ilk canım kız erkek farketmez diyor.Ayyy cok sagol canimm benim guzel dusuncen ve duan icin :) su an enerjim tavan yapti sayende baak pozitif enerji karsilikliymis senden de bana gecti :) Butun guzel dualarin senin icinde olsun canim :) ilk bebegi mi bu bebisin annesinin :)
Yerlesme devam ediyor 6-7 haftalara kadar gelen kanamalar yerlesme kanamasi olarak degerlendirilir.5+4 üm ben ne yerleşmesi:)
Yerleşme kanamasını 3 hafta önce yaşamıştım.Ama dediğin gibi bu bana iyi bir ders oldu öyle temizlikmiş takıntılıkmış gözümde değil hiçbiri bu korku çok kötüymüş
Merhaba, benim de 2.çocuğum olacak Allah nasip ederse, ilki 3,5 yaşında :) Henüz doktora gitmedim, cuma sabahı gideceğim inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebelerine :)
Allah hayirlisini versin insallah ona da bizlerede :) valla bende de ayni durum var :) ama herkes o kadar erkek diyor ki kendimi erkege hazirladim galiba psikolojik olarak kiz olursa bingoooo cok şaşırırım :)İlki kız mı erkek mi canım? seninde zamanlama güzel olmuş.
Onun ilk canım kız erkek farketmez diyor.
Aminnn canım bizim ikinciler olunca insan diğerini de tatmak istiyor yalan değil,banada kız demiştin sağlıklı olsunlar en başta tabi ama çok istiyorum yalan değil
Allah hayirlisini versin insallah ona da bizlerede :) valla bende de ayni durum var :) ama herkes o kadar erkek diyor ki kendimi erkege hazirladim galiba psikolojik olarak kiz olursa bingoooo cok şaşırırım :)
Canım benim hoşgeldin aramıza mesala benim gibi birçok arkadaşım agustıs görünüyor ama temmuzda som haftası son günleri muhtemel doğuracağız seninde Ağustos sonunu bulabilir sağlıkla kucağına alırısın inşllahYaaa burası çok aktif çok güzelsinizz. Ben inşallah eylül annesi olacam ama hiç belli olmaz belki ağustos olur. Benide alın aranızaa ben daha çok yeniyim.
Seni zalim :) bırakmıyor da hayal kurayim :) :) napim bende ogullarimin sacini uzatir toka takarim :)Hiiiç umutlanma erkek seninki erkekyani senin kızın olursa ben daha çok şaşırırım insan görmeden erkek olduğunu hisseder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?