- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #5.001
Canim bol bol su iç ve protein Beslen özellikle yumurta ben ohss olduğum da dr ne kadar yiyebilirsen okadar yumurta ye demiştiÇok sağolun teyzoşlar sevgilerinizi iletieciğim sağlıkla devam ediyoruzdur işallah
Tüp bebekte ilk önce yumurta geliştirme iğneleri olup sonra yumurtalarımızı veriyoruz ya benden 25 yumurta aldılar vücut bu durumda onun yerine su toplarmış bende bir şiştim sormayın hamilelik başlayınca şişlik artmaya devam edermiş sonra yavaş yavaş azalırmış
Her gece en az 3-4 wc deyim ben acaba bu benim özel durumumdan mı sizde de bar mı ?
Normale dönüyor muyum yoksa şişlik devam mı ediyor ( ohss yani)
Canimm gecmis olsun gonlunu ferah tut insallah yarin guzel haberler getirirsin bizeSelam kızlar çalıştığım için çoğunlukla okuyucu olarak katılıyorum ve dualarımda hepinizi dahil ediyorum . Rabbim nasip ederse 2.çocuğum olacak oğlum 5 yaşında bu bebeğim için 2 yıldır bekliyoruz 2 kez kimyasal yaşadım bundada geçen hafta kanamam oldu 1 hafta rapor verdi kalkmadan yattım şükür kanamam durdu progestan kullanıyorum yarın kontrolüm nasipse kalp atışını duyabilcekmiyim çok korkuyorum daha kesede bebişi görmedim bir sürü tedirginlik var ama kendimi teselli etmeye çalışıyorum inlşallah güzel haberlerle yarın yanınızda olurum rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Merhaba, doktorumu tavsiye edebilirim. Central Hospital Figen Temelli Akın, ilk doğumumu da onda yapmıştım, oldukça sakin ve bilgilendirici bir doktordur :)
Merhaba, doktorumu tavsiye edebilirim. Central Hospital Figen Temelli Akın, ilk doğumumu da onda yapmıştım, oldukça sakin ve bilgilendirici bir doktordur :)
Hastaneye geldim şu an gelmeden öncede dr umla konuştum iğne yapacak.Allah korusun canım kadınların %80 gibi büyük bi kısmında oluyor düşünme öyle. Sen neden temizlik yaptın ki yokmuydu yapacak kimse? Progestan kullandın mı ben biraz geç gördüm çok merak ettim.
Teşekkür ederimmm :)))Hosgeldin canim hayirli olsun bebisin :)
Şişlik sanırım hepimiz de var sanırım canım bu karın şişliği hemde benim şapşik kocam bebek sanıp seviniyor hatta ama fasulyem domates kadar oldu sadece 3 4 ay da artık iner şişliğimiz ama senin işin daha zor tabi 3 tane Melek var maşllah Allah nazarlardan saklasın hamile kalan herkese seviniyorum ama böyle tüp bebek yapıp olumlu sonuçlanınca ayrı bir mutlu oluyorumÇok sağolun teyzoşlar sevgilerinizi iletieciğim sağlıkla devam ediyoruzdur işallah
Tüp bebekte ilk önce yumurta geliştirme iğneleri olup sonra yumurtalarımızı veriyoruz ya benden 25 yumurta aldılar vücut bu durumda onun yerine su toplarmış bende bir şiştim sormayın hamilelik başlayınca şişlik artmaya devam edermiş sonra yavaş yavaş azalırmış
Her gece en az 3-4 wc deyim ben acaba bu benim özel durumumdan mı sizde de bar mı ?
Geldim dr a canım sezeryana girmiş bekliyorum iğne yapacak.Offf kendimden nefret ettim :/ bebek için ağlayıp zırladığım günleri ne de çabuk unuttumGUUUUUUNNNNNAAAAAYYYDDDIIIIN :)
Yazismalarinizi okudum :) yazacagim kisilerin isimllerini aklimda tutmaya calistim unuttuklarim varsa affola :)
@sevdanolmasaaa ve @MinisGeliyo kizlar gecmisler olsun tez zamanda iyilesin insallah
@ezgiraim canimm gozunaydin darisi kalp atislarina:)
wintersun hadi yavrukuslari gorde gel bize de haber et canim:)
biumutsa canimm naptin doktora gittin mi grcmis olsun bence yoruldugun icin olmuştur ama sen git bi onlemini al tabi
Nesrinay86 cicilerin hayirli olsun canimm :)
@Sabirsiz61 canim cok gecmis olsunn
Veee son olarak benim gibi bebesi olan anneler e bebekte prima indirimde haberiniz ola :)
He bi de arkadaslar sunu soyleyeyim bazen yazilanlarin hepsini okuma sansimiz olmuyor kimi calisiyor kimi bebekli kimi de benim gibi ogrenci :) yani velhasil gecmisi okuyamadan direk son mesaja bakabiliyor eger ki cevap yazilmamissa cokta takilmamak lazim kimse ohh iyi olmus dememistir gorende uzulmustur eminim ya yazmayi unutmustur ya da ne bilim ne diyecegini bilmemistir ben sahsim adina gordugumde yazmak ve birilerinin sorunlarina cevap olmak ya da rahatlatmak icin caba sarfediyorum ki eminim burdaki çoğu kiside bunu yapiyordur ve arkadaşın ismi aklimda kalmadi ama sunj demek istiyorum belli bir konu var ve biz hep onu mu konusmak zorundayiz yeri gelir meyve yeri gelir cocuk yeri gelir geyik yapilir burasi sohbet ortami o anda konusulur baska konu acilir o da konusulur lutfen gergin olan ortami daha da germeyelim yapici olalim.. Ve unutmayalim ki burdaki herkes hamile herkes hassas herkesin hormon tavannn:)
İnşllah duyarsınız kalp atışını yarın hayırlı haberlerinizi bekliyoruzSelam kızlar çalıştığım için çoğunlukla okuyucu olarak katılıyorum ve dualarımda hepinizi dahil ediyorum . Rabbim nasip ederse 2.çocuğum olacak oğlum 5 yaşında bu bebeğim için 2 yıldır bekliyoruz 2 kez kimyasal yaşadım bundada geçen hafta kanamam oldu 1 hafta rapor verdi kalkmadan yattım şükür kanamam durdu progestan kullanıyorum yarın kontrolüm nasipse kalp atışını duyabilcekmiyim çok korkuyorum daha kesede bebişi görmedim bir sürü tedirginlik var ama kendimi teselli etmeye çalışıyorum inlşallah güzel haberlerle yarın yanınızda olurum rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Çok sağolun teyzoşlar sevgilerinizi iletieciğim sağlıkla devam ediyoruzdur işallah
Ahh canım yaaa neler neler ama atlatamıylrum ilk ohss olduğumda dayanamamıştım ölüm sınırına gelmişim meğerse 2.5 litre su almışlardı karından şuan o kadar değilim Allah a şükürCanim bol bol su iç ve protein Beslen özellikle yumurta ben ohss olduğum da dr ne kadar yiyebilirsen okadar yumurta ye demişti
Hadi yaa o derece miEndise etme parlak kirmizi kanama olmadigi bir pedi doldurmadigi surece kanama onemli degil yani önemlide normal sayiliyor. Progestan kullaniyorsan kulan kullanmiuorsanda uzanip dinlen gelen durmus kirli kan benim surekli var zaten. Doktorum oluk oluk gelip pedi dolurmadigi surece gelmene gerek yok demisti.
Üzülme canım benim temizlik yapmak bebeğe zarar vermez İnan’a bende ne işler yapıyorum çünkü kendini öyle hasta yatalak tembel gibi hissetmek istemiyorum hem eski Anadolu insanları yatıyormuyduki evde tarlada akşama kadar çalışıyordu ağır işlerde tutunan bebeğe Allah’ın izniyle birşey olmaz çokta bu konuları abartmamak gerek diye düşünüyorum ben korkma Allah’ın izniyle birşey yoktur yerleşme kamaları olabilir bir tehlike olsa pregeston verir güzelce dinlenirsin birşeycik olmaz Allah’ın izniyle meleğineGeldim dr a canım sezeryana girmiş bekliyorum iğne yapacak.Offf kendimden nefret ettim :/ bebek için ağlayıp zırladığım günleri ne de çabuk unuttum
Canim benim igneyle geçer insallah olan oldu artik bundan sonra dikkat edersin annende gelirse ohh mis sen yat dinlen bi guzel haber et bize doktordan çıkıncaHastaneye geldim şu an gelmeden öncede dr umla konuştum iğne yapacak.
Yaa ben manyağım işte eşim herşeyi yapmasına bebek gibi bakmasına rağmen işte olmasını fırsat bilip tüm evi temizledim aslında hep dinlene dinlene yormadan yaptım ama sonradan belim sırtım koptu mahvoldum :/
Bi de inanılmaz vicdan azabı tabi
Çağırcam annemi yanıma daha elimi bişeye sürmem bu korku çoooook kötüymüş
ahhh canım yaa nasıl pozitif bir enerjin var senin ekran başında tebessüm ettiriyosun ha sen çok yaşa o güzel yüreğinden geçen herşey senin olsun bak sabah sabah ne dualr ettim sana valla canım bana da öyle geldi 7+1 de bayaa gelişmiş elince acaba erkek mi dedim bende erkke çabuk gelişirmiş ya yinede fikrimi sorduğun için sağolErkek gibi geldi bana :) sen ne düşünüyorsun :) :) :)
Bende de olmadı hiç şükürler olsun annem de öyleymiş inşallah ona çekmişimdir de sonradan başlamaz :)Valla benim de hic olmadi ya insallah boyle devam eder, hic bulantisi olmayan cok insan gordum ben
Canım öncelikle miniklerini güzelce görürsün inşallah herşey yolundadır kardeş kardeş uyuyolardır içerde :) düşüncesi bile çok tatlı ya:) ayrıca canım gece 3 kere mutlaka wc ye kalkıyorum, daha atladığım gün olmadıÇok sağolun teyzoşlar sevgilerinizi iletieciğim sağlıkla devam ediyoruzdur işallah
İçini ferah tut rahat rahat git rahat rahat gel canım, Allahın izniyle herşey yolundadır.Hayirli sabahlar herkese ben buyuk ihtimalle ogleden sonra dr gitcem insallah guzel haberlerle gelirim benim icin dua edin nolur cok korkuyorum kahve rengi akintim daha dogrusu kabusum
Hoşgeldin canımYaaa burası çok aktif çok güzelsinizz. Ben inşallah eylül annesi olacam ama hiç belli olmaz belki ağustos olur. Benide alın aranızaa ben daha çok yeniyim.
Selam kızlar çalıştığım için çoğunlukla okuyucu olarak katılıyorum ve dualarımda hepinizi dahil ediyorum . Rabbim nasip ederse 2.çocuğum olacak oğlum 5 yaşında bu bebeğim için 2 yıldır bekliyoruz 2 kez kimyasal yaşadım bundada geçen hafta kanamam oldu 1 hafta rapor verdi kalkmadan yattım şükür kanamam durdu progestan kullanıyorum yarın kontrolüm nasipse kalp atışını duyabilcekmiyim çok korkuyorum daha kesede bebişi görmedim bir sürü tedirginlik var ama kendimi teselli etmeye çalışıyorum inlşallah güzel haberlerle yarın yanınızda olurum rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Günaydın canım hamd iyiz diyelim:) Sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız yazılanları 300 sayfa kadar geriden takip ediyorum umarım şuan herkes iyidir
Aaa çok teşekkür ederim, ben de Central Hospital'de Fatmanur Hanım'ı düşünüyordum ama randevuları dolu hemen arıyorum şimdi Figen Hanım için çooook teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?