2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bol bol su iç ve protein Beslen özellikle yumurta ben ohss olduğum da dr ne kadar yiyebilirsen okadar yumurta ye demişti

Canimm gecmis olsun gonlunu ferah tut insallah yarin guzel haberler getirirsin bize

Merhaba, doktorumu tavsiye edebilirim. Central Hospital Figen Temelli Akın, ilk doğumumu da onda yapmıştım, oldukça sakin ve bilgilendirici bir doktordur :)

Aaa çok teşekkür ederim, ben de Central Hospital'de Fatmanur Hanım'ı düşünüyordum ama randevuları dolu hemen arıyorum şimdi Figen Hanım için çooook teşekkürler

Merhaba, doktorumu tavsiye edebilirim. Central Hospital Figen Temelli Akın, ilk doğumumu da onda yapmıştım, oldukça sakin ve bilgilendirici bir doktordur :)

Alamadıııım onun da randevuları 25 Ocak'a kadar doluymuş sadece Yaren Hanım'ın randevuları boş onunla ilgili de çok şikayet var gitmek istemiyorum. Central Hospital evime 900 metre hem de

Allah korusun canım kadınların %80 gibi büyük bi kısmında oluyor düşünme öyle. Sen neden temizlik yaptın ki yokmuydu yapacak kimse? Progestan kullandın mı ben biraz geç gördüm çok merak ettim.
Hastaneye geldim şu an gelmeden öncede dr umla konuştum iğne yapacak.
Yaa ben manyağım işte eşim herşeyi yapmasına bebek gibi bakmasına rağmen işte olmasını fırsat bilip tüm evi temizledim aslında hep dinlene dinlene yormadan yaptım ama sonradan belim sırtım koptu mahvoldum :/
Bi de inanılmaz vicdan azabı tabi
Çağırcam annemi yanıma daha elimi bişeye sürmem bu korku çoooook kötüymüş

Şişlik sanırım hepimiz de var sanırım canım bu karın şişliği hemde benim şapşik kocam bebek sanıp seviniyor hatta ama fasulyem domates kadar oldu sadece 3 4 ay da artık iner şişliğimiz ama senin işin daha zor tabi 3 tane Melek var maşllah Allah nazarlardan saklasın hamile kalan herkese seviniyorum ama böyle tüp bebek yapıp olumlu sonuçlanınca ayrı bir mutlu oluyorum

Geldim dr a canım sezeryana girmiş bekliyorum iğne yapacak.Offf kendimden nefret ettim :/ bebek için ağlayıp zırladığım günleri ne de çabuk unuttum

İnşllah duyarsınız kalp atışını yarın hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

kızlar şişlik bende de cok var
pantlnlarımın dugmesını hep acıyorum ısyerınde otururken
hemen hamıle pant almycam ama hafta sonu bı beden buyugunu alayım dıyorum

ilkinde 5 aylık hamıleyken bıle bellı degıldı
sımdı bı de kısmetse 2. olacagı ıcın daha cabuk karnım cıkacak gıbı

Ayy üçüzünüz mü olacak, çok farklı ve heyecanlı, tebrik ederim :) güzel haberlerinizi bekliyorum ben de..

Canim bol bol su iç ve protein Beslen özellikle yumurta ben ohss olduğum da dr ne kadar yiyebilirsen okadar yumurta ye demişti
Ahh canım yaaa neler neler ama atlatamıylrum ilk ohss olduğumda dayanamamıştım ölüm sınırına gelmişim meğerse 2.5 litre su almışlardı karından şuan o kadar değilim Allah a şükür

Hadi yaa o derece mi
Cidden çok rahatlattın beni teşekkür ederim umarım öyledir.İlk gebelik anne olma heyecanı tecrübesizliği işte bende ki.
Aslında akıntım enfeksiyon akıntısı bile olabilir.Çünkü hepp var bende ve sağolsun renk renk gelir.Doğruru ayırt edemiyorum :/

Geldim dr a canım sezeryana girmiş bekliyorum iğne yapacak.Offf kendimden nefret ettim :/ bebek için ağlayıp zırladığım günleri ne de çabuk unuttum
Üzülme canım benim temizlik yapmak bebeğe zarar vermez İnan’a bende ne işler yapıyorum çünkü kendini öyle hasta yatalak tembel gibi hissetmek istemiyorum hem eski Anadolu insanları yatıyormuyduki evde tarlada akşama kadar çalışıyordu ağır işlerde tutunan bebeğe Allah’ın izniyle birşey olmaz çokta bu konuları abartmamak gerek diye düşünüyorum ben korkma Allah’ın izniyle birşey yoktur yerleşme kamaları olabilir bir tehlike olsa pregeston verir güzelce dinlenirsin birşeycik olmaz Allah’ın izniyle meleğine

Canim benim igneyle geçer insallah olan oldu artik bundan sonra dikkat edersin annende gelirse ohh mis sen yat dinlen bi guzel haber et bize doktordan çıkınca

Erkek gibi geldi bana :) sen ne düşünüyorsun :) :) :)
ahhh canım yaa nasıl pozitif bir enerjin var senin ekran başında tebessüm ettiriyosun ha sen çok yaşa o güzel yüreğinden geçen herşey senin olsun bak sabah sabah ne dualr ettim sana valla canım bana da öyle geldi 7+1 de bayaa gelişmiş elince acaba erkek mi dedim bende erkke çabuk gelişirmiş ya yinede fikrimi sorduğun için sağol

Valla benim de hic olmadi ya insallah boyle devam eder, hic bulantisi olmayan cok insan gordum ben
Bende de olmadı hiç şükürler olsun annem de öyleymiş inşallah ona çekmişimdir de sonradan başlamaz :)

Canım öncelikle miniklerini güzelce görürsün inşallah herşey yolundadır kardeş kardeş uyuyolardır içerde :) düşüncesi bile çok tatlı ya:) ayrıca canım gece 3 kere mutlaka wc ye kalkıyorum, daha atladığım gün olmadı
Hayirli sabahlar herkese ben buyuk ihtimalle ogleden sonra dr gitcem insallah guzel haberlerle gelirim benim icin dua edin nolur cok korkuyorum kahve rengi akintim daha dogrusu kabusum
İçini ferah tut rahat rahat git rahat rahat gel canım, Allahın izniyle herşey yolundadır.
Yaaa burası çok aktif çok güzelsinizz . Ben inşallah eylül annesi olacam ama hiç belli olmaz belki ağustos olur. Benide alın aranızaa ben daha çok yeniyim.
Hoşgeldin canım

Merhaba, benim de 2.çocuğum olacak Allah nasip ederse, ilki 3,5 yaşında :) Henüz doktora gitmedim, cuma sabahı gideceğim inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebelerine :)

Aaa çok teşekkür ederim, ben de Central Hospital'de Fatmanur Hanım'ı düşünüyordum ama randevuları dolu hemen arıyorum şimdi Figen Hanım için çooook teşekkürler

Figen Hanım'ın da randevuları dolu ben pazar aradığımda en erken 25 ocak'a gün verdiler. Yine de arayıp ileri bir tarih için randevu alabilirsin, hem tanışmış olursun. Çok severim kendisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…