2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bulantılarınız ara ara geçiyor mu kızlar benim bugün Yok gibi korkuyorum

Benim başından beri hiç bulantım olmadı canım, neden korkuyorsun anlamadım hamilelik illa ki bulantı yapacak diye bir şey yok ki

Benim başından beri hiç bulantım olmadı canım, neden korkuyorsun anlamadım hamilelik illa ki bulantı yapacak diye bir şey yok ki
Daha öncede bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum birden belirtilerin kesilir ve gittiğimde bebeğin kalbi durmuştur iki defa yaşadım

Daha öncede bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum birden belirtilerin kesilir ve gittiğimde bebeğin kalbi durmuştur iki defa yaşadım

canımm bilmiyordum geçmiş olsun Allah bebeğini sana bağışlasın

Valla benim de hic olmadi ya insallah boyle devam eder, hic bulantisi olmayan cok insan gordum ben

bizim ailede kimse mide bulantısı yaşamamış inşaallah değişmez böyle devam eder canım seninki de

Reactions: D-E
Günaydın güzel tatlı anneler@wintersun seninkiler üçüzdü diymi çol heyecanlı maşallah meleklere gelince dktrdan haber ver bizlerde

Amin canm çok teşekkürler senden de güzel haber bekliyoruz haber ver bize

Ya ne güzel 3 u de çok iyidir inşallah canım benim
Çok sağolun teyzoşlar sevgilerinizi iletieciğim sağlıkla devam ediyoruzdur işallah
Tüp bebekte ilk önce yumurta geliştirme iğneleri olup sonra yumurtalarımızı veriyoruz ya benden 25 yumurta aldılar vücut bu durumda onun yerine su toplarmış bende bir şiştim sormayın hamilelik başlayınca şişlik artmaya devam edermiş sonra yavaş yavaş azalırmış
Her gece en az 3-4 wc deyim ben acaba bu benim özel durumumdan mı sizde de bar mı ?
Normale dönüyor muyum yoksa şişlik devam mı ediyor ( ohss yani)

GUUUUUUNNNNNAAAAAYYYDDDIIIIN :)
Yazismalarinizi okudum :) yazacagim kisilerin isimllerini aklimda tutmaya calistim unuttuklarim varsa affola :)
@sevdanolmasaaa ve M MinisGeliyo kizlar gecmisler olsun tez zamanda iyilesin insallah
E ezgiraim canimm gozunaydin darisi kalp atislarina:)
wintersun hadi yavrukuslari gorde gel bize de haber et canim:)
biumutsa canimm naptin doktora gittin mi grcmis olsun bence yoruldugun icin olmuştur ama sen git bi onlemini al tabi
Nesrinay86 cicilerin hayirli olsun canimm :)
Sabirsiz61 canim cok gecmis olsunn
Veee son olarak benim gibi bebesi olan anneler e bebekte prima indirimde haberiniz ola :)
He bi de arkadaslar sunu soyleyeyim bazen yazilanlarin hepsini okuma sansimiz olmuyor kimi calisiyor kimi bebekli kimi de benim gibi ogrenci :) yani velhasil gecmisi okuyamadan direk son mesaja bakabiliyor eger ki cevap yazilmamissa cokta takilmamak lazim kimse ohh iyi olmus dememistir gorende uzulmustur eminim ya yazmayi unutmustur ya da ne bilim ne diyecegini bilmemistir ben sahsim adina gordugumde yazmak ve birilerinin sorunlarina cevap olmak ya da rahatlatmak icin caba sarfediyorum ki eminim burdaki çoğu kiside bunu yapiyordur ve arkadaşın ismi aklimda kalmadi ama sunj demek istiyorum belli bir konu var ve biz hep onu mu konusmak zorundayiz yeri gelir meyve yeri gelir cocuk yeri gelir geyik yapilir burasi sohbet ortami o anda konusulur baska konu acilir o da konusulur lutfen gergin olan ortami daha da germeyelim yapici olalim.. Ve unutmayalim ki burdaki herkes hamile herkes hassas herkesin hormon tavannn:)

mide bulantım geçse hiç olmasa ohhh cok sanslıyım derim:)

doktor bana da zencefil dedi

ben de yudum yudum azar azar soguk su içiyorum

ınsallah hasta olmam

Allah korusun canım kadınların %80 gibi büyük bi kısmında oluyor düşünme öyle. Sen neden temizlik yaptın ki yokmuydu yapacak kimse? Progestan kullandın mı ben biraz geç gördüm çok merak ettim.

Kızlar bana İstanbul Anadolu Yakasında tavsiye edebileceğiniz bayan doktor var mı Bostancı civarı olursa çok memnun olurum
Doktorumu değiştirmek istiyorum bir kaç sebepten ötürü.

Merhaba, doktorumu tavsiye edebilirim. Central Hospital Figen Temelli Akın, ilk doğumumu da onda yapmıştım, oldukça sakin ve bilgilendirici bir doktordur :)

Selam kızlar çalıştığım için çoğunlukla okuyucu olarak katılıyorum ve dualarımda hepinizi dahil ediyorum . Rabbim nasip ederse 2.çocuğum olacak oğlum 5 yaşında bu bebeğim için 2 yıldır bekliyoruz 2 kez kimyasal yaşadım bundada geçen hafta kanamam oldu 1 hafta rapor verdi kalkmadan yattım şükür kanamam durdu progestan kullanıyorum yarın kontrolüm nasipse kalp atışını duyabilcekmiyim çok korkuyorum daha kesede bebişi görmedim bir sürü tedirginlik var ama kendimi teselli etmeye çalışıyorum inlşallah güzel haberlerle yarın yanınızda olurum rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…