- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #4.981
günaydın kızlar nasılsınız yazılanları 300 sayfa kadar geriden takip ediyorum umarım şuan herkes iyidir
Bulantılarınız ara ara geçiyor mu kızlar benim bugün Yok gibi korkuyorum
evet canım karındanCanimcimm karindan mi
Daha öncede bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum birden belirtilerin kesilir ve gittiğimde bebeğin kalbi durmuştur iki defa yaşadımBenim başından beri hiç bulantım olmadı canım, neden korkuyorsun anlamadım hamilelik illa ki bulantı yapacak diye bir şey yok ki
Valla benim de hic olmadi ya insallah boyle devam eder, hic bulantisi olmayan cok insan gordum benBenim başından beri hiç bulantım olmadı canım, neden korkuyorsun anlamadım hamilelik illa ki bulantı yapacak diye bir şey yok ki
Daha öncede bebeğimi kaybettiğim için korkuyorum birden belirtilerin kesilir ve gittiğimde bebeğin kalbi durmuştur iki defa yaşadım
Valla benim de hic olmadi ya insallah boyle devam eder, hic bulantisi olmayan cok insan gordum ben
Günaydın güzel tatlı anneler@wintersun seninkiler üçüzdü diymi çol heyecanlı maşallah meleklere gelince dktrdan haber ver bizlerde
Amin canm çok teşekkürler senden de güzel haber bekliyoruz haber ver bize
Günaydınn Senin güzel kalbini severimfırsat bulamamış ama bugünde yazmayı ihmal etmiyor canım benimm Allah razı olsun umarım senin içinde güzel bir gün olur herşey yolundadır, bebişlere kucak dolusu sevgi götür bizden yaramazlık yapıp seni yormasınlar malum bir değil iki değiller :)
Çok sağolun teyzoşlar sevgilerinizi iletieciğim sağlıkla devam ediyoruzdur işallahYa ne güzel 3 u de çok iyidir inşallah canım benim
hosgeldin cok erken ogrenmissinYaaa bursı çok aktif çok güzelsinizz. Ben inşallah eylül annesi olacam ama hiç belli olmaz belki ağustos olur. Benide alın aranızaa ben daha çok yeniyim.
Allah korusun canım kadınların %80 gibi büyük bi kısmında oluyor düşünme öyle. Sen neden temizlik yaptın ki yokmuydu yapacak kimse? Progestan kullandın mı ben biraz geç gördüm çok merak ettim.Kızlar
Çok açık renk kahverengi akıntım geldi napcağımı bilmiyorum bu saatte.Hamilelik önceside olurdu enfeksiyon akıntısı gibi.Ama ben bugün aptallık nankörlük edip temizlik yapıp yordum kendimi.
Düşük olmuyodur dimi Allah korusun
Kızlar bana İstanbul Anadolu Yakasında tavsiye edebileceğiniz bayan doktor var mı Bostancı civarı olursa çok memnun olurum
Doktorumu değiştirmek istiyorum bir kaç sebepten ötürü.
Aynen erken öğrenincede stresliymiş. Şimdi normalde batım yarın yarın bir geçseydi diyorum kendime hala adet psikolojisi var üzerimde.hosgeldin cok erken ogrenmissin
Sağol canımcanımm bilmiyordum geçmiş olsun Allah bebeğini sana bağışlasın
bizim ailede kimse mide bulantısı yaşamamış inşaallah değişmez böyle devam eder canım seninki de
Erkek gibi geldi bana :) sen ne düşünüyorsun :) :) :)evet canım karından
Hosgeldin canim hayirli olsun bebisin :)Yaaa burası çok aktif çok güzelsinizz. Ben inşallah eylül annesi olacam ama hiç belli olmaz belki ağustos olur. Benide alın aranızaa ben daha çok yeniyim.
Hayirli haberlerle gel ınsallah canimmHayirli sabahlar herkese ben buyuk ihtimalle ogleden sonra dr gitcem insallah guzel haberlerle gelirim benim icin dua edin nolur cok korkuyorum kahve rengi akintim daha dogrusu kabusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?