2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın için epey rahatlamıştır bacak ağrını sordunmu nedenmiş

Gozunaydin canimmmm:) darisi basimaaa :)

Tmm ama bak 2 kizim var kehanetlerini ona gore yap erkek istiyorum ben

Senin plesanta ortada canim ama bebiş solda eger karindansa ultrasyon bunada ramiz teorisi erkek der. Ay ne bilim ben erkek bebek istedigimden hepinizinkini erkeğe yorumluyorum niyeyse
Bende kız diyeni bulana kadar sorcam heralde

Resmeeeeen sosyal medya danismanim helalll valla aynen oyle sekerim :) senle nisanbu varken sirtim yere gelmez benim:)

5 haftalik hamişler degisikliklerinizi yazin meme hassasiyeti yada bulanti bacak yada bas agrisi uyku hali varmi bunlardan
5 haftalik hamişler degisikliklerinizi yazin meme hassasiyeti yada bulanti bacak yada bas agrisi uyku hali varmi bunlardan
Bulantı yok çok şükür ama sabahları midem kazınıyor bazende ekşime var. Kasık ağrım var ara ara. Göbek çevresi gergin ve hassas. Koku hassasiyeti fena. Rahatsız olmaya başladım bu durumdan. Benimkiler böyle canım şimdilik

ben ilk öğrendiğimde insanlara söylemekten uyuyamadım ama bizim ailede kardeşler falan kalabalık aslında sadece anne baba kardeşler ve en yakın arkadaşıma söyledim o da baya 3 saat sürdü
Ilk bebeklerde veya ikincilerde oyle oluyormuş benim 3. Olunca sabir diyorum ikinci kizimda cok strese soktular gittinmi doktora cinsiyeti ne sorup duruyorlardi. Bunuda 13.hafta söylerim esim benden once soylemezse tabi :)

ben tam 5 haftalık olmadım canım ama bende sadece şişkinlik var birde göğüs hassasiyeti. Bide ara ara baş ağırısı oluyor sanki sizde ne gibi değişiklikler oldu?
Benimde ilk belirti baş agrisiydi 2 gun boyunca sürdu. En sikayetci olduğm seyde uyku hali. Goguslerde hafif sislik var ama cok sukur rahatim simdilik

Yoksa peyzaj mimarimisin meslekdaşmiyiz

Hoşbuldum. Bu sürecte hepimiz ayni yolda yürüyecegiz mrk ediyorum neler yasiyorsunuz degisiklikler vs. Ben esim ve en yakin arkadasim disinda kimseye söylemedim uzun sürede soylemeyi düsünmüyorum

Ben mide yanması şüphesi ile evde test yaptım ki ihtimal bile vermiyordum içimde minik bir böcüğün olduğuna(biz böcük diyoruz da minnoşa yanlış anlamayın :))
Sonra çift çizgi görünce şok yaşadık. Acile kostuk. Kan testi yaptırdık. Değer 1723 çıktı. Bu değer ne ola ki diye saf saf ortada dolanirken halimize aciyan birisi bizi tuttu kolumuzdan nöbetçi doktor odasına götürdü:)) Doktor bir değere baktı bir bize baktı ben buna yeni bi gebelik değeri demem en az 5 haftalik dedi. Dilimiz tutulduğu için doktora sadece teşekkür edip çıktık. Ne ruhsuz insanlar demiştir kesin Sonra kim var kim yok aradık, mesaj attık :))) Ayyy cenem düştü :)))
Belirti sormuştun değil mi canım:)))
Mide yanması yaninda bulantı var. İştah tavan. Uykuya bayılıyoruz. Koku hassasiyetim yok. Yalnız deli gibi soğan sarımsak yeme isteğim var. Çözemedim :)))

Yoksa peyzaj mimarimisin meslekdaşmiyiz
Yok canim peyzaj degil icmimar :) ben bi bolum bıraktım elektrk elektronik mub 3.sinifta birakmaz olaydim :) boolum guzel ama bitmiyor mubarek gerci hamilelikti dogumdu çocuktu ondan uzadi ama olsun zor yinede :) bu donem versem bitecek:) bu donemde veremezsem okula 2.ye hamile gitcem hocalar dicek ne dogurgan cikti mubarek :)

Eksik olabilir hiç takılma. Yapılan işi en iyi pazarlayacak olan sensin. Eee bu işi de en iyi sen bildiğine göre eminim etkileyici bir sunum yaparsın. Unutma karsindakiler her şeyi bilebilirler ama o senin ürünün ve onu en iyi sen biliyorsun Dualarımız seninle...

Biz persembe sabahi senle bi konusalim sen beni bu gazla bi kere daha yolla ben yikarim ortaligi evvelAllah :) cok tesekkur ederim canim benim hocalar fikrimi cok begenmislerdi insallah ayni begeniyi o gunde gorebilirim:) yoksa  su modda olcam:)

5 haftalik hamile arkadaşlar bulanti varmi sizde yada hic oldumu. Degisiklik varmi hiç. Bende suan tik yok sadece cok sık acikiyorum
Ben altıncı haftaya girer girmez başladı çok fenayım akşama kadar kıvrandım yeni çıkarabildim

Canım o teori 7. Haftadan sonra geçerliymiş bebek yer degiltirebiliyormuş

Kendine güven başarıcam de yaparsın sen pozitif bi kadınsın eminim bu güzel enerjini onlarada geciriceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…