- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #5.241
Gözün aydın için epey rahatlamıştır bacak ağrını sordunmu nedenmişBelirtiler kaybolunca fırladım hemen hastaneye 2 gün sonraydı randevum ama bekleyemezdim. Şükürler olsun Rabbime maşallah kesemizi de içinde susam tanesi kadar bebeğimi de gördüm okadar rahatladık ki, ben belirtiler yok oldu diyince eşimde çok korkmuştu Allahım yüzümüzü güldürdübu da benim minişim teyzeleri :)
Gozunaydin canimmmm:) darisi basimaaa :)Belirtiler kaybolunca fırladım hemen hastaneye 2 gün sonraydı randevum ama bekleyemezdim. Şükürler olsun Rabbime maşallah kesemizi de içinde susam tanesi kadar bebeğimi de gördüm okadar rahatladık ki, ben belirtiler yok oldu diyince eşimde çok korkmuştu Allahım yüzümüzü güldürdübu da benim minişim teyzeleri :)
Tmm ama bak 2 kizim var kehanetlerini ona gore yap erkek istiyorum benGecemavisim hoşgeldin canım benim kehanetler biraz muhabbetten sonra başlıyor
interiorarchitect arkadaşım erkek diyecek bebişin kesenin içinde solda çünkü ama önce diyecek ki ultrason vajianl mi karından mı diyecek di mi arkadaşım
Bende kız diyeni bulana kadar sorcam heraldeSenin plesanta ortada canim ama bebiş solda eger karindansa ultrasyon bunada ramiz teorisi erkek der. Ay ne bilim ben erkek bebek istedigimden hepinizinkini erkeğe yorumluyorum niyeyse
Resmeeeeen sosyal medya danismanim helalll valla aynen oyle sekerim :) senleGecemavisim hoşgeldin canım benim kehanetler biraz muhabbetten sonra başlıyor
interiorarchitect arkadaşım erkek diyecek bebişin kesenin içinde solda çünkü ama önce diyecek ki ultrason vajianl mi karından mı diyecek di mi arkadaşım
Resmeeeeen sosyal medya danismanim helalll valla aynen oyle sekerim :) senlenisanbu varken sirtim yere gelmez benim:)
5 haftalik hamişler degisikliklerinizi yazin meme hassasiyeti yada bulanti bacak yada bas agrisi uyku hali varmi bunlardan
Bulantı yok çok şükür ama sabahları midem kazınıyor bazende ekşime var. Kasık ağrım var ara ara. Göbek çevresi gergin ve hassas. Koku hassasiyeti fena. Rahatsız olmaya başladım bu durumdan. Benimkiler böyle canım şimdilik5 haftalik hamişler degisikliklerinizi yazin meme hassasiyeti yada bulanti bacak yada bas agrisi uyku hali varmi bunlardan
Ilk bebeklerde veya ikincilerde oyle oluyormuş benim 3. Olunca sabir diyorum ikinci kizimda cok strese soktular gittinmi doktora cinsiyeti ne sorup duruyorlardi. Bunuda 13.hafta söylerim esim benden once soylemezse tabi :)ben ilk öğrendiğimde insanlara söylemekten uyuyamadım ama bizim ailede kardeşler falan kalabalık aslında sadece anne baba kardeşler ve en yakın arkadaşıma söyledim o da baya 3 saat sürdü
Ah canim benim Allah razi olsun :)sen yorulma diye her şey
Benimde ilk belirti baş agrisiydi 2 gun boyunca sürdu. En sikayetci olduğm seyde uyku hali. Goguslerde hafif sislik var ama cok sukur rahatim simdilikben tam 5 haftalık olmadım canım ama bende sadece şişkinlik var birde göğüs hassasiyeti. Bide ara ara baş ağırısı oluyor sanki sizde ne gibi değişiklikler oldu?
Yoksa peyzaj mimarimisin meslekdaşmiyizKizlaaar benim bugun acaip icim sıkılıyoraslinda sebebi belli cizimlerimde eksiklerim var yarin teslim edicem persembe sabahi hocalara suncam cok dua edin emi hocalara sundugum anda aydinlanma gelsin :) pozitif enerji dolsunlar eksiklermi gormesinler woow ne cizmissin uleeeen desinler :)
Hoşbuldum. Bu sürecte hepimiz ayni yolda yürüyecegiz mrk ediyorum neler yasiyorsunuz degisiklikler vs. Ben esim ve en yakin arkadasim disinda kimseye söylemedim uzun sürede soylemeyi düsünmüyorum
Keşke bende uyusam gece gündüz zombi gibi geziyorum çalışan hanımların uykusu bize bizim dinçliğimiz onlara geçse keskeeeeBenimde ilk belirti baş agrisiydi 2 gun boyunca sürdu. En sikayetci olduğm seyde uyku hali. Goguslerde hafif sislik var ama cok sukur rahatim simdilik
Yok canim peyzaj degil icmimar :) ben bi bolum bıraktım elektrk elektronik mub 3.sinifta birakmaz olaydim :) boolum guzel ama bitmiyor mubarek gerci hamilelikti dogumdu çocuktu ondan uzadi ama olsun zor yinede :) bu donem versem bitecek:) bu donemde veremezsem okula 2.ye hamile gitcem hocalar dicek ne dogurgan cikti mubarek :)Yoksa peyzaj mimarimisin meslekdaşmiyiz
Eksik olabilir hiç takılma. Yapılan işi en iyi pazarlayacak olan sensin. Eee bu işi de en iyi sen bildiğine göre eminim etkileyici bir sunum yaparsın. Unutma karsindakiler her şeyi bilebilirler ama o senin ürünün ve onu en iyi sen biliyorsunKizlaaar benim bugun acaip icim sıkılıyoraslinda sebebi belli cizimlerimde eksiklerim var yarin teslim edicem persembe sabahi hocalara suncam cok dua edin emi hocalara sundugum anda aydinlanma gelsin :) pozitif enerji dolsunlar eksiklermi gormesinler woow ne cizmissin uleeeen desinler :)
Biz persembe sabahi senle bi konusalim sen beni bu gazla bi kere daha yolla ben yikarim ortaligi evvelAllah :) cok tesekkur ederim canim benimEksik olabilir hiç takılma. Yapılan işi en iyi pazarlayacak olan sensin. Eee bu işi de en iyi sen bildiğine göre eminim etkileyici bir sunum yaparsın. Unutma karsindakiler her şeyi bilebilirler ama o senin ürünün ve onu en iyi sen biliyorsunDualarımız seninle...
Ben altıncı haftaya girer girmez başladı çok fenayım akşama kadar kıvrandım yeni çıkarabildim5 haftalik hamile arkadaşlar bulanti varmi sizde yada hic oldumu. Degisiklik varmi hiç. Bende suan tik yok sadece cok sık acikiyorum
Canım o teori 7. Haftadan sonra geçerliymiş bebek yer degiltirebiliyormuşKesenin belli bir yönünde plesanta mevcut eger sol taraftaysa erkek sag daysa kiz oluyormuş bende kadinlar klubundeki arkadaslardan biliyorum baya tutan olmuş. Seninkide sol tarafta kesenin altinda parlak bir belirginlik var sol tarafa yakin. Tabiki tahmin sadece. Saglikli olsun insallah. Doktora gittiginde kalp atisini duydunuzmu
Kendine güven başarıcam de yaparsın sen pozitif bi kadınsın eminim bu güzel enerjini onlarada geciriceksinKizlaaar benim bugun acaip icim sıkılıyoraslinda sebebi belli cizimlerimde eksiklerim var yarin teslim edicem persembe sabahi hocalara suncam cok dua edin emi hocalara sundugum anda aydinlanma gelsin :) pozitif enerji dolsunlar eksiklermi gormesinler woow ne cizmissin uleeeen desinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?