- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #5.281
Kimyasal gebelikte kese oluşmadığı icin adet oluyorsunuz yani adet kanamasiyla dusuk yasiyorsunuz kurtaja gerek kalmiyor.Kimyasal gebelikte sürec nasil ilerliyor canim. Kendiligindenmi düsüyor yoksa kurtaj mi oluyorsun
Maşallah takvim yapsanaBenim sat a göre 6+6 ultrasona göre 7+2 çıkıyor canım
Yapmıştım ama olmamış galiba bi yanlışlık varMaşallah takvim yapsana
Nasıl yaptın sen canımMaşallah takvim yapsana
Beklenen dogum Tarihini 2018 yapmamisindir 2017 kaldiysa olmuyorNasıl yaptın sen canım
Şimdi yaptım oldu mu kiBeklenen dogum Tarihini 2018 yapmamisindir 2017 kaldiysa olmuyor
Canım geçmiş olsun. Bende her mevsim geçişlerinde hastalanırım aynı senin şekilde ve kesinlikle ilaç kullanmam hatta daha yeni atlattım. kaynak suya bal limon karabiber koy biraz demlensin soğutmadan iç. Ben sabah ve akşam iki gün içtim geçti canımKizlar maalesef yazilanlarin hic birini takip edemiyorum gunduz is yerinde tel yasak aksamlari da evde azcik telefona baksam kusmaya basliyorum ve hic biseyi takip edemiyorum
Sizlerden fikir istiyorum saatlerdir cigerlerim agzimda oksuruyorum bal zencefil yedim keciboynuzu ozu ictim birazdan da bal karabiber sut karisimi icicem her oksurmemde oksurmenin siddetiyle azcik aczik idrar kacirir oldum ne uyku uyuyabiliyorum ne de dinlenebiliyorum akliniza gelen baska fikirler var mi
Sutle yapsam olmaz mi sana da grcmis olsun oksurdukce kusuyorum kustukca oksuruyorum o cigerlerimi agzimda hissetmem ayri biseyCanım geçmiş olsun. Bende her mevsim geçişlerinde hastalanırım aynı senin şekilde ve kesinlikle ilaç kullanmam hatta daha yeni atlattım. kaynak suya bal limon karabiber koy biraz demlensin soğutmadan iç. Ben sabah ve akşam iki gün içtim geçti canım
Hayirli olsun oldu :)Şimdi yaptım oldu mu ki
Öğrenip bilgi sahibi olmakta bazen kafa karışıklığından başka bir işe yaramıyor.Sonuçta her türlü kabulumüz olucak çünkü..Canım bende o testler sırf Allah korusun birşey varsa okunuda Doğuma kadar daha çok Bilgi alıp bilinçli olmak için öğrenmek isterim bende öyle bir durumda aldırmam her haliyle kabulüm yavrum
CAnım olmaz heralde bişey bilemiyorum kş öylr hiç içmedim. Miden bulanır kız süt karabiberSutle yapsam olmaz mi sana da grcmis olsun oksurdukce kusuyorum kustukca oksuruyorum o cigerlerimi agzimda hissetmem ayri bisey
Hiiiiiçbir şeyim yok maşallah subhanallah inşallah öyle devam eder.Sadece akıntılar ve çabuk yorulmalara bağlı bel sırt a5 haftalik hamile arkadaşlar bulanti varmi sizde yada hic oldumu. Degisiklik varmi hiç. Bende suan tik yok sadece cok sık acikiyorum
Peki doktor hesaplamanı yaptı mı? Geçen hafta bana 4 buçuksun demişti henüs net haftamı belirtmedi.Bende dün 5+5ken gördüm kesemizi de bebişide hiç beklemezken kalbini de gördüm aramızda bir gün var sanırım
Arel13 lütfen endişelenme ben doktor çağırana kadar odanın önünde volta atıyordum herkes bişeyler söyleyip sakinleştirmeye çalışıyordu çok komiktim inan öyle telaşlıydım ki ya bişey olursa ya göremezsem diye sonra doktorumda fark etti kızdı bebek bunları hissedermiş lütfen hep güzel düşün perşembe güzel haberlerini bekliyoruz
Sat a göre hesapladı doktorum çünkü bebeğim gayet gelişmiş yani ultrasona göre 6+1 dedi ama sat a göre 5+5sin dedi... 10 gün önce bana 3 haftalıksın demişti :)Hiiiiiçbir şeyim yok maşallah subhanallah inşallah öyle devam eder.Sadece akıntılar ve çabuk yorulmalara bağlı bel sırt a
Peki doktor hesaplamanı yaptı mı? Geçen hafta bana 4 buçuksun demişti henüs net haftamı belirtmedi.
5+5 benim sat hesaplamam
Amin canım hiç sormadım kesenin kaç mm olduğunu:)Canım hayırlı olsun inş sağlıkla kucagimiza alalım kaç mm idi kese
Amin inşallah canım:) kalp atışı için 7. Haftada çağırdı doktor inşallah onu da duyarızKesenin belli bir yönünde plesanta mevcut eger sol taraftaysa erkek sag daysa kiz oluyormuş bende kadinlar klubundeki arkadaslardan biliyorum baya tutan olmuş. Seninkide sol tarafta kesenin altinda parlak bir belirginlik var sol tarafa yakin. Tabiki tahmin sadece. Saglikli olsun insallah. Doktora gittiginde kalp atisini duydunuzmu
Aynen canım oyüzden gittim bebişimi gördüm geldim :) Allah razı olsun canımCanım yaa belirti yok diye doktora mı gittin güzel haberler getirmişsin bizeMaşallah annesi sanada bebişe de
Sağol canımm.. inşallah sende görürsün keseni yavrunu darısı başınaGözün aydın canım çok sevindim. Darısı başımıza. Yarın gideceğim bende inşallah senin gibi seviniriz
Çok sağol canım. Aynen çok rahatladım ama ağrıyı sormayı unuttum heyecandan :)Gözün aydın için epey rahatlamıştır bacak ağrını sordunmu nedenmiş
Allah razı olsun darısı başına inşallah canımm :))Gozunaydin canimmmm:) darisi basimaaa :)
Amiinn darısı başına inşallah sağol canım :)Ayyy maşallah maşallah sübhanallah darısı da bana inşallah. Az önce sana msj yazdım yanlış bi yere yazmışım canm kusura bakma ☺
Ahanda. Sut karabiber ball iciyorum sutu isitmistim bi dahakine seninkinden yapayimCAnım olmaz heralde bişey bilemiyorum kş öylr hiç içmedim. Miden bulanır kız süt karabiber
Oy maşallahSat a göre hesapladı doktorum çünkü bebeğim gayet gelişmiş yani ultrasona göre 6+1 dedi ama sat a göre 5+5sin dedi... 10 gün önce bana 3 haftalıksın demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?