2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anlasilan ilk bebis :) ilk hamileligimde adetim bitmisti 2 haafta sonra lekelenme geliyordu aklima bebek falan hic gelmedi aha dediiim hastayiiim uctum hastaneye doktor kan tahlili ivir zivir istedi :) aldim sonucu gittim kapisina bekliyorum orda bi deger yuksek hayatimda bhcg ne bilmem :) anaaa dediim ya hamileysem guldum kendi kendime konusuyorum tabi :) iceri girdim kadin kagida bakti tebrikler hamilesin cok yeni dedi ben basladim bogure bogure aglamayaa ama nasiiil ben istemiyordum falan diye kadin sok :) aldi beni oturttu evli degil misin dedi :)yook dedim evliyim :) bosanacak misin d3di :) yok ya dedim :) tabi salya sumuk Allahhh:) sonra dedim ben okuyorum kadin kufredercesine bakti :) recete yazdi yolladi :) sonra aksamina kanamam basladi kimyasalmis tabi ben yine salya sumuk :) dusmesin diye dua ediyorum tabi kimyasal nedir onuda bilmiyorum doktorlara kiziyorumbbi sey yapin diye falan neyse sonra kendi doktoruma gittimde aydinlandim bunu niye anlattın diyecek olursanda icimden geldi senin tepkini okuyunca:) :) :)

Ayyy maşallah maşallah sübhanallah darısı da bana inşallah. Az önce sana msj yazdım yanlış bi yere yazmışım canm kusura bakma ☺

Hayırlı olsun :)

Soğanda folik asit var, belki o yüzden canın çekiyordur.

Son düzenleme:
çok çok şükür dr yüzüm gülerek çıktım meleğimin kalp atışlarını gördüm içerde kanama yok dedi dr ama beni uyarmayıda ihmal etmedi sen çok riskli bir gebesin çok dikkat et kendine ALLAHA emanet miniğim isteyen herkese hak eden herkese ALLAHIM nasip etsin

hersey çok güzel olacak hiç merak etme.. bunca hamileyiz iyi dileklerde bulunduk, olacak tabikisi...

Gözünaydın canın sağlıkla ilerler gebeliğin inşllah sağlıkla kucağına alırsın inşllah meleğini

Bende bir de burun tıkanıklığı var bi kaç gündür nefes almakta zorlanıyorum sizlerde oluyomu acaba böyle tıkanıklık?
Bende de ilk haftadan belli var Burun tıkanıklığı şimdi biraz daha azaltı sma Benide çok yordu zaten astımım var ilk gebelik belirtinde nefes tıkanlığıydı

Cok sevindim ikinizin iyi olmasına gözün aydın

Kimyasal gebelikte sürec nasil ilerliyor canim. Kendiligindenmi düsüyor yoksa kurtaj mi oluyorsun

Tam tersini diyolar canim yer degistirmeden önceki haliymis önemli olan
Ramzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;

Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;

Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,

Karından bakıldıysa eğer,

Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,

Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ, ben kk da böyle okumuştum canım hatta teoriyle alakalı topik açmışlar

Ah canimmm ayy insallah sizlerin duasiyla rabbiminde yardimiyla geccem insallah :) sizlerle konusunca kendime guvenim geliyor:)
Bencede kesinlikle çok güzel geçiçek çok güzel bir sunum yapıcaksın çok hevesleniyorum böyle okuyan birini görünce oğlum doğdukdan sonra bende okudum Üniversitesdeyi şimdi yine çok istiyorum bu sene girmeyi sınavı yeni bir bölüm okumayı hem anne olup hem okumak çok iyi geliyor banada sende çok pozitif çok güçlü birisin bence başarırsın hiç şüphem yok senden

Senin bebiş kac haftalik canim.

Benim minik solda görünüyor interiorarchitect arkadşımda erkek dedi ay inşllah doğrudur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…