2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada niyeyse agustosu gòrmeden doguracakmisim gibi geliyo ama minnosuma sen biraz daha bekle mesaji vermeye calisiyorum

Huhuuu neredesiniz gece tayfasi buaksam herkesler uyudu heralde benimde g9zùmden uyku akiyo ama heyecandan uyuyamiyorum

Anliyorum seni bende baya stressli gecirdim surekli kan geldi mi leke var mi kasilmam neden oluyo bu haftaya geldik oyle boyle sende bikac haftaya rahatlarsin :) boyle korkutup gelmiyolar
Gelsin valla hiç önemli degil saglıkla doğsun Çan’ımı yesin ama bunun sebebi de Yok ve asla rahat vermiyor zaten hep dikkatliyim baştan beri ona rağmen yine aynı

Burdayim bende :) P Poouh canim naptin kanamaymis sanirim gelen bi sıkıntı yok inşallah
Yok canım yine oynattı bizi herkesi korkuttu ya kan uyuşmazlığı iğnesini galiba 6. Defa oldum riskli gebelik uzmanı bile şokta artık ne amacı benim ogluşun anlamıyorum :)

Yine şükür canım. Bebiş zamanını bekler umarım. Kanamalardan deme ya, küçük kanamalarda doktora gitme zahmetinde bile bulunmuyorum o kadar alıştım.
Valla ben artık Benim oğlan büyüdü abi oldu uslandı kanamaz diye konduramamıştım ama kanamaymış yine iğne bakalım doğsun vurucam o popoya nasıl fena tekmeliyor şimdide sanki çıkacak Aslı var gibi

Senin neden sürekli geliyor kanaman peki düşük tehlikesi mi yasadın
Düşük tehlikesinden 7. Haftada başladı 16. Haftaya kadar devam etti kanamam sonra 19 da tekrar başladı 21e kadar devam etti işte sürekli yapıyor erken Doğum düşük tehlikesi ismi ama yok sebebi perinatologda baktı dikkatliyim hep en baştan beri ilişki bile Yok ama sebebini bulamadılar rahimde ya bi damar çatlıyor o yüzden diyorlar yada zedelenme oluyor diyorlar

Cok sevindim, seninle gunumuz ayni, biraz erken gelecekti nisan olsaydi.
Aa evet aynıyız ama doktor Dedi artık doğarsa doğsun bi sıkıntınız olmaz artık diye ondan rahatım ama kanama demeseydi daha çok mutlu olacaktım nişan olsaydı beklerdim ben kasılma gelsin diye :)

Ben beklemiycem galiba Ağustos’u Kızlar korktum bugün biraz başka bi sıkıntı mı var diye ama artık kanama lafını duydukça içim gidiyor yeter ki doğsun sağ Salim yoruldum endişelenmekten açılmayı yapan ne varsa başlıyorum yarın hurma ananas

Ftm41 selam annisler, Doğum haberlerini okudum şimdi heyecanlandım yine. Herkes iyidir sağlıklıdır insallh, Doğuma giden arkadaşlar dualarımız sizinle onsLlh kolaylıkla bebislerinize kavuşun güzel haberler alalım insallah.

Ben 3 gündür bebis hzidliklariyla uğraşıyordum Ablam ve annem benim kurtarıcı meleklerim geldi bebis kiyafEtleri yıkandı ütülendi dolabı yerleştirildi sadece hastane çıkışını bekliyorum kargodan oda gelir gelmez
Yıkanıp ütülenecek, yarın da hastane çantasını eksikler olsada haZirlicaz Ama ince ve zor olan isler bitti diyebilirim çok zevkli 2. Bebisim ama yine. Çok heyecanlı bu hazirliklar birde deneyimli olduğunu farkediyor insan 2. Olunca sizler nasılsınız bakalım.. hazirliklar tamam mi?

B
Benim hazirliklar bitti sayilir cantalarimizda hazir bi kúcúk hanim yok oda beklesin zamaninda gelsin hepimiz zamaninda saglikli sihatli alalim bebislerimizi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…