2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sevindim, seninle gunumuz ayni, biraz erken gelecekti nisan olsaydi.

Takı yastığını nasıl yapıyorsunuz

Ya artık gerçekten ne bu çocuğun derdi anlamıyorum benim ilk aylarından beri hep böyle daha şurada bi aydır rahattık sürekli kanadı ya resmen doktor artık diken üzerinde sürekli
Senin neden sürekli geliyor kanaman peki düşük tehlikesi mi yasadın

Nişan değilmiş gelen kızlar açıklıkda yok ama sancım var kasılmamda kanama Dedi gelene iğne olup çıkıcaz tahlil sonucu bekliyoruz
Yine şükür canım. Bebiş zamanını bekler umarım. Kanamalardan deme ya, küçük kanamalarda doktora gitme zahmetinde bile bulunmuyorum o kadar alıştım.

Su gibi değil de canım, beyaz nişastalı gibi. İç çamaşırını sert yapıyor, tuhafıma gitti. Normalden fazla ama sürekli ıslak değilim
Beyaz krem gibi ortasi kenarlarida biraz suluda bende oluyo nezamandir doktor bakiyo yara yok iltihap yok normal diyo bakalim seninkide òyledir belki

Su gibi değil de canım, beyaz nişastalı gibi. İç çamaşırını sert yapıyor, tuhafıma gitti. Normalden fazla ama sürekli ıslak değilim
Canım ben de turnusol kullanıp rengi degisince gitmistim acile. Hatta oradaki peddeki tüm kağıtlar masmavi olmuştu ama doktorum turnusolun her zaman her gebede aynı sonucu vermediğini o yüzden güvenilir olmadığını söyledi. Hatta diğer doktorum da aynısını söyledi. Tavsiyem bebeğin hareketlerini bu gece sıkı takip et. Nasıl olsa yarın kontrolun varmis
Benim sarıya yakın yoğun bir akıntım var iki ilaç kullandım geçmedi. Tahliller temiz çıkıyor doktorum bugün çok kafana takma dedi Sen yine de yarın tahlillerini yaptır tabiki ama bugun panik olma. Beboşun hareketleri seni rahatlatır

Başım agrımaya başladı mihrenim tutuyo sanirim bem hamile deyilken bukadar sorunlu degildim bu hormanlar beni alt úst etti resmen dagildim hem vücut hem ruhsagligi olarak

Ben o akintilar yùzûnden nerdeyse her ay gittigimde tahlil yapiliyodu ama hic ònemli derecede iltihap cikmiyordu cok az oliyodu bazen anlamiyorum yani neden oldugunu

Ben o akintilar yùzûnden nerdeyse her ay gittigimde tahlil yapiliyodu ama hic ònemli derecede iltihap cikmiyordu cok az oliyodu bazen anlamiyorum yani neden oldugunu
Benim baslangicta miktarı çok azdı. İlaç kullandım artış oldu. Şimdi kullandığım ilaç vajinanın florasini düzenleyici ama değişen bişey yok. Ben de anlamadım neden olduğunu. Doktorum kaşıntı ve koku yok ise telaslanma dedi. Tahlil yapiliyor ne de olsa. Takibini yapmak gerek bir şey çıkmasa da

Ya artık gerçekten ne bu çocuğun derdi anlamıyorum benim ilk aylarından beri hep böyle daha şurada bi aydır rahattık sürekli kanadı ya resmen doktor artık diken üzerinde sürekli
Anliyorum seni bende baya stressli gecirdim surekli kan geldi mi leke var mi kasilmam neden oluyo bu haftaya geldik oyle boyle sende bikac haftaya rahatlarsin :) boyle korkutup gelmiyolar

Prenseslerimizin isminleri aynı
Sizde mi Asel koyacaksınız :) yanına bir isim daha koymayı düşünüyoruz biz ama belki ozamana kadar birimiz rüyamızda birşey görürüz diye bekliyoruz eşimle :) görmezsek Asel İpek olacak
Takı yastığını nasıl yapıyorsunuz
Bu şekil kumaş aldım canım üstüne eklenecek birkaç birşey daha var. Çok fazla çiçekli böcekli olmasını istemedim

Eklentiler

• 44B946C6-D637-4B73-9AE3-F00B0C15A64B.webp
    10 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…