2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hazirlikkar tamam sanirim bizde de ya da aklima gelmeyen seyler olabilir. Ekleme cikarma yapiyorum kimi zaman. Yalniz biksigim birkac sey kizimim arabasini ve anakucagini falan silmem lazim, onlar var. Onun disinda hazurlanip kargo olarak gelecek seylerim var ama onalr bnm elimde olan seyler degil. Bekliyoeum iste

Anladm canım. Çok güzel duruyor

Allah Allah dedikleri gibi damarlardan da olabilir. Benim bir aylıkken başlamıştı düşük tehlikem ilk kahverengi geldi kanama iğne ilaç kullandım sonra az az gelmeye devam etti iki buçuk aylıkken kanama durdu ama rahim etrafında kanama alanı vardı üç ay olana kadar gecmedi ultrasonda kanama alanı gözüküyor du ama birşey gelmiyordu üç ay dolunca kanama alanıda temizlendi şükür daha bişey olmadı herşey yoluna girdi ama o görünen kanamalar nereye gitti nasıl temizlendi ben anlamadım :)

Yanlış hesaplamışım 30+5 te gitmişim afedersin ama yine de ölçümlerde 200 300 grama kadar oynayabiliyor
Bana biraz küçük olacak demeseydi üzerinde düşünmeyecektim bile ama ben şaşırınca tam da olcemiyorum merak etme dedi yanılma payları olduğunu bildiğimden çok da takmıyorum stres daha kötü sonuçta

Beboş kaburgamın altında birşeyler arıyor, bulamayınca arada aşağı tarafı da zorluyor ama ne arıyor bilemedim canım. Turnusol mavileşmedi, açık yeşil kaldı öyle. Bir hafta daha atlatırım gibime geliyor

Banada niyeyse agustosu gòrmeden doguracakmisim gibi geliyo ama minnosuma sen biraz daha bekle mesaji vermeye calisiyorum
Ben artık ağustosu görmek istiyorum, düzenlemem güncel tutmam gereken liste var zaman yaklaştıkça sanırım heyecan yapıyorum ve ilk defa ameliyattan korkmaya başladım

Su gibi değil de canım, beyaz nişastalı gibi. İç çamaşırını sert yapıyor, tuhafıma gitti. Normalden fazla ama sürekli ıslak değilim
Benimde iki üç haftadır öyle hergün

Canım benide ilk sayfadaki listeye eklermisin. Bilmiyodum öyle bir liste olduğunu yeni gördüm
Bende ekletmemişim doğucam aman nerdeyse

Huhuuu neredesiniz gece tayfasi buaksam herkesler uyudu heralde benimde g9zùmden uyku akiyo ama heyecandan uyuyamiyorum
Sakin ol cnm dinlen biraz
Geçmiş olsun az kalmış ama dursun biraz niye zorluyorsun hurma ananas vs ile

Eki Görüntüle 2168272 buda túllenmis halimiz kizlar sizce túlsûzmû kullanayim tûllûmû
Tülle anlaşılmıyor güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…