2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy kızlar sanki kasıklarımda bir sızlama başladı bebisim hareket ettikcede oluyo bu ne şimdi heyecanmi yaltim ne dogum haberlerini aldikca

Elinde yikadin degil mi benimde sepet besik yatagi ama kendisinin hazir olani henuz acmadim bile paketi erken olur diye
Tam yazamamisim yok makineyr attim vala :) elimde yikamadım hicbiseyi..ben yikadim cibinligi takmadim ustunede carsaf orttum toz olmasin kirlenmesin diye hazır bekletiyorum.buyuk besigini de hazirladim carsafla kapattim sende yika oyle yap istersen hazir dursun

Benim de su gibi acik kahve lekem geldi bugun ..hala da azcık sarı kahve arasi az az geliyo.gitmedim doktora yarin yine artarsa bi gidicem..hamileligimin ilk 4 ayi kanamali gecmisti simdi gorunce yine o gunlere gittim..keske sanciyla gitsem doguma lekesiz:)) senin de bikac hafta daha dursun acele etmesin canim :)

İnşallah canım. 6 kişi vardı, whiteandblue, otekivenus, şimdi de sia mia. Bir de bugün başka arkadaşın da nişanı geldi, mgnoli yanılmıyorsam. İlk 10lu dolu gibi Ay ben vazgeçtim doğurmuyorum
Ben senin için ilk 10 dan sonra diyordum ama bakalım hayırlısı sıranı kapıyorlar senin suçun yok :) sağlıkla gelsinler inşallah

Haha oda iyi canım sonuçta ayakta olsa çekmişsiniz :)

Güzel haberler ver inşallah canım habersiz bırakma

Benimde dediğim gibi akşam bi stres olunca sertleşti karnım sonra rahatladı ama gene ara ara oluyor taş gibi sanki çocuğun vucudu karnımın dış çeperine yapışmış gibi taş gibi oluyor sonra sakinleşiyor

Prenseslerimizin isminleri aynı

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen yorma kendini

Ya artık gerçekten ne bu çocuğun derdi anlamıyorum benim ilk aylarından beri hep böyle daha şurada bi aydır rahattık sürekli kanadı ya resmen doktor artık diken üzerinde sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…