2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle mi diyorsun ya, bende yapabilirim dimi? Doğru ıkınma vs çok önemliymiş. Oradaki kasların güçlü olmasıda önemli galiba.

bende dün suyummu geldı dedım o kadarkı terlemişimbenımkı sezeryan cnm bu ay gün vericem demişti bakalım kaçına verecek 38 alırsa 16 ağustos civarı bayramdan önce olur hayırlısı

Benim randevumda 9 30da bende nst ye girecem

Günaydınnn benim randevum da 11.15te hadi üçümüz de insaallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gorelim bebislerimizi Nesrinay86

Uykuya hiç çare yok sanırım şu an ben de uyuyamiyorum ve uykusuzluktan ölüyorum. Dün akşam tansiyonum 10-4'e düşmüş koltukta bayilacak gibi oldum yine de gece uyuyamadim zombi analar olacağız

Sendemiii
Ben de eşime söyledim , deliye bakar gibi baktı başını salladı. Wintersuna da dedim vazgeçtim doğurmuyorum, askere gidene kadar otursun orda

Aynısını ben de dedim ben doğurmak istemiyorum şu an en azından oradayken iyi olduğunu biliyorum ben koruyabiliyorum dedim hepimiz deliriyoruz sanırım :) bu kadar sıcak olmasa bir kaç ay daha dogurmasaydim ama sicaklarda zor

Günaydın canımlar iyi bir haftasonu geçirelim inşallah

Kontrolü olan canımlar iyi haberlerle gelin.

Dün kontrolden sonra geri kalan eksiklerimide bir çırpıda sipariş ettim umarım doğurmadan elime ulaşırlar :)) geriye birdek doğum çantamız kaldı herşey gruplu zaten sadece keselere konup valize yerleşecek çok şükür bu günleride gördüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…