2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

bu emzik zinciri için malzemeyi nerden alıyosunuz Arel13 canım seninkini çok beğendim
Canım ben internetten takip ediyordum sürekli sipariş etmek için. Dün bi çıkıp bakınayım dedim, incik boncuk güpür iplik falan satan yerler var, kına malzemeleri vs de oluyo oralarda buldum tüm malzemeyi. Bulunduğun yer neresi bilmiyorum ama mutlaka vardır.

Araba koltugunu sadece islak bezle mi sileceksiniz? Ben onu ikinci el aldim da, nasil temizlesem diye dusunuyorum, durulama sansi olmadigi icin kimyasal kullanmak istemiyorum, bilemedim.

Herkese günaydın hayırlı cumalar canlarim, üç gündür çok yorulmuşum hazırlıklardan gece deliksiz uyumuşum nerdeyse:)
Kontörüme giden Ftm41 Nesrinay86 ve diğer arkadaşlar güzel haberlerle gelin insallah :)

QUOTE="ALY92, post: 56634744, member: 668142"]bende dün suyummu geldı dedım o kadarkı terlemişimbenımkı sezeryan cnm bu ay gün vericem demişti bakalım kaçına verecek 38 alırsa 16 ağustos civarı bayramdan önce olur hayırlısı[/QUOTE]

Canim benimde bayramdan önceki hafta olarak planladık 38. Hafta dolmuş olacak 39 a girmiş olucam hatta 3. Gün kontörlü asisi vs olduğu icin ben salı günü düşünüyorum bi aksilik cikmasssa bayram
Öncesi cuma günü de asi ve kontrolleri rahat yapılsın diye.

Kizlar günaydın O otekivenus bebeğini kucağına aldi cok sukur.ikisi de iyiler.
Cok tatlı bir oğlan masallah..
Darisi hepimizin basimiza insallah..

O otekivenus canım tebrik ederim sağlık sıhhatle
Huzurla büyütmek nasip olsun :) darisi hepimizin basına sağlıkla vaktiyle gelsinler insallah

Öyle mi diyorsun ya, bende yapabilirim dimi? Doğru ıkınma vs çok önemliymiş. Oradaki kasların güçlü olmasıda önemli galiba.
Evet canim tabiki yapabilirsin, bu bizim doğamizda var dr eyer boyle dediyse bu şansı kacırma derim.
Bide ayıpdır söylemesi, acıklık tamamlanınca dr gelip ıkınmamı isdedi 2 parmağni içeri sokdu ve ıkındim parmağni ıkınarak dışarı cıkardım yani dr ikinip ikinamiycağmi anladı o zaman kasların güclenmesni bekledi, yok acıklık tamam hadı doğuma demedi odada normal yatakda yapdırdi doğumu. Catala falan cıkmadım hıç bacağımı katlayıp bacağımdan tutum göğsüme değil karnima aldı burundan nefesmi ve o nefesle sancı gecene kadar aşağı iterek ıkındım bunu beni zorlamıycak şekilde 3-4 defa yaptırdi fazla üstüme gelmediler arada su içizdirdiler beni hazır olmamı beklediler ve hiç bağırmadan kızımı doğurdum cok şükür. üstelik ben kime normal doğumu deniycem desem kotu doğum hikayesni anlatır sen hayatda yapamazsın doğuramazsın vs dediler ama hepsi abartiymiş o an dr ve bebek bizi yönlendiriyor allahın yardımıyla doğuyor. İnşallah seninde doğumun hayalındeki gibi cok kolay olur.

Bak bak annislere sen dogurun da mis gibi koklasin anneler
Seyretmelere doyamıyorum koklamaya.opmeye
Hersey güzel olacak ilk hafta agri sanci olabilir bebeginiz yaninizda.olursa insallah hissetmezsiniz bile
canım annelik sana çok yakıştı göğüs ucu yaralarını bile atlattınız çok şükür kocaman oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…