2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle mi diyorsun ya, bende yapabilirim dimi? Doğru ıkınma vs çok önemliymiş. Oradaki kasların güçlü olmasıda önemli galiba.
zaten önemli olan ben de yapabilirim bilincini oluşturman canım gerisi olursa iyi olur ama olmassa da sizin sağlıkla kurtulmanız önemli sadece korktuğun için yapmamış olma

Araba koltugunu sadece islak bezle mi sileceksiniz? Ben onu ikinci el aldim da, nasil temizlesem diye dusunuyorum, durulama sansi olmadigi icin kimyasal kullanmak istemiyorum, bilemedim.
ben de aldığımda poşeti yırtılmıştı toz olmuştu canım amway in zoom uyla sildim durulamadan e bebekte falan da friendly ve bikaç marka var galiba bebek yüzey temizleyicisi

canım konu dışı olucak ama kahvaltıda oğluşa ne yediriyosun
Canim kahvaltida yumurtasini yiyor salatalik veya karpuz yediriyorum yaninda peynir asla yemiyor oyle bi problemimiz var cok secici bazen ev yapimi recel yediriyorum ekmekle Veya bal. Cok secici bir cocuk benim oglum istemedigi seyi asla yemiyor

Canim kahvaltida yumurtasini yiyor salatalik veya karpuz yediriyorum yaninda peynir asla yemiyor oyle bi problemimiz var cok secici bazen ev yapimi recel yediriyorum ekmekle Veya bal. Cok secici bir cocuk benim oglum istemedigi seyi asla yemiyor
benimki de hiçbişey yemiyo canım daha 10 kilo küçükler bunlara benzemez inşallah

ben de aldığımda poşeti yırtılmıştı toz olmuştu canım amway in zoom uyla sildim durulamadan e bebekte falan da friendly ve bikaç marka var galiba bebek yüzey temizleyicisi

Organik temizlik urunleri satan yere baktim ben de ama icime sinmedi tam. Ilk asamada karbonat, sirke ve ilik su karisimi ile silmeyi dusunuyorum, temiz olmazsa o tur bir urun alirim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…