2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 37 sini dolduran kimler var doğum için egzersize falan başladınız mı
Plates topum var arada ustunde zipliyorum.yurumem lazim ama tembellik ediyordum.wc 2. Katta benim bol bol ona cikiyorum..persembeden once dogursam iyi olacak cunku annemin arkadasi 1 haftaligina gelecekmis ona.yegen de ben dogurmadan gitmeyecek gibi.dogurmak istiyorum artik.

Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Hemen geçse şu günler sıcaklar beni çok bunalttı artık
Insallah gecsin gunler gerci benim erken dogum riskim var doktor sezeryan tarihi verdi ama bekliceginizi sanmiyorum dedi.. Sicaklardan nefes alamiyorum..Gerci daha kucuk biraz daha dursa oyuzden sıkıyoruz disimizi yeterki saglikli sihhatli kucagimiza alalim..

Benim iri sırt çantam var önce ona koydum. Saç kurutma makinesi ve havlum sığmayınca çıkardım küçük valize koydum hepsini daha iyi oldu

Çok güzel canım. Orda hep kalacak değil, ne kalırsa kardır canım çok şükür iyisiniz.

benimki de hiçbişey yemiyo canım daha 10 kilo küçükler bunlara benzemez inşallah
Insallah canim cinarda ne zamandir 12 kilo minyon bir yapisi var esimin tarafina cekmis bende iri yiyen cocuk severim sisman degil ama hafif toplu :) ama iste oglum oyle degil 2. Insallah istahli olur :)

Kizlarrr çıktım muayeneden simdi size Nst'ye bağlı olarak yazıyorum sancim yok insaallah bir sorun çıkmayacak :)
48 cm 2700 olmusuz kanala girmemiş henüz . bundan sonra haftalık olarak Nst'ye girecekmisim ve haftaya çatı muayenem olacakmış . Bizden şimdilik bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…