2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben evham yapıyorsun diye düşünmüştüm de
erken doğsa rahatlasam kafası :) ama değilmiş mahcup hissettim kendimi
Yok olurmu yavrum küvoze hic girmese direk kucagimiza alip gelsem erken dogum dedikce gece gunudz agliyordum ama haftamiz biraz daha buyudukce artik rahatlama oldu

Kızlar oğlumun çikolataları geldi haciseriften dün öğlen siparis verdim bugün öğlen elimdeydi acaip özenli paketlenmis plastik buz kaliplariyla çok memnun kldim tavsiye ederim
Canım nasıl çikolatalar resim atabilirmisin mümkünse? Ben daha sipariş vermedim

Evetttt. Benim hastane girişim geldi 07.08.2018 de öglenden sonra giriş yapacam ertesi gün ilk sezeryan benim çok heycan yaptım çokkkk.
Ayy bugünleri konuşmak ne güzel yahuu :)) Allahıma şükürler olsunn kız bende haftaya doğururum belkii siz böyle tarih verdikçe kalkıp kalkıp iş yapasım geliyor :))))

Masallah findik fistigimaaa
Canim merak etme basa bas gidiyoruz pipiorkuku.com dan sonra sirada hadi agustos anneleri el ele diyete acariz :) :)
Kontrolden geliyorum arkadaşlar, bebeğim 2900 olmuş. 35+5teyiz. 38. haftada doğsa ne kadar olur acaba 3 haftada?
Masallah kuzucuga canim muhtemelen 3400 3500 gibi bir kiloda olur diye dusunuyorum ben
ben evham yapıyorsun diye düşünmüştüm de
erken doğsa rahatlasam kafası :) ama değilmiş mahcup hissettim kendimi
Ya senin mahcubiyetini yerim S Sonilmek inde anlayasini diyalogunuz cok hosuma gitti yazmadan edemedim sonilmek canim bebisin icin hayirli tarih ne zamansa o zaman gelsin insallah sen elinden geleni yapiyorsun vaktini o belirliyor kuzucuk insallah daha da sabirli olur ve 36 ya kadar idare eder seni

❤❤❤❤ cok tesekkur ederim insallah ne kadar durdu kâr dediginiz gibi vaktini kucucukler belirliyor yeterki saglikli gelsinler..

Benim o kadar vaktim yok gecen nisanda bi dugun vardi bende kasimda tasarim bi abiyeyi indirimde gördüm uyaniklik edim alim dedim abiyeyi aldim hooop hamile :) velhasil abiye kaldi elimde simdi bu nisan mayis gibi bi dugun daha var o zamana kadar 36 bedene tekrar inmem gerek o abiyeyi giymem gerek kafaya taktim :) :)

Hayırlısı canım bazen olaylar isteğimiz dısında gerçekleşiyor yapacak bişi yok. Sağlık olsun ne diyim

ben de kilo aldım ama benimki almıyo pek 2400 olmuşuz

ooo 4-5 hafta mı önde o zaman 37 yi beklemese de bişey olmaz allahın izniyle sağlıkla kucağına al canım

nisana kadar verilir canım bence

ooo 4-5 hafta mı önde o zaman 37 yi beklemese de bişey olmaz allahın izniyle sağlıkla kucağına al canım
Ilk baslarda doktor gebelik sekeri var galiba bu kadar onde gitmesi normal degil dedi sekerlerim iyi devam edince genetik galiba dedi esim gorumcelerim 5 kilo dogmus gorumcem 35 haftalik dogum yapti 4 kilo dogurdu..Bizimde genetik herhalde ama onde gidilmesi durumunda acaba organ gelisimi de mi iyi oluyor yoksa sadece kilosumu etkili oluyor doktorumuza sordum net cevap alamadim..

Benim tansiyonum hep düşük çıkıyor ya neden oluyodur doktor onun için pek yapacak birşey yok bol bol sıvı tüketmeye bak dedi. Sürekli su içiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…