2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah kuzuma hadi doğuma kadar iyice gurbuzlessinler insaallah dünyada yasamak ana karnında yaşamaktan zoooor :)

neden illa erken doğmasını istiyorsnuz ki
tee ay sonu tahmini doğum tarihiniz

benim 25 i 17 ağustos eşimin doğum günü o zaman bile doğsa erken olacakmış gibi geliyor sanki :)
Benim erken dogum olacagini doktorumuz söylüyor hastanede yatip cikiyorum surekli agrilarimi kesiyorlar ilacla bir iki gun sonra kasilmayla tekrar gidiyoruz nst surekli sanci cikiyor doktor bir hafta daha dursa baska birsey istemiyorum diyor ayni zamanda rahim boyu kisaligi var serklajliyim bebegimiz iri dikise cok baski yapiyor..Doktor Agustos 18 sezeryan tarihi verdi ama erken geleceksiniz bu tarihi simdilik yazalim dedi bebegimiz 4 5 hafta onde gidiyor oyle olunca bizde heran dogumu bekliyoruz keske 37 leri gorsek hic olmazsa..

Maşallah maşallah canım. Sezeryan gününü herkes 39.haftada söylüyor, geç değilmi acaba? Ben niye 38 biliyorum

bana da geç geldi tarıh
38 bitince 39 basında yapıyorum dedı benım doktor
ama benım ılk kızımda hıc sorun yokken 36. haftada dogdu
bu o kadar bekler mı bılmıyorum
gercı sımdı sureklı gıdıyoruz erkende olabılır bakalım hayırlısı artık

canım temmuz 19 la 25 sana çok erken olur 1 ağustos bile erken en olabilir olanı 8 i bence
Keske dursada sezeryan tarihimiz 18 Agustos vakitli dogsa ama surekli kasilmalarim var nst surekli sanci cikiyor ilaclarla kesiliyordu artik ilaclarda cok etki etmiyor oyuzden bekliyoruz ciger gelistirici yaptiryoruz iki haftada bir..

Ciger gelistirici igne 2-3 gun gem bebek hareketlerini hemde gelisimini buyuk oranda yavaslatiyor. Benim ilk 2*2 lik dozda hic etkilemedi. Ama 3 gun once tekrarlanandan sonra bugun basladi iyice hareketlenmeye cok sakindi.
Ilk dozda benimde ayni hic etkilenmemisti ama ben o sira hastanede yatiyordum serumlar ilaclar belki o yuzdendir diyorum dun ikinci dozu yaptik iki gundur hareket etmiyor fazla sadce arada buradayim diyor okadar bugunde harektden cok kasilmamiz var..

Ilk dozda benimde ayni hic etkilenmemisti ama ben o sira hastanede yatiyordum serumlar ilaclar belki o yuzdendir diyorum dun ikinci dozu yaptik iki gundur hareket etmiyor fazla sadce arada buradayim diyor okadar bugunde harektden cok kasilmamiz var..
En riskli donem gecmis artik endise etme onlem alinmis zaten bundan sonrasi bebeginin elinde. Doktorunun da dedigi gibi bir haftacik daha dursun ama oldu durmadi bunada şükür. Bende dikisliyim bir kac hafta oncesine kadar cok daha rahatim artik.

Canım benimkide öyle oldu tamda tatile denk geldi bende sezeryanı doktoruma bıraktım kendi güvendiği doktor arkadası ameliyata girecek gelecek hafta tanıştıracak. Çok isterdim doktorumun sezeryanıma girmesini ama yapacak birşey yok kadın bide 3 haftalık tatile çıkacak anlayacağın mecbur başkası yapacak ameliyatı. Hayırlısı

Özür dilerim öyle olduğunu bilmiyordum
Allah yardımcın olsun
inşallah durur bebeğin

Geldim canlar. Bebiş 2940 gram olmuş, fl 7 cm, haftaya salı yada çarşamba gel bakalım ne kadar daha dayanır dedi .
Ohhh maşallah kuzuya doğmaya hazırlanıyo senin oğluş canım demedi deme ele avuca gelmeye başlamış yavrum. Sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah şükür bu günlere.

Bende 33 haftaya gelince rahatladim cok sükur birde benim bebekten dolayi bobrek genislemem oldu suan habire tas düsürüyorum cok agrili geciyor günlerimiz yeterki bir iki hafta daha dursun ama saglikli sihhatli olsunda bugunumuze sükur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…