2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlumun çikolataları geldi haciseriften dün öğlen siparis verdim bugün öğlen elimdeydi acaip özenli paketlenmis plastik buz kaliplariyla çok memnun kldim tavsiye ederim

tadına baktın mı canım:)
bızım ev arka cephe ama heryer cok sıcak
dolaba koymayın dıyolar ama nasıl yapıcaksın sen?

Arkadaslar pleksi aynanin ústyne nazar ayeti yazandan yaptirmak istiyorum burda yaptiran varmi yardimci olurmusunuz

Benım ılk kızımdakı doktor boy ölçülmez vs derdı sadece bacak boyunu söylerdı
sımdıkı doktorumda kılo soyluyo o kadar
Bende oyle biliyorum canım yaklaşık bir boy oluyor boyle bence dr cok mantikli bulmuyor boy ölcmeyi doğru sonuc her zaman elde edilmediği için sanırım.

Oh maşallah. 35 haftalıkken biz 2590 gramdık. İyi gidiyor prenses

Arkadaslar pleksi aynanin ústyne nazar ayeti yazandan yaptirmak istiyorum burda yaptiran varmi yardimci olurmusunuz

ben yaptırdım
tahtakurusu tasarım diye bi sayfaya
toplu sipariş vermiştim tam fiyatını hatırlamıyorum ama 1,3-1,4 gibi bişidi sanırım
tabii 2 ay oluyor :)

Canım biz iyiyiz salı günü berkinimizi de aldık ailemiz tamamlandı hem kv hem kp ve çocuklarla uğraşmaktan vakit bulamıyorum çok fazla
Yavaş yavaş büyüyoruz sizlere dua ediyoruz
Gözün aydın canım. Geçmiş gitmiş olsun tüm dertleriniz inşallah. Bebeciklerinle aksiyonlu hayatın start aldı böylelikle. Rabbim güç kuvvet versin canım

Benım de eger beklerse babycıgım 10-11 agustos dedı doktorum
Arka arkaya başlayacak doğumlar demek ki. Sağlıkla kucaklayalım inşallah

Bana dr hiç boyu söylemiyor bende sormuyorum 33+3 deki fl 62 mm yazıyor 7 ile carpdığımda 43,4 cm cıkdı acaba o haftalarda untrason olan varmi boyu nasıl kızımın kısamı sizce.

Canım internette ortalama boylara bakabilirsin haftalara göre bence normal her hafta 1 cm uzuyor son ay zaten

Maşallah maşallah canım. Sezeryan gününü herkes 39.haftada söylüyor, geç değilmi acaba? Ben niye 38 biliyorum

Oh maşallah. 35 haftalıkken biz 2590 gramdık. İyi gidiyor prenses

Canım Allah razı olsun anası da alinca kiloyu mecbur kızı da alıyor 15 kiloyu tamamladım :) zaten son 4 hafta hamile kadın genelde kilo almazmis bakalım :) doğum sonrası diyet topigi acacaklardan biri benim belli oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…