2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim tansiyonum hep düşük çıkıyor ya neden oluyodur doktor onun için pek yapacak birşey yok bol bol sıvı tüketmeye bak dedi. Sürekli su içiyorum zaten
Benimde düsuk 9 a 5 cikmisti en son tuzlu ayran ic dedi onemli degil dedi doktorumuz.. Sicaklar da etkili oluyor galiba birde ben siserim diye tuzu baya baya azaltmistim simdi dikkat ediyorum..

Benimde düsuk 9 a 5 cikmisti en son tuzlu ayran ic dedi onemli degil dedi doktorumuz.. Sicaklar da etkili oluyor galiba birde ben siserim diye tuzu baya baya azaltmistim simdi dikkat ediyorum..
Bende demin olctum öyle çıktı tansiyonum. Benim ayaklar sis zaten fazla tuzlu tüketmemeye çalışıyorum. Evet sıcaklar da etkiliyor aslında hergun ayran içmek lazım

Cok sorun olmuyor canim ben baska hastane baska doktorla doguma girdim senin dosyani aktariyorlar zaten hrrseyi biliyor sorun olmaz

Bende demin olctum öyle çıktı tansiyonum. Benim ayaklar sis zaten fazla tuzlu tüketmemeye çalışıyorum. Evet sıcaklar da etkiliyor aslında hergun ayran içmek lazım
Benim de cok hafif sislik var gibi geliyor annemgil yok diyorlar ama ayran yogurt salatalik su cok tuketmek lazim..

büyüdükçe gelişimi her anlamda artıyodur canım organların mantıken öyle olması lazım

Canım normal kilosu bebisin düşük değil .Ben biraz yumurta,yogurt ve kaşara yüklendim bunlar çok kilo aldırıyor bebeğe
normal canım ama işte ben hiç bi gıdadan kısmıyorum çok kilo aldıran az kilo aldıran ne varsa yiyorum aldırıcak olsa benimkine aldırır bence çocuğun genetiği nasılsa o kadar alıyo

SOKlARDAYİMmmm.... Bugun saglik ocağına kontrole gttim 34+1 ultrason sonucu ama adetw göre 36+0 kadin bana sen 36 haftaliksin dogum buna gore olur dedi.. bnde sasirdim ultrason sonucuna gore zannediyorum doğumu. Kadin doğruu mu söylüyor mesajlar da birikmis okuyamadik kotu birswy ve doğum yapan varmi

Adet tarihinize gore dogum tarihi belirlenir benim dort bes hafta onden gidiyor yani adet tarihime gore 33+2 yim ultrasonda 37 lerde cikiyor ama bize 33 haftaliga gore dogum tarihi belirlenecek dedi kac doktora sorduysam.. Gerci benim erken dogum riskim var ama onun sebepleri farkli..

Cnm Kocaeli Acıbadem de Doğum yapacaksan a dan z ye herşeyi veriyorlar. Ben 2011 de kızımı orda doğurdum 3 takım tulumlu pijamalı battaniyeli yastıklı kıyafet verdiler,bebek bezini Zaten hem orda kullanıyorlar hem çantada yine veriyorlr,mustela bebek bakım ürünlerinin deneme boyuydu sanırım onlardan verdiler,hatta anne için göğüs kremi bile veriyorlar ve hatırlamadığım daha birçok şey. Lohusa şerbeti anne için kayısı hoşafı vardı.hemşireler çok ilgiliydi odan günde en az 2 defa temizleniyor mis gibi. Kocaeli'de olsam kesinlikle yine orda Doğum yapmak isterdim.

Yani bn iki hafta snra doğumu bklemeliyimm cokk heycanlandimmm benn yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…