2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hareket ediyormusunuz bol yuruyus yapsaniz benim yurumem hatta oturmam bile yasak..Birde genetik oluyormus annem tam 9. Ayinda birden sisiyormus benimde hamileligim annemin hamileligine cok benziyor bende korkuyorum..
Hava o kadar sıcak ki dışarı cıkmaya korkuyorum baş dönmem oluyor çünkü aakşamlarıda eşim tek salmıyor evin içinde dolanıp duruyorum ama artık gündüz cıkıcam dışarı yuruycem böyle olmuyor evin içinde

Aksamuzeri yada sabah erken saatte cikin sicaklarda sakin cikmayin dahada duser tansiyonunuz birde evde yaptigimiz yuruyus olmuyor malesef gerci ben onu bile yapamiyorum

Annem bugün bebeğime küvet takımı almış çok mutlu oldum bir yandan da içim burkuluyor diyorum annem olmasa ben ne yapardım Allah başımızdan eksik etmesin gece gündüz dua etsem az gelir asla hakkını ödiyemem. Bu süreçte en büyük desteğim annem oldu. Düşük tehlikem oldu annem baktı ne istesem aldı. Bebegin bütün giysilerini battaniyelerini o aldı yelekler falan ördü hastane çıkışına kadar o aldı o olmasaydı ben bu kadar rahat olamazdım çoğu şeyi bebeğimin eksik olurdu çok aglardım eminim. Yan beşik bile aldı gece bebeği yanımda yatırayım diye eşime ve ailesine kalsaydım halim yamandı bu yüzden bazen ağlıyorum bile hem annem için mutlu oluyorum bi yandan da zoruma gidiyor neden herşeyi düşünen annem ben neden yapamıyorum alamıyorum diye ağlıyorum su an bile gözlerim dolu dolu gerçekten

Annelerimizin hakki ödenir mi insallah bizlerde anne olacagiz bizde elimizden geleni yapacagiz yavrularimiz icin..Siz ne kadar sanslisiniz cogu kisinin yaninda anneside yok yapabildigini yapiyor yapamdiklari heves olarak kaliyor..Benimde hamileligim hep yatarak gecti tup bebk 8 sene sonra oldu bir hafta annem bir hafta kaynanm geldi Allah razi olsun geldiler ama soylene soylene suan okadar zoruma gidiyorki dogur artik yeter evimize gitcez diyorlar halbuki erken dogum riskim var morel olmalari gerekirken aman bebegimiz biraz daha dursun demiyorlar surekli yuk hissediyorum kendimi son haftalar zaten hassasim aglayip duruyorum...

Allah annelere sağlıklı uzun ömür versin, haklarını hiç ödeyemeyiz gerçekten

Aynen canım iyi ki annem var. Allah yardımcın olsun seninde bozma morelini sayılı günlerimiz kaldı. Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Tzadkiel canim afiyetle yiyin insallah bal oglusun cikolatalarini :)
Bende isticem ama olabildigince agustosa yakin istemek istiyorum malum adana sıcağı evde ben bile eriyorum o cikolataya nolur Allah bilir :)
Cok saol cnm benim. Cok hizli gonderiorlar sogutucuyla birlikte, bende gelince hemen buzdolabına attım evin içi bizimde sıcak ancak dolapta muhafaza edebilirim.

Eklentiler

• 2018-07-13 14.10.38.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 98
  • 2018-07-13 21.34.51.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 105
  • 2018-07-13 21.37.57.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 94
tadına baktın mı canım:)
bızım ev arka cephe ama heryer cok sıcak
dolaba koymayın dıyolar ama nasıl yapıcaksın sen?
Tadina baktım çok guzeldi cnm. Ben buzdolabına koydum ama peki nerde saklıcakmisiz? Evin içinde erir yani mecbur koydum. Bn normal marketten aldigim cikolatalarida yazın dolapta saklıyorum tadlari aynı kalio

Benim pembe bir kabin bavlulum var hep kullandigim. Ona koydum herseyi. Bebeglin verileceklerini ayri paketledim sadece. Diger seyler birlikte duruyor. Yalniz iste ekstra goturulecek seyler bavulda degil. Hediyelik sus vs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…