2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma canım Allahın izniyle çokta güzel bakarsın yavrularına hormonlar duygusallaştırıyor insanı az kaldı lohusalığıda atlattıkmı gerisi koşturmaca :) şimdiden yıpratma kendini.

Yaşadığınız duygu yoğunluğu çok normal kendinizi suçlamayın. 10 çocukta doğuracak olsanız bir öncekiler için aynı şeyi düşüneceksiniz. Ben 4. çocuğumu bekliyorum aynı tedirginlikler bende de var. Ki tek çocuk bakmaktansa çok çocuk bakmak daha kolay. Çünkü çocuğun arkadaşı kafa dengi oluyor evde.
Allah yardımcımız olsun inşallah ama yetemeyeceğim kötü anne olacağım diye düşünmeyin. Kötü anne olan hamileyken bu kadar ızdıraba katlanamaz bence. Anayız biz ana evelallah hepsinin üstesinden geliriz

Bilmiyorumki canim benim doktor verdi gúnú aslinda 1 den sonra herhangi birgún yaparim dedi sonra ben izine ayrilacam olmayacam 6 sinda yapalim desi bizde tamam dedik
Maşallah maşallah canım. Sezeryan gününü herkes 39.haftada söylüyor, geç değilmi acaba? Ben niye 38 biliyorum
Em

Aynen anne gibisi yok haklarını odiyemeyiz. Herşeye koşturan onlar oluyor Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

Aynen bende evladıma yapıcam indallah. Onlar utanmaz ki tersine oğullarına masraf yaptırıyormusum diye laf sokuyolar.

simdi baktim ben de, cikiyormus. soktum, elde 30 derecede yikanir diyor, yarin yikiycam ikisini de.

K kuzuyolda benimki maxi cosi pebble plus, bir parcasi sert kenarlar var, herhalde ondan makinede yikanmaz gibi.

Son düzenleme:
Bak bu yorum motive etti gibi vallaha hem doğurunca biraz zaman sonra enerjilerimiz geri gelir normale döneriz inşallah

Benim iri sırt çantam var önce ona koydum. Saç kurutma makinesi ve havlum sığmayınca çıkardım küçük valize koydum hepsini daha iyi oldu
Canim sac kurutma ne icin odada duş alma durumu olurmu? Ben almadım bilemedim

Bende küçük bir valiz ayarladım bugün koymaya başladım aklıma geldikçe, ama en son yine bi düzenlerim eksiklerim var
Emzirme sütyeni
Göğüs pedi
Bez
İslak mendil
Hastane cikisi
Yedek 2 takım
Çorap eldiven şapka
İç çamaşırı / ped
Makyaj çantası
Düzleştirici
Kağıt havlu peçete
Terlik
Kavuşa taçları
Şimdilik bu kadar

Aynen bende evladıma yapıcam indallah. Onlar utanmaz ki tersine oğullarına masraf yaptırıyormusum diye laf sokuyolar.
Aynen öyle bende diyorum oğulları çocuğuna masraf yapmayacak almayacak her şeyden kısacagızda nasıl olacak çocuğumuzun olduğunu heves edip anlıycaz

Anneler hastanede refakatçi olarak yanınızda kim kalacak ? Benim eşim ben kalayım diyor, fakat 4 yasında oğlum var nasil olur bilemedim
Benim annem kalsın istiyorum canım eşim anlayamaz ne gerekir ne yapılır diye

simdi baktim ben de, cikiyormus. soktum, elde 30 derecede yikanir diyor, yarin yikiycam ikisini de.

K kuzuyolda benimki maxi cosi pebble plus, bir parcasi sert kenarlar var, herhalde ondan makinede yikanmaz gibi.

Canım ben de pebble plus aldım benimki de 2. el :) Herşeyi çıkabiliyor ben makinede yıkayacağım. İstersen şu videoya bir bak nasıl çıkıp takılacağını gösteriyor

Aman boşverrrr anca çeneleri çalışır başkada bir işe yaramazlar. Oğlumuza masraf yaptırıyorsun dediklerinde evladının annesiyim yapcak de ben yuzsuz olmaya basladım şekerim bile düzeldi eziliyordum artık yeter dedim hiçbir lafın altında kalmıyorum bide sen umursamadıkça bi taraflarından yırtılıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…