2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Araba koltugunun kiliflari cikiyordu diye hatirliyorum ama koltuk annemde henuz almadim. Alinca cikmiyorsa islak sabunlu bezle silip durulayacagim yine temiz islak bezle. Ben uzerine kilif yaptiriyorum zaten, tam ustune gececek sekilde. O tuzden sorun olmayacak
Araba koltugunu sadece islak bezle mi sileceksiniz? Ben onu ikinci el aldim da, nasil temizlesem diye dusunuyorum, durulama sansi olmadigi icin kimyasal kullanmak istemiyorum, bilemedim.

Akşam eşinle yürüyemiyormusun canım ben öyle yapıyorum genelde serin daha iyi oluyor

Emin ol benim kv tarafı aldı her şeyi ama annemin durumu çok iyi degil kvnin aldığı en ufak şeye yorum yapınca içime dokunuyor çok güzel lohusa takımı terlik ve taç oluyor çok hevesim vardı kv çok alakasız bi terlik aldı bu terlikleri sonra giyemezsin diye tutturdu ki ayaklarım şiş kendi numaramda degil terlik iki numara büyük aldık onu giyemem asıl sonra neyse itiraz edemem ben öyle şeylere anneme anlattım laf arasında kocama aldırsam onada niye aldırdın ben almıştım diyecek kv diye söyledim şakın söyleme ben alıcam onu Dedi o kadar sıkıntısının arasında onu alacak bana yani uyku seti istedim ısrar kıyamet eşime aldırdım beğenmedi bi ton yorum yaptı boşuna masraf yapmayın diye oğlunu falan aradı kv annemde ben değiş diktirecem nevresim sana kumaş beğenelim diyor yani diyeceğim ana gibi yaaar asla olmuyor ki annemin bana yatarken baktıklarını hiç saymıyorum

Benim ayaklarım çok fena artık çok zorlanıyorum ama sanki kimse beni anlamıyor gibi geliyor kendimi bir başıma hissediyorum doğrudüzgün uyku uyuyamıyorum ondanmıdır nedir sinirlerim bozuk bi sebepsiz yere. Hormonlarım genemi karıştı ne yattım kendimi tutamıyorum ağlayıp duruyorum
Sanki iki çocuğa bakamıyacakmışım gibi düşünüyorum korkuyorum sanırım.

Yalnız değilsin cnm. Benimde bi kaç gündür ayaklarım sızlıyor. Oğlumla doğru düzgün ilgilenemiyorum. 2. Çocuk olunca becerebilecek miyim,iyi anne olabilecek miyim,yoksa birinle ilgilenirken diğerini ihmal edecekmiyim. İnşallah herşey güzel olur

Yalnız değilsin, ağladığım şeyleri bir duysan... hormonlar canım hep bu hormonlar

Artık kızımın büyük yükü eşime geçti gibi oldu ve o söylenince veya sinirlenince yada kızım annem yapsın diye tutturunca ikisine bakamıyacakmışım gibi ve kozımı ihmal ediyormuşum gibi hissediyorum. İnşallah güzel olur

Yalnız değilsin, ağladığım şeyleri bir duysan... hormonlar canım hep bu hormonlar
Bende ilk aylarda olmuştu şimdi tekrarmı başladı ne

Sağol canım alışmaya çalışıyorum uykusuzluk çok yoruyor kızımda biraz sarılık var onu da yenebilmemiz için sık sık emmesi lazım. Benim de ağrılarım biraz daha hafifledi hamilelikte sismeyen ayaklarım bacaklarım sezaryen sonrası balon gibi oldu. Bugün 1 haftalık olduk bile herşeye rağmen annelik çok güzel çok özlemiş Allah isteyen herkse nasip etsin.

Ayy bugünleri konuşmak ne güzel yahuu :)) Allahıma şükürler olsunn kız bende haftaya doğururum belkii siz böyle tarih verdikçe kalkıp kalkıp iş yapasım geliyor :))))
Eee mutlu sona yaklaştık çok şükür ben hala inanamıyorum binlerce şükür. Bi sağlıkla doğsunlar daha konuşacağımız çok şey var

Spor yaparsın canım verirsin kiloları çabucak. Sende çınar var ve ikinciside eklenince sporada gerek kalmayacak bence :)

Emyldrm ne güzel duygu bizde yaşayalım insallah
Rabbim isteyen herkese kısmet etsin

Kızlar aklıma takıldı şimdi önceden cikolata alanlar nerde sakliosunuz? Buzdolabında saklamak bozarmi? Bu ayda disarda erir gibı dusunuorum

Ben güneş direk görmesin diye gümüşlüğün icine koydum
Geçen baktım sağlam hala 20 gun kadar oldu sanırım alalı

Anne farkından bahsetmişken... bugün evimi temizlettim kızlar heryer çok şükür toparlandı. Mutfak dolapları falan mis gibi . Bende anneme söyledim tepkisi aynen” oh iyi yapmışsın çok yorma kendini... kv tepkisi” o iyi alıştın gelin sende ... bu nasıl bir tepkidir Ya... bende diyordum ki birdaha alayım Doğuma kadar en az yarım gün. Annemi özledim zaten

Üzülme canım bizlerde anne olacagız bugun annen sana yapıyor yarın aynısını sen evladına yapacaksın gururlan hiç üzülme ayıp edenler üzülsün hiçbirşey yapmadıkları için yaptırmadıkları için utansınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…