2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar ben 11 temmuz saat 15.45 de genel sezeryan ile oğluşum Metehan'i kucağına sağ saglim aldım şükürler olsunm darısı bekleyen bütün arkadaşlarımın başına insallah

Arkadaslar Whiteandblue den bi haber alan yokmu dún 10 30da doguma girecekti sonrada yazmadi birdaha merek icindeyim nasil bebisi nasil hersey yolundadir insallah
Sağol cnm herşey iyi çok şükür. 15.45 de doğdu mminisim. 36+3 de 3300gr 50 cm dünyaya geldi çok şükür. Bizbsya minik bekliyorduk ama USG yanılmış. Çok şükür ikimizde iyiyiz bugün eve çıktım

Merhaba kızlar ben 11 temmuz saat 15.45 de genel sezeryan ile oğluşum Metehan'i kucağına sağ saglim aldım şükürler olsunm darısı bekleyen bütün arkadaşlarımın başına insallah
Canım doğuruyorum dedin gittin merak etmiştik seni Çok şükür sağlıkla atlatmışsın darısı başımıza inşallah Sen nasılsın oğlun nasıl ağrın sızın var mı çok?

Maşallah meleğine

Ohhh maşallah kuzuya doğmaya hazırlanıyo senin oğluş canım demedi deme ele avuca gelmeye başlamış yavrum. Sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah şükür bu günlere.
Sağolun kızlar. Evet gerçekten şükür bu günlere. Ben sınırı geçebilmek için az dua etmedim bunu da kaybetmeyeyim diye. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah .

Canım doğuruyorum dedin gittin merak etmiştik seni Çok şükür sağlıkla atlatmışsın darısı başımıza inşallah Sen nasılsın oğlun nasıl ağrın sızın var mı çok?
İnşallah darısı bekleyen bütün arkadaşların başına canım.cok şükür fazla ağrım yok belki 3. Sezeryan olmasının faydasıdir. Bugün eve geldik ikimizde iyiyiz. Birkaç güne daha da iyi oluruz inşallah

Masallah bebisine meger dursa tosuncuk olacakmis allah anali babali buyutsun. Darisi bize

Canım manyaklk bende, takılma sen. Ben iyi görünmezsem iyi hissetmem kendimi. Saçım makyajım yerinde olacak ki mutlu olabileyim.

Gözün aydın canım. Allah analı babalı, mutlu mesut büyümeyi nasip etsin. Çok şükür iyisiniz. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…