2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm. Belki kardeşi olunca daha hızlı olur öğrenmesi çünkü tek çocuk olunca daha zor diyorlar
İş başa düşünce yapıyorlar canım. Şimdikiler çok biliyor, mecbur kalmadıkça becerdiğini göstermez asla. Hani ben anlatıyorum ya benim kız ütü ve kahve, çayı servis etmek dışında her işi biliyor yapıyor. Bu ikisine izin vermiyorum korkuyorum, kahveyi yap çağır biz alırız diyorum. Benim yaptığım işin 70% o da yapıyor. Şimdi annemlerde , benim üzerimden yük kalksın diye hem tatil için götürdüler. Geçen gün görüntülü konuşuyoruz, ne göreyim: wc girdi, sonra annemi çağırdı sesini duyuranadek, neymiş bunu yıkasınmış ben . Annem geldi yıkadı durmuş bekliyor, soruyorum neyi bekliyorsun çıksana wc den, e yukarı çeksin ya diyor bir baktım annem bunun külotunu şortunu giydiriyor. Kızım sen ne yapıyorsun diyorum anne bir dur sen diyor susturuyor resmen. Demek ki becerebilse sırtımızdan inmez, yüz bulduğuna yapıyor

Canım manyaklk bende, takılma sen. Ben iyi görünmezsem iyi hissetmem kendimi. Saçım makyajım yerinde olacak ki mutlu olabileyim.
Haha iyiymiş canim :) bende makyaj çantası ve duzlestirici alcam yanıma sabah makyaj ve sacımı yaparım diye hamilelikte çok saldım kendimi ama öğün güzel ve moralim iyi görünmesi gerek

Onu bilmiyorum ama ntsde çıkmıyor canım o şancı kasılma şeklinde anında gelip giden sancıyı aldı nts ve doktor o gördüğüne diyor yalancı sancı diye

Cuma günü gitcem nst ye bağlar artık heralde 34+3 olcam çünkü

Ben öyle diye biliyorum canım bende bu aralar günde 2 kere falan oluyo.
Bende ilk defa dün oldu bı de şimdi sabah kalktığımda. Zor günlerim geliyor galiba

Minik kuzular canim güzel haberlerini bekliyoruz bakalim merakla 1 ayda nasilda büyümüştür :)

@Lina dmrkrn cok güzel çok cici olmuş canim oğlusun misil misil uyusun insallah

placebo effect canim ilk doğumumda kullandığım beyaz kenarları dantelli pike takımım var onu kullanılan hatta yıkandı ütülenecek iki tane var bende birinin çarşaf ve yastık kılıfını hatta hastane odasına götürürüm diye düşünüyorum mevlut dışında da sonuçta pek kullanılmıyor bence

Bu arada bu sıcak havalarda çalışan annelere kolaylık diliyorum bizler evde nasıl daralıyoruz yar ve yardımcınız olsun, ilk bebegimde 9 ay çalıştım hamileyken son aylar çok zorlandım bilirim, şimdi evdeyim ama çalışırken daha iyiymişim diyorum yada 2. Olduğu icin zor bilmiyorum

Günaydın kızlar biraz once haciserifi aradım cikolata dolapta dursunmu diye ordaki görevlide cikokolatalar el yapımı dökme çikolata olduğu için dolapta beyazlama yapar çıkarın serin bi odaya koyun erime yapmaz dedı bende çıkardım en serin odaya koydum hbriniz olsun.

Eczanelerde buz kaliplari var ilaclar icin eger tanidik eczane varsa onlardan alip soguk tutabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…