2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum çok hareketli iki gecedir ve hareketleri Çan’ımı yakıyor çok fazla

Malesef organ gelişimini olumsuz etkileyebiliyormuş. O ciger iğnelerinide o yüzden oluyoruz zate .Benimde 2.5 hafta önde doktor her ihtimale karsı iğne yapalım bugün dedi bide yarın olucam. Allah korusun iri olsa bile doğdugunda küveze girebilirmiş. Benimki şekerden oldu 7.aydan beridir kabus gibi çöktü üzerime bu şeker illeti. Allah sonumuzu hayır etsin inşaallah. Sağlıkla sıhhatle alalım hayırlısıyla evlatlarımızı

Cok saol cnm benim. Cok hizli gonderiorlar sogutucuyla birlikte, bende gelince hemen buzdolabına attım evin içi bizimde sıcak ancak dolapta muhafaza edebilirim.
Biri dolaba koyulmamasi lazim demisti sanki oyle gordum o yuzden bende gec soyleyeyim dedim ama konuluyorsa annemlerden donunce isterim :)

Spor yaparsın canım verirsin kiloları çabucak. Sende çınar var ve ikinciside eklenince sporada gerek kalmayacak bence :)
Dimi :) cinar bana gunde kac tur attıracak acaba :) o degilde gerçekten spor lazim kilo veriliyor ama vucut yagli kaliyor sikilasmiyor sporla ancak olur o da 2 cocukla nasil olacak bakalim cinar varken yapiyordum yine ip falan atliyordum en kötüsü bakalim bu sefer napcam

Cok sukur canimmm cok sevindim iyi olmaniza saglikla buyut oglusunu kilosu da boyuda yerinde masallah guzelce buyusun pasa

Herkese karga kakasini yemeden Gunaydiiiiin :)
Kizlar size ibret alincak bir annelik hikayesinden bahsedeyim :) oglunuz kaka yapamaz kabizdir siz karaları bağlarsıniz sonra aniden gecenin 5 inde bi kaka yapar o kakaya gulerken bulursunuz kendinizi :) :) annelik manyak bi sey :) :) anne olduktan sonra muhabbetler b.k a bagliyor bilgilerinize :) :) seninki yapti mi kac defa yapti aaa benimki niye yapamadi vs :)

4. Maşallah cnm bizim ikincide şaftımız kaydı. Allah hepsini korusun bizede güç kuvvet versin zaten büyük oranda kızım hayatta tek olmasın bi kardeşi olsun diye istemiştim şükür nasib etti Allahım.

Anneler hastanede refakatçi olarak yanınızda kim kalacak ? Benim eşim ben kalayım diyor, fakat 4 yasında oğlum var nasil olur bilemedim
Benim annem kalır yanımda eşimde evde kızıma bakar diye düşünüyorum. Eşim bez değiştir bebeği al ver yapamaz çünkü. Kv demde yetişirmi bilemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…