2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam yaa. Gerçekten bir ay sonra hepimiz burda kaka yaptımı yapmadımı, rengin, kıvamını konuşacağız ))) kakaya sevinir olacağız. Annelik işte

T
Korkma canım Allahın izniyle çokta güzel bakarsın yavrularına hormonlar duygusallaştırıyor insanı az kaldı lohusalığıda atlattıkmı gerisi koşturmaca :) şimdiden yıpratma kendini.
Çok saol cnm inşallah. Evet şu son 4 günlük çalışmamda bitseydi oda beni çok zorluyor artık ama sabrediyorum

Canım bizim kızlar yaşıt ki. Kızın yeter sana bence.

Canım bizim kızlar yaşıt ki. Kızın yeter sana bence.
Cnm benim kızım zor bir çocuk pek seninki gibi değil yani geç bulduk biz şımarttık biraz sanırım yada zamane çocuğu hiç mutlu edemiyorsun herşeyi ayağına istiyor biraz bencil geliyor bazen davranışları ama çocuk iste anlamıyor halimden babası anneni bırak dinlensin ben geleyim diyor hayır annem benimle oynayacak diye tutturuyor bu ayaklarımla oturup oyun oynuyorum kıyamayıp sonrada iyice fena oluyorum. Allah sağlık versin hepsinede nasıl alıştırırım kendi yapmasına bişeylerini bilemiyorum.

İnan ki hamilelikteki sicaklama birşey değil. 3 günlük lausa olarak diyorum ki sıcakta ne kdr geç çıkarsa o kadar iyi kızlar lausa terlemesi çok feciii
Benim kardesimde narkozu terle atti oda oyle diyordu hayatimda bu kadar terlemedim diye ama olsun minnoslar yaninizda :)

Canım senin haftandayken bende 2280 miydi neydi, şimdi neredeyse 3 kilo. 2 haftaya da gün verirse 38 haftalıkken 3500-3600 olur, senin daha ağır olur. E daha ne olsun

Ama sen çokk güzelsinnnn.... Maşallah Maşallah
canım ya sağlığı yerinde olsun da zaten normal doğum düşündüğüm için hiç 4 kilo falan olmasına gerek yok doğunca olur artık teyzesi

Canım ben de pebble plus aldım benimki de 2. el :) Herşeyi çıkabiliyor ben makinede yıkayacağım. İstersen şu videoya bir bak nasıl çıkıp takılacağını gösteriyor
Evet ben de aksam bunu buldum sonradan :)
Bugun arkadaslar bize gelecek, mac izlicez sonra aksam yemegi. Temizlik, alisveris, hazirlik, artik yarin bakicam bunun yukanmasina ama soktuk kiliflari.

Merhaba kızlar ben 11 temmuz saat 15.45 de genel sezeryan ile oğluşum Metehan'i kucağına sağ saglim aldım şükürler olsunm darısı bekleyen bütün arkadaşlarımın başına insallah

Doğurdun cnm çok sukur. Fırsat olmadı hiç hastanede bugün eve çıktık.

Gozunuz aydin ve de gecmis olsun, masallah iyi buyumus :)

Olsun canım. Mutlaka eninde sonunda öğrenecekler. Allah sağlık sihhat versin, gerisi bir şekilde yolunu buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…