2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seni çok özledik gir arada yaz bize

Maşallah oğlan seni sahalardan uzaklaştırdı resmen canım allah kolaylık versin gücünü artırsın :)

Ya kizlar dünden beri gobegim inanilmaz derecede aciyor. Delik cevresi cok aciyor ve atesli gibi isiniyor. Buyumeden kaynakli duye biliyorum bu tarz seyler icin fakat dayanilcak gibi degil, hareket edemiyorum resmen. Bi de cati acisi cabasi... diyecegim o ki bunu hafifleten dinlenme disinda birsey var midir ki

Eğer kesinlikle emzirmeyi düşünüyorsan mutlaka lazım canım. Kiralayanlar da var o seçeneğe de bak istersen, belki öyle istersin.
Sana katılıyorum cnm bnde kizimda evde olduğum halde almistim çünkü sütü bebek hemen bitiremedigi için süt göguste kalio acaip agrı ypmisti bnde, hemde kalan süt tekrar cekilmesse sütun tekrar cogalmasinida engellio . Dışarı çıkmam gereken zmnlarda bebeği anneme falan birakidum sütu sağip çıkıodum çok buyuk rahatlik.

Ya kızlar benim karnımın içi çok acıyor suan uzanıyorum sağan ve sola dönerken bile canim yanıyor
CAti kemigimde zonk zonk sizin de bu denli mi?

Heh okumadan ben de tam bunu sordum. Ayni seyler bende de var. Ara ara hep oluyordu bu aci ama bu iki gunki kadar hic olmadi. Hareket edemiyorum dokunamiyorum bile karnima. Bi de atesli atesli o orta bolge

Baya arttı ben rahatsız ediyor normal diyorum ama
Kemiklerim ayrılıyor sanki Allah yardımcımız olsun iyice elden ayaktan düştük yere oturtamıyorum is yapamıyorum kendimi kamyon gibi hissediyorum resmen

Benim de ara ara hep oldu buyume şeysi dedim dee ipki gundur tavan yapti. Bi de agri degil, bildigin acı

Yaparsın canım çınarın abiliği tutar belki yormaz seni.

Kızlar, Mamajoo göğüs pompsı olarak nasıl bir marka önerirmisiniz? Babytime, Avent nasıl? Kullananlar alanlar bilir belki. Bemimde hediye çekim var mağazamızda bu markalar var
Avent tekli elektrikli kullandim kizimda yine onu kullanacagim cekim gucu falan cok guzel ben cok memnun kaldim

Hahaha süpermiş yani gelecek aydan sonra muhabbetimiz kaka olacak desene

Masalah canim. Venimki de olsa olsa o jaar olur ancak. Benim doktorum iri bi bebek olmayacak ama bir sorun yok gayet normal demisti
Cok sukur canim suyu vs guzel lutfen bol bol olculu su tuket bebegin suyu azalmasin dedi tek ilacida su dedi herkese diyorum buradan kizlar suya dikkat edin

Yaparsın canım çınarın abiliği tutar belki yormaz seni.
Su an icin masallah seviyor yanima geliyor anne bebis diyor karnimi acip öpüyor kulagini dayiyor alaaa mașaaaalll diyo :) :)
Kucuk bebeklerede cok ilgisi var ama insallah evin içine girince isler cokta degismez

Minik kuzular gozun aydın canim bana az gelmedi aramızda 1 hafta var bende geçen hafta ctesi günü gittiğimde 2400Kg di hatta TOmbik sesi doktorumuz, bu arada ben hiç beslenemiyirum Sut yumurta çok az sıcaklar bastığından beri hiç dikkat edemiyorum kuru peynir ekmekle beslendim desem yeridir merak etme alır daha çök zamanın var

basbelasiyim ben ilk doğumumda almıştım pompayl
Yapışık yaşadım 2 sene bana çök lazim oldu simdi yine ayni modelden aldım Aventin hatta ilk aldıklarım arasında pompa vardı:) ama bu köste göre değişir gerekli olup olmadığı bence varsa bi tanıdığından da alabilirsin baktın çok kullanacaksın elektrikli vs de alabilirsin

P papatya342 canim bana doktorum normal diyor dinlenmeyle geçiyorsa önemli değil demişti yapacak baska bisey de yok sanırım yatıp dinlenmek
Mümkünse tabi, seninde dinlenince hafifliyorsa stres yapma benimde ayni çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…