2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiloya takintim yok 3u gecsin de canim ele avuca sigarsa bana yeter besler disarda buyuturuz

Aynen bende evladıma yapıcam indallah. Onlar utanmaz ki tersine oğullarına masraf yaptırıyormusum diye laf sokuyolar.
Hiç anlamıyorum bu mantığı. Eşinin ailesi ayrı bir aile, senin ailen ayrı bir aile, ikinizin kurduğu ayrı bir aile. Çocukları da olsak ailemize karışmamaları lazım. Ne demek masraf yaptırıyorsun diye laf etmek. Masraf da yaparsınız tasarruf da, kime ne

Sagol canim cevabin icin. Ben de normal diye önemsemiyorum aslinda da acaba hani sunu yapsan fayda eder denilen birsey var mıdır diye düşündüm. Yoksa stres yapmıyorum genel olarak rahat bir insanim bu konularda sanirim... esim de doktoruna sor diyo, dedim sali gitcem zaten, ne diyecek normal diyecek yine...Bi de bu gerilmeden buyumeden oluyor diye biluyorum ya, elimde yaglar yaglanip duruyorum :)))

Kiloya takintim yok 3u gecsin de canim ele avuca sigarsa bana yeter besler disarda buyuturuz
Benim ilk kizcem de 2860 dogmustu. Ama disarda cok guzel gelişiyorlar. Bi görsen tosuncuk gibiydi. O yuzden acikcasi ven de cok takilmiyorum saglik problemi yok ise, zaten normal dogacak bir aksilik gelismezse, kucuk olsun kolay çıksın :)))

Anneler hastanede refakatçi olarak yanınızda kim kalacak ? Benim eşim ben kalayım diyor, fakat 4 yasında oğlum var nasil olur bilemedim
Bizde ilk çocuk olduğundan eşim kalır diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle annem de kayınvalidem de kalayım der. İkisi arasında tercihte bulunmaktansa eşim daha iyi olur gibi

Merhaba kızlar ben 11 temmuz saat 15.45 de genel sezeryan ile oğluşum Metehan'i kucağına sağ saglim aldım şükürler olsunm darısı bekleyen bütün arkadaşlarımın başına insallah
Hoş gelmiş Metehan. Allah sizlere bağışlasın. Sağlıklı, uzun, huzurlu bir ömrü olsun inşallah.

Ben almamıştım. Manuel almıştım eczaneden, onu da kullanmadım bile. Bence bazı ürünler için kendimize zaman vermeliyiz, baktın ihtiyaç oluyor o zaman alırsın
Bende oyle dusunuyorum dogdun belki istahli cocuk olur hepsini icer :) zaten almak zorunda kalirim cunku surekli evde olamam arada annem destek cikar ben ddisari cikarim :)

Eğer kesinlikle emzirmeyi düşünüyorsan mutlaka lazım canım. Kiralayanlar da var o seçeneğe de bak istersen, belki öyle istersin.
Eger pasa emmek isterse emziririm ozellikle ilk 6 ay baska birsey istemiyorum ama etrafimda dogar dogmaz emmeyen bebeklerde var gercekten sutu yetmeyen kadinlarda ne olacagi sonrasinda belli olur

Hangi marka kullaniyorsunuz peki Nesrinay86

Olmadi kardesimddn manueli alayim gerekli olursa elektirikli alayim

Biz geldikkkkkk teyzoslarrrr..... 2500 gr olmusuz biraz az dedi dr beslenmene dikkat etmemissin dedi. 6 agustos tahmini dogum tarihimiz insallah
Benim dr benim oğlana iyi dedi canım benimki 1 hafta önde olmasına ragmen 2500 dü takma kiloyu kafaya. Maşallah oğluşa

Kızlar, Mamajoo göğüs pompsı olarak nasıl bir marka önerirmisiniz? Babytime, Avent nasıl? Kullananlar alanlar bilir belki. Bemimde hediye çekim var mağazamızda bu markalar var
Benim avent manualdı, çok memnundum bu sefer de ondan aldım canım. Diğer firmaları denemedim.

Reactions: D-E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…