2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi hafta sonları kızlar. Hormonlarımın etkisi ile ben bugün hiç iyi değilimmmm. Doktor randevum vardı. Çok şükür bir sıkıntı Yok. Benim paşa bey dönmemiş. 3171 olmuş. Bugün hamile fotoğraf çekimim olacaktı. Dış çekim... Hava yağmurlu çekim iptal. Yarında yağmurlu Ve zaten eşimin mesaisi var. Hafta içi mümkün değil. Sezeryana kaldı 9 gün. Eğer bir aksilik olmazsa haftaya cumartesi olacak ama gelinde beni görün hüngür hüngür ağlıyorum Bana neler oluyor.

G Gurmes benim evde başka çocuk olmadığı ve bütün işi hemşireler halledebilecegi için eşim kalacak ama başka çocuğum olsaydı sanırım eşim çocukla annem ya da kv benimle kalırdı .Ben ilk kardeşim doğduğu akşam babamla kalmıştım sanırım o da yanımda olmasa biraz dışlanmış hissedebilirdim.

Yaaa kıyamam bu hormonlar bizi mahvetti .İnsaallah haftaya hava harima olur ve mükemmel bir çekim yaparsınız uzme kendini kuzum

2 gün önce leke gelince araya da hafta sonu girmesin aklım kalacak diye çeşmede devlet hastanesine gittim.orda suyun azalmış dediler panik olduk izmire doktorumuza gittik..oda sınırda beklicez dedi..çatı muaynesi yaptı açılma yok sancı yok kanala inmemiş daha dedi ama biraz daha asağıda 3 gün önceye göre dedi.sancın gelebilir yakında dedi ama tık yok ..gelen su mu diye bi test yaptı su da değil.ilk doğum olacagi icin kafam karıştı bi sorun olmaz umarım suyun azalması..doktor sürekli takip et hareketlerini dedi....ilk haftalar gibi son haftalarımda stresslii

Hay allah canım yaa
eşin kaça kadar çalışıyor ki
saat 8 e kadar hava aydınlık artık yaz ya
akşamüstü çekimler daha bile güzel olabiliyor
ya da bulunduğun yerde illa çekim yapılan yarı kapalı yerler vardır
bi onları sorsaydın fotoğrafçıya

Doğru söylüyorsun canım. Eltim girmiş nst ye sancı çıkmış açılması da varmış doktor sancı hissetmiyo musun demis yoo demiş suni sancıyla doğurdu 2 cocugunuda bu yuzden. Dedigin gibi ben kendim istiyim en iyisi
Kendin iste nst canım
36 da bağladılar beni, acile sancıyla gitmelerim dışında.

Canım eşim ağırlıklı İstanbul'a gidip geliyor o yüzden hafta içi mümkün değil. Belki bir gün burda olabilir bakalım artık oda kısmet. Eğer önümüzdeki hafta sağlığım da yerinde olursa en kötü kapalı çekim yaptırırım Ben çok istedim bu fotoğrafları aylar önceden fotoğraf için elbiselerimi aldım. Sürekli bir yılan hikayesine döndü en son bu hali aldı. Kısmet diye avutuyorum kendimi ama. Durup durup ağlamak geliyor içimden.

Süt sağma Makinesi şimdiye kadar hiç götürmedim hep memede tuttum bebecikleri. Bu defa götürsem mi bilemedim Ben de dedim ya hiçbir şey kullanmadım hastanede herşey onlardandı. Pijama kişisel bakım ürünleri o kadar.
Ben bir süslü battaniye koydum ama bebek yatağına onu sericem o kadar.
Sağol tatlım tekrar bilgilendirdiğin için

Yok kız çok tatlı abartı filan değil. İki gün mis gibi, basıyorsun düğmeye hooopp hemşire geliyor alıyor bebeği götürüyor temizliyor değişiyor yanına getiriyor. Keşke evde de olsa

Doğa rutkay Doğum yapmış kızlar instagramda yakından bakıyordum zamanlarımız yakın olunca :) Tarkan’ın eşide dogurdu bizim zamanlarımız habire doğuruyor :)
Ünlü ünsüz fark etmiyor bizim gurubada özel değilmiş tüm agustos bebeleri aceleci çıktı :)

Kizlar ben gogus pompasi almadim cunku suan bebegin yanindayim ise haziran gibi baslarim zaten sizce cok gerekli olurmu
Göğsün yara olmaz inşallah ama o zaman çok işe yarıyor. Başta bir emzirme bir sağma yapınca daha az tahriş oluyor meme. Bir de kalan sütü sağıyorsun atıyorsun dolaba mis gibi elinin altında hazır süt. Acil durumlarda mama yerine kendi sütün çok işe yarıyor.

İşte canım anlamıyolar. Parasını esime odetiyosam aldırmam lazım eğer istiyorsam da çalışıp kendi paramla yapmam lazım hem isteyip hem ona para harcamaya hakkım yok onlar bu düşüncede insanlar el kızıyım ya oglumuzun parasını yiyor gözüyle bakılıyor işte oysaki masraf yaptığı kişi çocuğu bir baba çocuğuna para harcamasında kime harcasın valla dilimin ucuna çok laf geliyor da susuyorum işte

Izzet bey sana sezeryani nasil ònerdi canim ben genel istedim epidurali tavsiye ederim bebeginin ilk anlarina sahit olursun dedi
Konuşmadım canım. Haftaya son randevu da konuşacağım. Ben epidural de olsam ilk anlarına şahit olabileceğimi düşünmüyorum kesin bayılırım. Bakalım haftaya konuşacağım.

Aynen anca çeneleri çalışır bir derdimiz olduğunda sanki çok mu yardımcı oluyorlar. Anca laf ebeliği yapıyorlar. En güzeli valla takmıycaksın onlar kudursun

Gogus kalkani aldim yara olmasin diye ama sute ve bebgin durumuna gore pompa alayim dedim olmadi alayim artik :)

Aynen öyle bende diyorum oğulları çocuğuna masraf yapmayacak almayacak her şeyden kısacagızda nasıl olacak çocuğumuzun olduğunu heves edip anlıycaz
Aynen bizde diyoruz da verilen cevap da şu daha doğmamış bebeğe eşyamı alınırmıs ona esyamı lazımmış boşuna alıyomusuz

Herkese iyi haftasonları kızlar nasılsınız. Ben evin içinde elimde yelpaze dolanıyorum uzattım şimdi ayaklarımı biraz şişmesin fazla diye insanın sıcakta ne iş yapası geliyor ne bişey çok sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…