2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebisde.emsin yinede o daha guzel getirir sutunu masallah yavruya kapatacak acigini insallah
Emzriyorım sürekli okadar üzülüyorum ki mama verince yani sütüm hiç gelmeseydi bukadar üzülmezdim ama okadar sütün akıyordu ki hastanede kaldığı zaman yorgunluktan kesildi hemşirelerin suçu hep azaldığında mama takviyesi yapsaydılar iğleşirdi erken bukadar uzun zaman kalmazdı hastanede bende bu kadar yorulmazdım hatırladıkça sinirleniyorum

Gözünaydın canım Allan analı babalı büyütsün Hakkım varsa helalı hoş olsun

Canım gözün aydin rabbim hayirli omurler versin bebisine de sana da❤❤❤

Normalde de mamaya dayanirlar hastanede ama senide tam tersi bulmus duzelir jnsallah stres yapmamaya calis

Allah anali babali buyutsun canim gule gule buyut bebegini

Geç kalmadın pes etme
Her defasında memeye al ,bebek kendi gücüyle çekerse daha çok sütün artar. Yavaş yavaş mama öğününü düşürürsün.
Stres yapma ama sakin sakin zevk alarak emzirmeye çalış.

Maşallah barekallah
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.

Kız CocoChanelmademoiselle

Senelerce bu parfümü kullandım
Şimdi seni her görüşte burnuma parfüm kokusu geliyor
Adama diyorum ki ne olur al gel aşkım
Çakması olur mu diyor
Nerden aklına geldi diyor ben de söyledim
Manyaksınız siz iyice gitti hormonlar ,inşallah doğumdan sonra geri gelir eski karım diyor

Drda dedi agri sizi cok ama dogmak icin degil cabasi anneye eziyet olsun

O eziyet hepimizde var kuzum
Dün tahlil sonuçlarımı aldım
Bu defa da B12 bitmiş
İyice sömürdü içimde ki böcek beni.
Başağrılarının ve halsizliğinin sebebi bu yüzden dedi.
Aldım ilaçları geldim.
Hayırlısıyla doğursak bakalım o zaman ne aksiyonlar yaşayacağız

Ismi ela gobek adini dogumda kumsal koydular :) 11 gibi taburcu olduk oglen ama hic uyumuyo sutum cok
az geliyo goguslerim paramparca oldu.24 saat hic uyumadım bol su da iciyorum anlamadim ya :/

ay kiyamam canim ya,evet kokusunu bende cok begeniyorum ama cok pahalı olduğu icin öylece bakışıyoruz sadece boş siseyle:)) suan daha ucuz ve daha guzel parfümler kesfettim onlari kullanıyorumhamile kaldigimdan beri pek kullanmiyorum ama.Allahin izniyle dogumdan sonra kullanacagim bende

Ismi ela gobek adini dogumda kumsal koydular :) 11 gibi taburcu olduk oglen ama hic uyumuyo sutum cok
az geliyo goguslerim paramparca oldu.24 saat hic uyumadım bol su da iciyorum anlamadim ya :/

Banyo yaptın mı?
Ben banyo yaparım sütüm o zaman gelir.
Sıcak su ile masaj yap göğüslerine.

Agustos annelerinde aksiyonlar bitmiyor zaten birde bebekli halimizle ne olacaz Allah bilir ben pes ettim artik bi kac isim kaldi sonrasinda yatarak beklicem dogumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…